Wiek: 32 Dołączył: 7119 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2011-01-15, 12:32
Zozolek, to prawda, ale na razie ta funkcja nie jest jeszcze na serwerze Jednak paczkĂŞ z skinami i obiektami na SA-MP moÂżna juÂż pobraĂŚ samemu i w 20 sekund zainstalowaĂŚ.
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2011-01-15, 18:27
zozolek47 napisał/a:
WidzĂŞ Âże testowaliÂście nowÂą wersje SA-MP To prawda, Âże da siĂŞ pobieraĂŚ skiny itp. z serwera przy wchodzeniu na serwer?
To ciekawe. Do tej pory, graj¹c w SA-MP 0.3c i bêd¹c na bie¿¹co z aktualizacjami nie zauwa¿y³em, w jaki sposób jest to zrobione, i czy gdziekolwiek ma zastosowanie. Chcia³bym to zobaczyÌ. To jest ca³kiem niez³y postêp. Gdyby jeszcze naprawiono te okropne b³êdy, które wprowadzono do serii 0.3 ... .
Punkty: 4510
Wysłany: 2011-01-15, 22:30
Jak to jest, ÂściÂągam paczkĂŞ z plikami i to mi odczytuje na serwerze jako modele? JeÂśli tak, to tylko czekam na wszelkiego rodzaju de_dusty2 i inne mapy z kanter strajka, chyba w MTA coÂś takiego istnieje, teraz moÂże da siĂŞ to zrobiĂŚ w SAMPie.
CaÂłkiem fajne screeny, wiedziaÂłem o nowych moÂżliwoÂściach ale widziaÂłem wszystkich zastosowaĂą.
PoraÂżka? Na pewno lepiej zrobiĂŚ zdjĂŞcie kaÂżdego gracza z osobna i wrzuciĂŚ na hosting, fascynujÂące... WolĂŞ pooglÂądaĂŚ jakieÂś nowinki, neony, obiekty, skiny, bla, bla.
Roach, wrzucaj dalej te zdjĂŞcia, moÂżna ciekawych, nowych obiektĂłw siĂŞ doszukaĂŚ.
Super.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum