Poprzedni temat «» Nastêpny temat
PKS Place - "worldwide stunting place"
Autor Wiadomo¶æ
VIP|radziu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7290 dni temu
Sk±d: Luboñ

Punkty: 14912
Wys³any: 2007-05-01, 22:19   PKS Place - "worldwide stunting place"

Wiêc tak. Dami zaufundowa³ nam doskona³y gamemode, na którym tak ma³o bywamy, ale zapewne gdyby przybywa³o tam osób, automatycznie i my by¶my wchodzili, czyli taka "reakcja ³añcuchowa"
Wiêkszo¶æ "s³aw" siedzi na jednym serwerze i zdaje mi siê ¿e jest to serwer dosyæ cienki.
Nasz serwer ma dobre po³o¿enie (¶rodek Europy = niez³e pingi dla wszystkich), doskona³y gamemode.
Jedyne czego mu brakuje (albo i jest ale mnie tam nie ma) to komenda /vote kick (sama nazwa mówi). Gdyby Dami nam takie co¶ zaufundowa³, mogliby¶my serwer zapodaæ dalej na takie strony g³ównie jak GTAStunting czy inne.
Serwer jest doskona³y a stoi prawie ca³y pusty.
Imho nawet teraz mo¿emy daæ ten serwer na GTAS i podaæ has³o.
Co wy na to? Mogê siê promocj± zaj±æ, bo czasami chcê wej¶æ na serwa, nikogo nie ma, wiêc rezygnuje.
A kto by nie chcia³ pograæ z mistrzami?

Dami 
Aktywny amator

Do³±czy³: 7074 dni temu
Sk±d: Zabrze

Punkty: 2838
Wys³any: 2007-05-01, 22:34   

Baardzo ciekawy pomys³, ale:
1. Ostatnio mam co¶ z ³±czem, pingi nie s± zbyt fajne. Nawet gdy nie ¶ci±gam to s± pingi 100-200.
2. Trzeba by by³o napisaæ regulamin po angielsku, przet³umaczyc gamemode, ale to raczej wielki problem nie jest.

Serwer mo¿na by umie¶ciæ w USA, tam jest ³±cze które wytrzyma 50 osób spokojnie, ale niestety pingi z Europy bêd± tak gdzie¶ 100-200.

Shark
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-01, 22:35   

Dami, ja na serwerze GTA-SF mia³em ping 100-250, spokojnie da³o siê graæ, wiêc to nie jest problem, a serwer we Francji..

¦wietny pomys³

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7335 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-05-01, 22:37   

Dami napisa³/a:
2. Trzeba by by³o napisaæ regulamin po angielsku, przet³umaczyc gamemode, ale to raczej wielki problem nie jest.

Je¿eli kto¶ nie zauwa¿y³... (data tematu) :roll:

http://www.gtastunt.lomza...topic.php?t=357

VIP|radziu 
Przyjaciel

Wys³any: 2007-05-01, 22:39   

W europie mieszka wiêkszo¶æ i tak, wiêc przenoszenie serwa to wielki b³±d imho (pingi podskocz± do 200).
Przet³umaczyæ mogê z chêci±. Jak pingi bêd± do 150 to nie bêdzie ¼le.

EDIT:
Byli¶cie szybsi. Widaæ na drodze coraz mniej problemu :)

Dami 
Aktywny amator

Wys³any: 2007-05-01, 22:44   

radziuinblack napisa³/a:
W europie mieszka wiêkszo¶æ i tak, wiêc przenoszenie serwa to wielki b³±d imho (pingi podskocz± do 200).
Przet³umaczyæ mogê z chêci±. Jak pingi bêd± do 150 to nie bêdzie ¼le.

EDIT:
Byli¶cie szybsi. Widaæ na drodze coraz mniej problemu :)

Wiêc tak:
Serw w "Zabrze, Poland" xP ma ostatnio problemy. Nie pomie¶ci wiêcej ni¿ 10 osób, a pingi jak widzicie s± 100-200. Wiêc serwer w USA mia³by podobne pingi, a tam jest potê¿ne ³±cze 100Mbps wiêc pomie¶ci gdzie¶ 50-100 osób. Które rozwi±zanie uznajecie za lepsze? Mo¿e sytuacja siê poprwai³a od tego momentu kiedy próbowali¶my tam serwa zak³adaæ?

Shark
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-01, 22:45   

serwer w USA by³by du¿o lepszy - my¶lê, ¿e to nie by³oby z³e rozwiazanie

VIP|radziu 
Przyjaciel

Wys³any: 2007-05-01, 23:07   

No ale wiêkszo¶æ stunterów mieszka chyba w europie :/
We¼ jeszcze porozmawiaj z tym swoim dostawc± internetowym bo mówi³e¶ o jakich¶ problemach :)

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7308 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2007-05-02, 00:37   

Dobry pomys³, gamemode by³by chyba w jêzyku angielskim. Z t³umaczeniem ¿aden proble, tylko, ¿eby nie by³o problemów z aktualizacj± gamemode, bo czêsto go ulepszamy. :D
Te¿ pomy¶la³em, ¿e gdyby nasz serwer odwiedzaliby znani stunterzy, mogliby¶my nauczyæ siê te¿ du¿o od nich. A poza tym by³oby QL!

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

VIP|radziu 
Przyjaciel

Wys³any: 2007-05-02, 00:38   

Od biedy móg³bym przet³umaczyæ, wkoñcu uczenie siê 6 roku angielskiego mo¿e siê przydaæ...

DS
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-02, 08:27   

Wiecie, no serv w USA i mi osobi¶cie pasuje, tylko teraz pytanie czy nie bêdzie ¿adnych komplikacji, jak by³o na pipni.cz Mówili, ¿e awariê maj± raz w tygodniu, a my mieli¶my serv sobota, niedziela i w ka¿dy dzieñ by³a awaria. :D

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7119 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2007-05-02, 10:32   

Hmmmm... jezeli dobze pamiêtam, to kiedys ktos mnial dac na GTAS. ale pomys³ dobry. Mo¿e zawitaj± u nas najlepsi stuntezy

I dla moich przyjació³!

Fire Dragon 
Wymiatacz

Do³±czy³: 7020 dni temu
Sk±d: jeste¶ ?

Punkty: 265
Wys³any: 2007-05-02, 12:07   

Ja proponuje aby by³o co¶ takiego jak Speed Limiter czy co¶, ogólnie to chodzi o to ¿e je¶li ktos przekroczy prêdko¶æ 347 czy tam 350 km/h to pokazuje siê to na czacie. Zrobic to aby nie by³o sytuacji z n00bami którzy mówi± ¿e s± The Best, a u¿ywaj± speeda czy czego¶ tam nie wiem jak to siê nazywa bo nie mam s0ba :)

Dami 
Aktywny amator

Wys³any: 2007-05-02, 12:18   

Fire Dragon napisa³/a:
Ja proponuje aby by³o co¶ takiego jak Speed Limiter czy co¶, ogólnie to chodzi o to ¿e je¶li ktos przekroczy prêdko¶æ 347 czy tam 350 km/h to pokazuje siê to na czacie. Zrobic to aby nie by³o sytuacji z n00bami którzy mówi± ¿e s± The Best, a u¿ywaj± speeda czy czego¶ tam nie wiem jak to siê nazywa bo nie mam s0ba :)

Przecie¿ tak± prêdko¶æ mo¿na osi±gn±æ RAD's method. W³±cz sobie licznik z SA CAM Hacka

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Do³±czy³: 7114 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 666626588
Wys³any: 2007-05-02, 12:25   

Fire Dragon napisa³/a:

pozatym to ostrze¿enie w³±cza siê równierz przy teleportowaniu siê. Co mnie osobi¶cie strasznie wkurza :/

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: