Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Yama
2007-06-22, 17:10
Velocity
Autor Wiadomo¶æ
ciasteczkowy potwór 
Maniak postów

Do³±czy³: 7312 dni temu
Sk±d: Polska

Punkty: 5856
Wys³any: 2007-05-27, 20:35   Velocity

Witajcie!

Oto nasz pierwszy wspólny stunt z GTA...
Velocity - to owoc kilku tygodni ciê¿kiej pracy (stunting) i kilku dni siedzenia na dupie (monta¿)... coby tu du¿o nie mówiæ
Film ten jest zarazem pro¶b± o przyjêcie do PKSu.
Dziêkujê.

Linki:

Gimme' da ciastkaz!
Ostatnio zmieniony przez ciasteczkowy potwór 2007-05-29, 19:09, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy  

Rachet 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7033 dni temu
Sk±d: Józefów

Punkty: 6240
Wys³any: 2007-05-27, 20:38   

:) ) Narescie :PPP troche zwalone bo nagrywalem 2 motorami xD

Kukiel 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7075 dni temu

Punkty: 50
Wys³any: 2007-05-27, 20:44   

Czy tylko ja nie moge otworzyæ ?

VIP|radziu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7382 dni temu
Sk±d: Luboñ

Punkty: 14912
Wys³any: 2007-05-27, 20:45   

YaY! Pierwszy!

Ogólnie film fajny... Ale to tak ogólnie. A dok³adniej:

Na samym wej¶ciu dosyæ znajoma muzyka z filmu, trochê ma³o zgrania, ale ok, fajnie, pare stunterów i czekamy....
Potem osttro! Nickelback! I zaczynaj± siê stunty! Jedne lepsze, drugie gorzsze, trzecie znane, czwarte zabiste itd...
Film generalnie wystarczaj±cy aby przyj±æ do PKS, ale imho mógli/móg³by¶ w³o¿yæ do niego wiêcej monta¿u, tzn. zgrania z muzyk± i paru jeszcze innych tajemniczych rzeczy, aby stworzyæ klimat we filmie :)

Muzyka: 9/10
Monta¿ 6/10
Stunty 7/10

Ogólnie 7/10

Brawo! :564:

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Do³±czy³: 7206 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 666626588
Wys³any: 2007-05-27, 20:50   

Ca³kiem fajny stuntfilm :) .

Poziom stuntów jest dobry. Pare fajnych(nowych) miejscówek widzia³em.
Fajnie ¿e urozmaicacie swoje triki w nowe metody stuntowania to +.
Monta¿ mi siê podoba³. W³a¶ciwie nie jestem w tej dziedzinie jaki¶ super wymagaj±cy ale taki styl montowania bardzo mi odpowiada.
Muzyka: Do intra pasowa³a jak nic. W czê¶æ g³ównej muza troszke jakby mi znana( nie wiem byæ mo¿e s³ysza³em j± w jakim¶ innym stuntfilmie).

Stunt oceniam na 8/10

P.S= Mam wra¿enie ¿e wystarczy do przyjêcia do PKSu. :)

Shark
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-27, 20:50   

Muzyki z intra nigdy nie s³ysza³em, by³a ok ;) intro tez nie by³o z³e, tylko przedstawienie postaci trochê nudne. Czcionka z intra by³a okropna (Arial?) nigdy wiêcej nie dawaj jej do filmu.

Nickelback - Animals... muzyka z filmu Never Gonna Stop Kert'a i Tackleberry'ego. Mo¿na siê by³o tego spodziewaæ, ze skoro Kert'a, to na pewno Shark zna :D

Stunty, tak jak radziu napisa³ - ró¿ne. Powali³ mnie grind Kususa z corkscrewem xO brawo!
Nie ma co du¿o pisaæ... chyba mo¿na Was wszystkich przyj±æ na okres próbny, zobaczymy co ka¿dy z Was poka¿e w solo :>

Monta¿ ogólnie dobry, by³o kilka niedopracowanych scenek, ale nie pamiêtam ju¿ które. Outro - mieszanka 2 filmów - interlocked i amped. Amped, bo czcionka ta sama (nick stuntera), a interlocked, bo lec±ce napisy, tylko po prawej, a nie po lewej stronie ;) trochê za ma³a czcionka IMO.

Ogólnie 8-/10

DS
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-27, 20:55   

Shark napisa³/a:
Muzyki z intra nigdy nie s³ysza³em, by³a ok ;) intro tez nie by³o z³e, tylko przedstawienie postaci trochê nudne. Czcionka z intra by³a okropna (Arial?) nigdy wiêcej nie dawaj jej do filmu.

Nickelback - Animals... muzyka z filmu Never Gonna Stop Kert'a i Tackleberry'ego. Mo¿na siê by³o tego spodziewaæ, ze skoro Kert'a, to na pewno Shark zna :D

Stunty, tak jak radziu napisa³ - ró¿ne. Powali³ mnie grind Kususa z corkscrewem xO brawo!
Nie ma co du¿o pisaæ... chyba mo¿na Was wszystkich przyj±æ na okres próbny, zobaczymy co ka¿dy z Was poka¿e w solo :>

Sry Shark, ale zgadzam siê z tob± definitywnie, a po co pisaæ to samo :D

Oby wiêcej takich stuntfilmów
Monta¿ ogólnie dobry, by³o kilka niedopracowanych scenek, ale nie pamiêtam ju¿ które. Outro - mieszanka 2 filmów - interlocked i amped. Amped, bo czcionka ta sama (nick stuntera), a interlocked, bo lec±ce napisy, tylko po prawej, a nie po lewej stronie ;) trochê za ma³a czcionka IMO.

Ogólnie 8-/10

ciasteczkowy potwór 
Maniak postów

Do³±czy³: 7312 dni temu
Sk±d: Polska

Punkty: 5856
Wys³any: 2007-05-27, 20:55   

Cytat:
. chyba mo¿na Was wszystkich przyj±æ na okres próbny, zobaczymy co ka¿dy z Was poka¿e w solo :>

Cytat:
;) trochê za ma³a czcionka IMO.

??

Cytat:
Amped, bo czcionka ta sama (nick stuntera), a interlocked, bo lec±ce napisy, tylko po prawej, a nie po lewej stronie

czcionka to vistor - powiniene¶ j± znaæ je¿eli robi³e¶ usebar - bardzo popularna

lec±ce napisy.. heh a to tylko tam by³y ;] ?

Cytat:
Powali³ mnie grind Kususa z corscrewem xO brawo!

popieram ;]

...

dziêki wszystkim za ocenki.. sam sie nie spodziewa³em tak wyskoich =*

DS - leniu ;]

Gimme' da ciastkaz!

Apacz 
Amator postów

Do³±czy³: 7024 dni temu
Sk±d: -= Music World =-

Punkty: 1050
Wys³any: 2007-05-27, 20:57   

Za samo intro ju¿ masz plus.

Mam s³abo¶æ do utworu Clinta Mansella (Requiem for a dream, dla nie wiedz±cych.. )

Jak zwykle widze ile mi brakuje .... 10 / 10 - mi sie podoba³o..

Shark
[Usuniêty]

Punkty: 1050
Wys³any: 2007-05-27, 21:00   

007marcio napisa³/a:

czcionka to vistor - powiniene¶ j± znaæ je¿eli robi³e¶ usebar - bardzo popularna

lec±ce napisy.. heh a to tylko tam by³y ;] ?

wiem, ¿e to visitor, chyba ka¿dy mniej lub bardziej profesjonalny grafik j± zna, ale Ampedzie te¿ zosta³a u¿yta i chyba tej samej wielko¶ci - st±d moje przypuszczenia, ¿e z ampeda 2 to wzi±³e¶ (ale to niewa¿ne). A lec±ce napisy - tak mi siê po prostu skojarzy³o, bardzo podobne.
Nie bierz sobie tego do serca, po prostu czepiam siê szczegó³ów :)

007marcio napisa³/a:
Cytat:
. chyba mo¿na Was wszystkich przyj±æ na okres próbny, zobaczymy co ka¿dy z Was poka¿e w solo :>

Cytat:
;) trochê za ma³a czcionka IMO.

??

Nie rozumiem czego nie rozumiesz :) Okres próbny, solo.. chyba wszystko jasne :P

Za ma³a czcionka w lec±cych napisach koñcowych. Nie wiem, mo¿e to tylko z³udzenie przez streaming.
Ostatnio zmieniony przez Shark 2007-05-27, 21:04, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Kukiel 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7075 dni temu

Punkty: 50
Wys³any: 2007-05-27, 21:04   

Przykro mi, ¿e musze to powidzieæ ale nie zbyt mi siê podoba³o. Du¿o stuntów starych i pare naprawde niez³ych. ¦wietny dobór muzyki. Edycja cu¿ napisy pocz±tkowe spoko w outro mog³y by byæ wiêksze. Natomiast w ¶rodku nie widzia³em edycji. Teraz tak bli¿ej o stuntach. Marcio twój pierwszt stunt zrobi³em bez packera ale nie bêde taki i nie dam go do filmu :D . Rachet stunt troche stare ale spoko. Kusus ty zdecydowanie przewa¿asz. Stunty ciekawe nowe i stare w dobrym stylu. Srogi nie bêde w koncu wasza pierwsza wspólna produkcja a tu dotego nowa skórka :D .

Ogó³em 7/10

~PKS|Nyqual 
PKS Team

Do³±czy³: 7022 dni temu
Sk±d: Vice City

Punkty: 10260
Wys³any: 2007-05-27, 21:27   

niewiem czemu ale muza z intra kojarzy mi sie z koncem swiata (dziwny jestem co nie? :570: ) film na dobrum poziomie daje 7/10
P.S rachet nie zauwazy;lem ze jestes w filmie xP
P.S 2 fakt wiedzialem ze juz gdzies zauwazylem ta nazwe na GTAS a wczoraj wpisuje w Velocity w wyszukiwarke i ktos upnal ten film mhh czyzby taki duzy zbieg okolicznosci? no nic.

Ostatnio zmieniony przez Nyqual 2007-05-30, 21:07, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Kusus 
Maniak postów

Do³±czy³: 7130 dni temu
Sk±d: z Gdañska

Punkty: 300
Wys³any: 2007-05-27, 21:50   

Dziêki za takie wysokie oceny i wogule wszystko :D Szkoda ¿e nie by³o jeszcze jednego mojego grinda ale spoko poprawie go i pokaze siê w solo :p Dziêki wielkie :564:

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7427 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-05-27, 21:56   

Jest to pro¶ba o przyjêcie do PKS... kogo?

Ocenê wystawiê i ew. przyjmê kogo¶ po ¶ci±gniêciu wersji HQ, aby móc podj±æ w pe³ni obiektywn± ocenê. :)

Rachet 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7033 dni temu
Sk±d: Józefów

Punkty: 6240
Wys³any: 2007-05-27, 22:04   

naszej trojki o ile jest taka mozliwosc :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: