No wiec zrobiÂłem STUNT MOVIE pierwsze w moim Âżyciu :P I jestem z niego dumny :DDD choĂŚ jest kiepskie (chyba) no i proszĂŞ o ocenĂŞ i powiedzenie co byÂło dobre lub co poprawiĂŚ do STUNT RIDERA2 :DDD http://youtube.com/watch?v=khAMtnjQiSs
Shark [Usunięty]
Punkty: 860
Wysłany: 2007-03-31, 15:33
Muszê Ciê zmartwiÌ i napisaÌ, ¿e mój pierwszy stunt movie, sprzed 2 lat by³ lepszy od tego. Stunty nie by³y stuntami, to by³a tragedia! Monta¿ te¿ okropny. Po prostu masakra. Jeszcze baaardzo du¿o pracy przed Tob¹. W dodatku napis replay i d³ugoœÌ.. pó³torej minuty.
Muzyka kojarzyÂła mi siĂŞ z CapoeirÂą :P
To co Shark naprawde duÂżo jeszcze pracy przed tobÂą stunty miazga ;o wydawaÂło mi siĂŞ przez chwile Âże pokazujesz te nieudane momenty.
MontaÂż teÂż kiespki.
Muzyka kompletnie nie pasuje do stuntĂłw.
Dlatego Âże to twĂłj pierwszy stunt to dam.
--------->3/10<---------
P.S- MĂłj nick to Skamer wiĂŞc dla kogo czego podziĂŞkowania dla Skamera( nie Skammera :P )
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
no wim spodziewalem sie tego ze nazwiecie to tragediÂą (bo sam uwazam ze nie zbyt dobry :572: :567: ) ale po prostu musialem pokazac zebyscie powiedzieli co mam poprawic ( pls zebyscie nie pisali WSZYSTKO ) a co do tego SKAMMERA to nie zauwazylem drugiego M sry za SKAMMERA
Wiek: 37 Dołączył: 7132 dni temu Posty: 208 Skąd: z GdaĂąska
Punkty: 300
Wysłany: 2007-03-31, 16:15
andri330 napisał/a:
co to "CAPOEIRA" :551: ??
Jak by ktoÂś nie wiedziaÂł to taki tanieĂŚ na gÂłowie :D:D
Wysłany: 2007-03-31, 16:35
lol, Âżaden taniec na gÂłowie. To teoretycznie (z duÂżym naciskiem na teoretycznie) brazylijska sztuka walki zmieszana z taĂącem. Zawsze jest podkÂład muzyczny z podobnÂą muzykÂą, jakiej uÂżyÂłeÂś w filmie (bĂŞbny np.). OgĂłlnie jest to shit :P
Tak o tym pisze wikipedia http://pl.wikipedia.org/wiki/Capoeira ale nie sugeruj sie tym za bardzo, bo jest tam duÂżo Âściemy. PrzecieÂż taĂącem nikogo nie pobijesz :570:
Wiek: 37 Dołączył: 7402 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-03-31, 16:44
Shark napisał/a:
mĂłj pierwszy stunt movie, sprzed 2 lat byÂł lepszy od tego.
Na pierwszy rzut oka wyglÂąda to na przechwalanie siĂŞ, ale po obejrzeniu filmiku muszĂŞ przyznaĂŚ ci racjĂŞ.
Muzyka to nie jest ta do stunt-filmĂłw, ale zabrakÂło po prostu stuntĂłw w trailerze. Obejrzyj na przykÂład nasze niewypaÂły. jako, Âże nie robimy jeszcze super filmĂłw (przynajmniej ja) moÂżesz siĂŞ od nas uczyĂŚ.
_________________ podpisu nie bĂŞdzie... komputerowi dysk wypadÂł
Wiek: 32 Dołączył: 7213 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-04-02, 14:11
W filmie stunty nie byly na poziome PKS, ale na "pierwsze spotkanie z GTA" Postaraj siĂŞ bardziej. A i jeszcze napisy REPLAY i www.fraps.com :/ Tez mnialem z nimi problem
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum