W tym temacie mo¿ecie napisaæ wszelkie wasze uwagi, oceny trików które s± zg³aszane w edycji SOTM w roku 2011 .
Jednak chcê poinformowaæ ¿e ten temat nie jest drugim "offtopicem" z inn± nazw± wiêc posty typu "Triki s± z.a.j.e.b.i.s.t.e" lub "[ksywka stuntera] Wymiata" nie bêd± traktowane z przymru¿eniem oka.
¯yczê mi³ego dyskutowania
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-01-15, 18:41
Mam ogromn± pro¶bê do wszystkich uczestników. Wysy³ajcie powtórki stuntów (pliki.rep), które zg³aszacie do SOTM, je¿eli jest to tylko mo¿liwe!
Replaye mo¿na bez problemu przechowaæ i nastêpnie nagraæ. Mo¿emy zrobiæ SOTM video za rok. To by³oby naprawdê dobre podsumowanie i ¶wietna relacja z konkursu.
Punkty: 11914
Wys³any: 2011-01-15, 22:41
Proszê Ciê Gesior... Nie uda³o siê zrobiæ jeszcze video z ¿adnej ligi która odby³a siê tu na PKS, a marzysz o takich filmach ?
Tak ogólnie to jak na razie najlepszy stunt przes³a³ Danio1, mo¿e i nie najnowszy ale najbardziej efektywny i dosyæ trudny do zrobienia z tego co pamiêtam.
Wys³any: 2011-01-28, 18:06
Wysy³asz na SOTM powtórkê. Proste.
Nyqual, oczywi¶cie, jestem otwarty na pomoc. Wystarczy siê w³±czyæ do dzia³ania. Ale to po g³osowaniu, a jeszcze zosta³o kilka dni do g³osowania na SOTM.
Stwierdzi³em, ¿e po co robiæ 12 osobnych tematów je¿eli ka¿dy ma dosyæ ma³± liczbê odpowiedzi.
¯yczê w takim razie mi³ego dyskutowania.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wys³any: 2011-02-28, 17:02
Przypominam o zg³aszaniu powtórek (Ozibe, Siemko). Powtórki bêd± potrzebne do nagrania do filmu z rozgrywek. Tak¿e jeszcze raz bardzo wszystkich zachêcam do wysy³ania powtórek (replay'ów).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum