Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Sky Studios
Autor Wiadomo¶æ
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7323 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2006-11-25, 10:37   

Je¿eli chcesz zostaæ czym¶ z "PKS" w nazwie, to uwa¿am, ¿e "PKS Team" mo¿e zostaæ. Ewentualnie mo¿emy pomy¶leæ nad zupe³nie inn± nazw±. Zobaczcie na przyk³ag grupy na forum GTAStunting: http://www.gtastunting.co...p?showforum=145
:)

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

BenieQ 
Aktywny amator

Do³±czy³: 7190 dni temu
Sk±d: Cleveland

Punkty: 1950
Wys³any: 2006-11-25, 10:47   

no z tym collab to niez³y pomys³ :D dobrze by by³o zrobic w³asnie takie teamy :D tzn nie my ale ktos inny by je zak³ada³ ;d tylko czy na banQ to wypali??

VIP|Kanosh 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7306 dni temu

Punkty: 5780
Wys³any: 2006-11-25, 11:47   

Ludzie! Je¶li o collaby chodzi, to zarówno jak wszystkie pomys³y na gtafilms (sausage,projekt) niewypali³y (skoro od ponad pó³ roku nic siê nie dzieje w tej materii), a nasza rodzima Stuntmania jest w stanie zawieszeia i z powodu b³êdnych g³ównych za³o¿eñ mo¿e nie wyj¶æ (ka¿dy stunter ma ddieln± czê¶æ filmu). Jaki z tego wniosek - je¶li pozostaje siê ca³y czas w sferze planów i czekania na stunty - to NIC z tego nie wyjdzie. Trzeba przemysleæ, daæ odpowiedni termin przesy³ania tricków i siê tego trzymaæ, a nie robiæ kolejny collab tylko dlatego, ¿e poprzedni nie wyszed³!
Jedyny sensowny i profesjonalnie robiony collab, jaki widzê na polskiej scenie stunterskiej to jest Trick Attack 2. A ile trwa³o zebranie wszystkich potrzebnych tricków, fontów, saveów? Z miesi±c mo¿e - zostaly tylko stunty Yamy i Szczawika (z tego co widzia³em po ostatnich aktualizacjach). Czyli DA SIÊ zrobiæ dobry collab w Polsce, a skoro taki jest akurat w trakcie produkcji, to po co my¶leæ nad nastêpnym?

Jak wy chcecie przeistoczyæ PKS? Nazwe studia zmieniæ?

Teamy w PKSie - pomys³ jak na razie zbyteczny. Ilu my mamy cz³onków? Sam PKS ma aktywnych tylu cz³onków, ilu ma TMS - jak nie mniej. Wiêæ podzia³y tego studia na mniejsze teamy bêdzie g³upot± - wg mnie. Uwa¿am, ze mo¿na by jedynie przerobiæ, zmodernizowaæ formu³ê istniej±cego PKSu - co jaki¶ czas robiæ collaby, w których udzia³ bra³aby wiêkszo¶æ cz³onków z ewentualnym udzia³em go¶ci z innych stron - co¶ jak TA2 i tylko od czasu do czasu robiæ w³asne solówki.

Co do sky - my¶la³em, ¿e maciejet jest przynajmniej w pewnym stopniu normalny, ale po jego po¶cie nie za bardzo w to wierzê i jego zachowanie jedynie obrzydzi³o mi te ca³e Sky.

BEZ PODZIA£ÓW B¡D¯MY PKS'EM I JAKO PKS TEAM RÓBMY COLLABY I NIE DZIELMY SIE NA ¯ADNE DURNE POMNIEJSZE TEAMY BO G*WNO Z TEGO WYJDZIE.

Dziêkuje za wys³uchanie ;] I G7 - gratuluje admina :)

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Wys³any: 2006-11-25, 12:54   

lol, Kanosh, ale TA2 to bêdzie film NIE COLLABORATION (wspó³praca).
Mylisz collab z collab vid. Z reszt± przeczytaj najpierw dok³atnie ca³y temat. (trochê sporo tego jest ;P)
BTW: PKS nie jest ju¿ studiem. PKS to nasze ogólne polskie forum stworzone na wzór GTAStunting.
Dziêki Kanosh :)

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.

VIP|Kanosh 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7306 dni temu

Punkty: 5780
Wys³any: 2006-11-25, 15:31   

Chodzi mi o film, w którym udzia³ bierze wiecej ni¿ 1-2 osoby, a takim TA2 jest.
PKS jest ogólno polskim forum stworzonym na wzór gtastunting, ale u¿ytkowników ma tylu, co zwyk³y team na gtas.
It's only talk

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7350 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 666667056
Wys³any: 2006-11-25, 17:13   

Czyli powiem tak - Sky Studios mo¿e istnieæ, bo kto niby zabroni. ;) Collabu nie bêdzie, bo samo PKS bardziej nadaje siê na collab do GTAStunting. A Ci Macius_ dajê mo¿liwo¶æ wyboru: Sky czy PKS? Chyba ¿e s± inne realniejsze propozycje z waszej strony...

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Wys³any: 2006-11-25, 17:27   

No i wrócili¶my do punktu wyj¶cia :rip: X|
nadal bêdziecie siê k³óciæ?
Je¿eli tak, to problem sam rozwi±¿ê.
Czekam te¿ na wasze sugestie w tej sprawie. Drool, uwa¿am, ¿e PKS mog³oby byæ czym¶ na miarê GTAS. Chyba, ¿e bêdziesz aktywnie uczestniczy³ na forum GTAS, a PKS bêdzie tak± wspó³prac±, a pozostali te¿ bêd± pisaæ na forum GTAS (nie ka¿dy zna dobrze jêzyk, który tam obowi±zuje). Ja jestem dalej przy moim rozwi±zaniu i planujê dodaæ parê niezbêdnych dzia³ów, ewentualnie zmieniæ lub usum±æ zbêdne. Co siê dzieje z dzia³em "Modernizacja"? do tej pory PKS zyska³o nowych forumowiczów i cz³onków. Uwa¿am, ¿e mo¿e byæ tak dalej a nawet lepiej, je¿eli stwo¿ymy odpowiednie warunki.
I jeszcze jedno: Zanim co¶ tu jeszcze napiszecie i odpowiecie na to, przemy¶lcie to 2 razy.

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2006-11-25, 17:51   

chêtnie popar³bym Twoj± ideê G7, ale... nie ma pewno¶ci, czy to wypali. :/ Jak szczegó³owo zamierzasz to zrealizowaæ? Bo chêtnie by³bym za. :P

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Wys³any: 2006-11-25, 18:18   

chcê co¶ zrobiæ w stylu GTAS, ale dopasowaæ do waszych oczekiwañ.
Zajrzyj na GTAStunting http://www.gtastunting.co...p?showforum=145 .

Macius_ 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7348 dni temu
Sk±d: z £om¿y

Punkty: 8840
Wys³any: 2006-11-26, 09:08   

No co¿ PKS lub Sky widzê ¿e do Drool'a nie zbyt dotar³o ale ok, z uwagi na to ¿e PKS jest lepszy zostajê tu ;) choæ chcia³bym pomóc ziomkom w Sky wiêc moge tam byæ jako "go¶c" czy tego tez mi zabronisz :P ?

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2006-11-26, 09:19   

no wiêc zostajesz... ale jest 1 ofiara - w±tpiê, ¿eby teraz M4C!3J3T móg³ byæ w PKS po tym co zrobi³ :P - najpierw niech siê dotrenuje w Sky'u. :P

EDIT: z tego co widzê i s³yszê Macius_ nadal jest w Sky Studios mimo faktu, i¿ napisa³ tutaj, ¿e jest w PKS. Ja ju¿ na was nie mam si³y! :/

LukeSkywalker 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 7309 dni temu
Sk±d: jeste¶?

Punkty: 130
Wys³any: 2006-12-30, 12:30   

Macius_ napisa³/a:
No co¿ PKS lub Sky widzê ¿e do Drool'a nie zbyt dotar³o ale ok, z uwagi na to ¿e PKS jest lepszy zostajê tu ;) choæ chcia³bym pomóc ziomkom w Sky wiêc moge tam byæ jako "go¶c" czy tego tez mi zabronisz :P ?

Do Macius_a:
To mój trzeci post tutaj. Szkoda, ¿e taki niemi³y. Po pierwsze: nie wiedzia³em, ¿e mnie tak wyrolujesz! zacz±³e¶ sadziæ na PKS, ¿e to debile i wogóle, ¿e bêdzimy lepsi i ich pobijemy! A teraz co? "PKS jest lepszy" a w Sky go¶cinnie tak? Po drugie: Maciejeta te¿ wyrolowa³e¶. Mia³e¶ byæ z nami i nam pomóc, on tutaj (niepotrzebnie przyznajê) napisa³ za du¿o ;) bo my¶la³, ¿e bêdziemy razem, a tu ZONK. Jego wywal;ili z PKSu i zosta³ sam jako jeden z lepszych w raczkuj±cym SKY. Po Trzecie: zastanawiam siê nad Twoim cz³onkostwem w SKYSTUDIOS. Po czwarte: Nie pisz ¿e kto¶ siê o¶miszy³ bo nie Tobie o tym s±dziæ! Sam siê o¶mieszy³e¶ w tej sytuacji. Po pi±te: Maciejet nie mo¿e byæ w PKS bo jest w SKY (bo powiedzia³e¶ ¿e bêdziesz w SKY a nie zrobi³e¶ tego) A Ty jeste¶ i tu i tam. Po szóste: Pozdrawiam wszystkich :)

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Wys³any: 2006-12-30, 12:43   

LukeSkywalker napisa³/a:
Po pierwsze: nie wiedzia³em, ¿e mnie tak wyrolujesz! zacz±³e¶ sadziæ na PKS, ¿e to debile i wogóle, ¿e bêdzimy lepsi i ich pobijemy!

:547: Nie wierzê. Chrzanisz! Zamiast tworzyæ to swoje studio przychodzisz tu i k³ucusz nas ze sob±. To nie fair.

Macius_ 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7348 dni temu
Sk±d: z £om¿y

Punkty: 8840
Wys³any: 2006-12-30, 13:16   

o jejuu... dlaczego ten temat nie mo¿e byæ w koñcu zamkniêty tu ci±gle ka¿dy bêdzie powracaæ i sie ¶cinaæ ale ok jak tak to tak... mo¿liwe ¿e tak mówi³em ( ¿e pobijemy PKS ) ale napewno nie chrzaniæ PKS. By³em na PKS ostro wqrzony za to ¿e nie pozwala mi Drool byæ i tu i tu bo PKS mi nic nie zrobi³ z³ego :P wrêcz przeciwnie ale czemu nie moge byæ i tu i tu skoro bycie w Sky nie przeszkadzaloby mi w pracy z PKSem i t³umaczy³em ¿e PKS ogólnie jest fajny i dobry i wogóle tylko Drool sie strasznie ¿achn±³ i u¿y³ swojej nieigraniczonej w³adzy. Co do Maciejeta to miêdzy sob± juz to wyja¶nili¶my i on normalnie zdaje do PKSu i nie mów ¿e was wyrolowa³em bo tobie nie powiedzia³em na 100% ¿e bede tylko w sky je¶li Drool ka¿e mi wybieraæ mówi³êm raczej a to nie to samo. Maciejet nie ma do mnie nic a przynajmniej mi nic nie mówi z³ego na ten temat, a to ¿e siê o¶mieszy³ to tez nie do koñca prawda ( mój b³±d ) bo to nie on to pisa³ wiêc nie ON sie o¶mieszy³ tylko JEGO BRAT go o¶mieszy³. no to chyba odpar³em wszytkie zarzuty... a o Sky'u raz mówi³em ¿e mo¿e pobiæ PKS a raz nie :P bo sam nie wiedzia³em co potraficie. Widz±c to ¿e tylko ¯uku i Luke potrafi± stuntowac to raczej marne szanse... pozatym po co pobijaæ PKS ? ale dobra fakt nie zachow±³em siê do koñca fair ale chyba troszke przesadzasz Luke !?
Do Droola: Nie jestem cz³onkiem Sky tylko wystêpuje w ich filmach jako go¶æ i pomagam im w stuntach i troche monta¿u, jestem pod tym wzglêdem taki jak Yama :P jemu tego nie zabroni³es a do mnie ciagle sie czepaisz :566:

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2006-12-30, 15:33   

LukeSkywalker napisa³/a:
Po Trzecie: zastanawiam siê nad Twoim cz³onkostwem w SKYSTUDIOS.

Macius_ napisa³/a:
Nie jestem cz³onkiem Sky tylko wystêpuje w ich filmach jako go¶æ i pomagam im w stuntach i troche monta¿u, jestem pod tym wzglêdem taki jak Yama :P jemu tego nie zabroni³es a do mnie ciagle sie czepaisz :566:

EE... mo¿e kto¶ mi wyt³umaczy o co w tym chodzi? By³em pewien, ¿e z Yam± jeste¶cie po prostu... pomoc± moraln± i techniczn± i pomagacie Sky'owi rozwin±æ skrzyd³a. Teraz ju¿ nic nie wiem, bo dowiadujê siê, ¿e... Macius_ gra na dwa fronty? :566: Ciê¿ko mi to przyznaæ, ale nie jestem na tyle inteligentny, aby to zrozumieæ, wiêc zadam jedno zasadnicze pytanie: "O CO KAM AN?"

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: