Dobre tricki, ale niestety znane miejscĂłwki. Bardzo podobaÂł mi siĂŞ trick ÂłodziÂą na poczÂątku, w LV - SUper. Muzyka strasznie znana, a montaÂż taki sobie. Ciekawy vinyl ;p
Wiek: 37 Dołączył: 7401 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-04-30, 17:17
Ja nie powiem wiele wiĂŞcej niÂż Shark, bo bardzo podobaÂł mi siĂŞ trick ÂłodziÂą, tricki byÂły dobre, montaÂż terÂż nawet QL, muzyka teÂż QL, tylko nie obraÂź siĂŞ, ale za kaÂżdym razem, kiedy to sÂłyszĂŞ w jakimÂś amatorskim filmie, to Âźle mi siĂŞ robi, ale tym razem byÂło inaczej.
Punkty: 265
Wysłany: 2007-04-30, 17:49
To jest twój 3 stunt. Nastêpnym razem nie bierz przyk³adu ze mnie czy z kogoœ tam jeszcze nie œpiesz siê. Dopracuj film do koùca aby ka¿dy szczegó³ by³ dopracowany. Œci¹gnij trail Vegasa przeczytaj tutorial na _F i zacznij montowaÌ w nim film, wtedy oceny poleca w górê. PoÌwicz trochê na jakimœ SA-MP stunt servie np. na PKS Place, i bêdzie cool. Co do filmu. Monta¿ - Bubel 4/10 Muzyka nie wiem czemu nie podoba³a mi siê i gdzieœ j¹ ju¿ s³ysza³em... 5/10 Tricki szkoda ¿e stare ale fajne jeszcze raz nie bierz przyk³adu ze mnie i innych plagiatorów trików. Tylko wymyœlaj w³asne triki i oceny pójd¹ w górê. 6/10
Ocena filmu 5-/10
MĂłj post nr 222
Shark [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-30, 17:53
Fire Dragon napisał/a:
PoĂŚwicz trochĂŞ na jakimÂś SA-MP stunt servie
MĂłwisz to niewÂłaÂściwej osobie Rachet siedziaÂł caÂły czas na serwerze GTA-SF, czyli gta-stunt.com
Siedz¹ tam ró¿ne s³awy, o czym z reszt¹ wiesz.
DS [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-30, 18:33
Bardzo mi siĂŞ film podobaÂł. Masz u mnie ++++++++++++ takiego wielkiego plusa. Ocenka jak na pierwszy raz ========>7++++/10<=========
Wiek: 33 Dołączył: 7425 dni temu Posty: 245 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 3960
Wysłany: 2007-04-30, 18:49
caÂłkien nieÂźle . muzyka mi siĂŞ podobaÂła , co do montaÂży nie podobaÂło mi siĂŞ przejÂście w negatyw w jednym momencie, stunty dobre ale miejscĂłwki oklepane . ogĂłlnie byÂło caÂłkiem fajnie. 6/10
Wysłany: 2007-05-01, 11:44
Nie chce mi siĂŞ rozpisywaĂŚ... Kiepsko u ciebie z montaÂżem, stunty w miarĂŞ mogÂą byĂŚ... muza fajna (jestem fanem LP), ale Numb akurat maÂło pasuje do stuntu... MogĂŞ najwyÂżej postawiĂŚ 7-/10. ;] PoĂŚwicz z montaÂżem, nie rĂłb niczego na szybko, pobaw siĂŞ programem i wszystko bĂŞdzie git
Punkty: 5065
Wysłany: 2007-05-01, 12:29
Stunncik nie najgorszy. Jeden z lepszych poczÂątkĂłw jakie widziaÂłem.
Widac ze wiesz o co kaman. Postaraj sie znajdowac nowe miejscĂłwki a ni powtarzac wykonane juz gdzies tricki bo to jest zbedne.
montaz troche betonowaty.
Ocena 6/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum