Pocz±tek ¶mieszny bo wyjenty z jednego z filmów
Shark [Usuniêty]
Punkty: 260
Wys³any: 2007-06-03, 20:17
Film do bani. Widaæ, ¿e pocz±tkuj±cy. Kijowe grindy, no i ten wjazd na most - chyba to by³a kpina.
Muzyka mi siê nie spodoba³a, monta¿ te¿. Nie rób tricków w samp tylko w singlu.
Wiek: 35 Do³±czy³: 7241 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-06-03, 21:00
"Ameryke Zbudowano"... LOL...
Co do filmu...
Shark napisa³/a:
Film do bani. Widaæ, ¿e pocz±tkuj±cy. Kijowe grindy, no i ten wjazd na most - chyba to by³a kpina.
Shark napisa³/a:
Nie ma co siê rozpisywaæ
2+/10
Bardzo dok³adnie wiem ¿e nie lubicie kiedy kto¶ cytuje ale ja dam ocenke 3- :P
Najbardziej z twojego profilu....Aha! my o filmie mówimy. A to nie, to nie ma co zaczynaæ od "Najbardziej z twojego..." to poprostu nic nie by³o! Jakie¶... No nic nie wa¿ne zdaje mi siê ¿e naprawde coraz wiêcej przychodzi takich i "o kumple mówi ¿e tam fajnie bo mo¿na filmy dawaæ". G***o prawda [sam napisa³em * ] tu siê przychodzi poto by gadaæ, zaprzyja¼niæ siê. Wyj±tkiem jest gtasite.pl tam s± same takie "typy" co by tylko pisa³y dla pisania. Sora ale naprade mnie to wkurza.
[ Komentarz dodany przez: Shark: 2007-06-03, 21:48 ]
¿eby siê zaprzyja¼niæ idzie siê do ludzi, tych w prawdziwym ¶wiecie.
Nikt nikomu nie broni zamieszczaæ filmy. Przecie¿ nie ka¿dy przychodzi tu, ¿eby nabijaæ posty i przesiadywaæ godzinami.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7221 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-06-04, 14:59
Jedyne stunty na poziomie(niskim) by³y grindy... Skoków z budynku nie rozumialem... Muza... dziwna... intro... nie wlasne... co tu wiêcej pisaæ..?? Nic....
2/10
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 32 Do³±czy³: 7088 dni temu Posty: 50 Sk±d: Polañczyk
Punkty: 460
Wys³any: 2007-06-04, 15:34
Kompletne dno Film Nazwany Grind a tylko polowa filmu to byly grindy potem jakies skoki z budynku ty to moze stuntem nazywasz? mysle ze nie. Podobal mi sie poczatek "Filmu" i dalbym ci 3 ale za to ze wogóle mi sie niepodobalo to dam _2/10_
Wys³any: 2007-06-04, 17:03
Skamer napisa³/a:
O cholera takiego dna dawno na naszej stronie nie by³o.
Stunty to totalne do bani.
Monta¿ sraki bylejaki.
A wogule to Stuntfilm sick.
-2/10
Dok³adnie to samo!!
Ludzie we¼cie wy siê postarajcie i dajcie jaki¶ film no niech bêd± s³abe tricki. Ale ile mo¿na powtarzaæ NIE KRêæ NA ¿YWCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ju¿ macie takie badziewne filmy wydawaæ to po co je wogóle robiæ, albo po co je tu dajecie. Zaoszczêdzicie sobie wstydu, nam nerwów.
Wiek: 31 Do³±czy³: 7032 dni temu Posty: 520 Sk±d: Vice City
Punkty: 10260
Wys³any: 2007-06-04, 18:21
Film zasluguje jedynie na banie z malym plusem. Widac ze grindy nie sa takie zle ale co z tego jezeli ich jest ok 5 a reszta to jakies [cenzura] wie co. Nastepnym razem krec w singlu i na repkach. Na stronie sa przydatne poradniki do stuntingu.
Cytat:
Wiesz ka¿dy od czego¶ musi zacz±æ
Nie Odrazu Ameryke Zbudowano
Chyba Kraków?
Kanosh
A nie Rzym przypadkiem? A tak w ogóle to nieco inaczej to przys³owie brzmi, ale co tam...
Ostatnio zmieniony przez Kanosh 2007-06-04, 18:46, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum