Witam, Przedstawiam Wam serwer stuntu by [tc]. Pod obecnym adresem IP istnieje juÂż 3miesiÂące, posiada wÂłasnÂą, pisanÂą od zera mapkĂŞ ktĂłra peÂłna jest atrakcji dla StunterĂłw
Dane serwera: Adress: 188.116.32.47:7752 IloœÌ slotów: 70 Mode: PL Stunt Mode by Terminator3 Map: Stunt v1.3 Strona klanu i serwera:www.tazzclan.xaa.pl Autor gamemodu: [tc]Terminator3 Sponsor:www.ServerPRS.pl
Screeny z serwera
OczywiÂście na serwerze sÂą teleporty, rampy, barierki do grindĂłw
WkrĂłtce uzupeÂłniĂŞ temat o dokÂładne info (komendy i opis atrakcji)
Dodam, Âże niedÂługo bĂŞdzie moÂżna staraĂŚ siĂŞ o konta VIPowskie
Wiecej info o serwerze(informacje sÂą jeszcze z wersji v1.2 brak treÂści o v1.3) KLIKNIJ TUTAJ
Logiczne jest, iÂż skoro zamieszczam informacje o serwerze nie mam caÂły czas 70/70.
W weekendy w godzinach szczytu dochodzi do 50osĂłb, na tygodniu znacznie mniej.
Zapraszam na serwer, na prawde godny uwagi
Wiek: 29 Dołączył: 5985 dni temu Posty: 132 Skąd: siĂŞ biorÂą n00by?
Punkty: 1420
Wysłany: 2010-05-25, 16:01
tasiel napisał/a:
3ruNNer napisał/a:
tasiel napisał/a:
W weekendy w godzinach szczytu dochodzi do 50osĂłb
Mam server w fav. i nigdy nie bylo nawet 20 osĂłb... A mam go ponad miesiÂąc.
Przykro mi, ale to nie miejsce na uÂżalanie siĂŞ
¯e co ? K³amiesz, a nie ja siê "¿ale" myœlisz ¿e k³amstwem uzyskasz graczy ? mylisz siê facet, skoùczmy ten temat bo nie jest po to ¿eby siê k³óciÌ.
Wiek: 29 Dołączył: 5985 dni temu Posty: 132 Skąd: siĂŞ biorÂą n00by?
Punkty: 1420
Wysłany: 2010-05-26, 17:39
tasiel napisał/a:
ChÂłopcze...z czym Ci niby kÂłamie:/ nie rozumiem Cie
Pierd.olisz za przeproszeniem o 50 osobach, a nawet 20 nie ma... Szkoda s³ów!
[ Komentarz dodany przez: Gesior7: 2010-05-27, 10:20 ]
Drugie ostrzeÂżenie.
To nie jest miejsce na k³ótnie. Masz sprawê? Najpierw pomyœl, jak mo¿esz to rozwi¹zaÌ.
Ostatnio zmieniony przez Gesior7 2010-05-27, 10:21, w całości zmieniany 1 raz
MĂłj drogi nie czuje potrzeby tÂłumaczenia siĂŞ z tego co piszĂŞ, sam moÂżesz to sprawdziĂŚ.
NapisaÂłem dokÂładnie i wyraÂźnie: w weekendy w godzinach szczytu dochodzi do 50osĂłb.
Na tygodniu graczy jest znacznie mniej, ale sÂą.
PrzykÂładowo przed chwilÂą graczy byÂło tyle: screen z datÂą i iloÂścia graczy z monitoringu na naszej stronie
A koÂło 16 byÂło ponad 30osĂłb.
Jak sie dba o serwer i pilnuje, mapa jest ciekawa to ludzie grajÂą.. ja chce zeby graÂło jeszcze wiecej dlatego zrobiÂłem ten temat..nie musisz sie spinaĂŚ, nie chce nikogo oszukiwaĂŚ bo moge na tym wiĂŞcej straciĂŚ niÂż zyskaĂŚ.
Szacunek czÂłowieku, szacunek...
W ogĂłle kogo to obchodzi ile osĂłb gra?
Nie widzê sensu by wdawaÌ siê w k³ótnie z powodu iloœci zajêtych slotów na serwerze.
SkoĂączcie z tym.
Polecam serwer mi³o siê gra a co do k³ucenia siê Tasiela i 3runner to brak mi s³ów. Kogo to obchodzi ile by³o max osób na serwerze?? pomyœlcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum