SprzĂŞt jest sÂłaby , wyciÂągnie tylko 100FPS na lotnisku.
lol Âśmieszne, ja mam sÂłabszy komputer i na max detalach + enb + project reality, mogĂŞ nagrywaĂŚ na 25 fpsach, bez problemu. Ale i tak nagrywam na 12.5 fpsach, Âżeby klip byÂł bardziej pÂłynny.
A i jeÂżeli 100 fps jest dla Ciebie 'tylko' to nie wiem ile Ty byÂś chciaÂł mieĂŚ...
SprzĂŞt jest sÂłaby , wyciÂągnie tylko 100FPS na lotnisku.
lol Âśmieszne, ja mam sÂłabszy komputer i na max detalach + enb + project reality, mogĂŞ nagrywaĂŚ na 25 fpsach, bez problemu. Ale i tak nagrywam na 12.5 fpsach, Âżeby klip byÂł bardziej pÂłynny.
A i jeÂżeli 100 fps jest dla Ciebie 'tylko' to nie wiem ile Ty byÂś chciaÂł mieĂŚ...
12.5 pó³ mówisz? Ile dajesz wtedy rate?
2.000 jak DayMan powiedziaÂł. I wtedy renderujesz przy 25 fpsach film, bo jak zrenderujesz przy 30, to zrobiÂą Ci siĂŞ takie dziwne 'klatki' jak np tutaj http://www.youtube.com/wa...re=channel_page Chyba wiesz o czym mĂłwie :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum