Wiek: 37 Do³±czy³: 7402 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-11, 21:07
o, postêpy no proszê.
Jednak film nie jest idealny, :P za to du¿o ró¿ni siê od poprzedniego.
Z³e u³o¿enie soundtracku, z³a dynamika video, ale film podoba³ mi siê lepiej od poprzedniego. Bardzo powolny jest obraz. Wiem, ¿e nie chodzio sprzêt, bo jest na to wiele sposobów, wystarczy trochê pomy¶leæ i poszukaæ.
Stunty by³y bardzo fajne, jak i w poprzednim filmie. Zatem mo¿esz nale¿eæ do naszego grona stunterów.
:O O kurna, kole¶! Ty masz sprzêt jak z bajki, i bêdziesz mi takie niesmacznie chrupi±ce filmy pokazywa³??? No nieeeee! to grzech! To prawie, jakby¶ wyrzuca³ go na ¶mietnik.
A i jeszcze jedna uwaga. Otó¿ mam pytanie:
Co skorzysta³e¶ z trailera "Pizzy"?
Drool napisa³/a:
firedragon napisa³/a:
Film chodzi powoli poniewa¿ stunty krêci³em w spowolnieniu. No wiesz pocz±tkuj±cy stunter ³atwiej mi jest jak mam wolne têpo moge dok³adniej wyczuæ moment wybicia.
Tego nie napisa³e¶ pod koniec filmu - to te¿ cheat.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7114 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2007-02-11, 22:36
Gesior7 nie przyznam ci racji, poniewa¿ kod SLOWITDOWN dzia³a w powtórkach lecz w mniejszym stopniu ni¿ w relnej grze, sprawd¼. Trailer pizza daje mi nie¶miertelno¶æ, niezniszczalne somochody. Pogode jak± chce. ¯e nie bêdê g³odny. "Rasmusów"my¶la³em ¿e to jakis efekt. :/
Ostatnio zmieniony przez Fire Dragon 2007-02-11, 23:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Punkty: 5065
Wys³any: 2007-02-12, 10:14
Stunty dobre ale co do niektórych jak siêna nie patrzy³o to wydawa³o siêze s± jakie¶ chrzczone. A po drugie wiêkszo¶æ to kopie z innych filmów. Ale podoba³o ni siê kilka twoich za co ma³y plusik.
Muzyka beznadziejna. Ani "Rasmusy" mi nie podesz³y ani ten drugi sam juz nie wiem kto. Wogóle jakie¶ takie smêtne.
Monta¿. Sam nie wiem czemu ale takich filmów to wolê nie ogl±daæ. Ju¿lepiej ¿eby¶ to jako¶ przy¶pieszy³ a nie takie powolne gó*** zrobi³. Do tego te agresywne ruchy myszk± mnie odbija³y. Latasz od lewej do prawej i spowrotem i jeszcze raz i again....... ehhhhhhh
Stunty: Wiêc.. stunty "¶mierdz±" na kilometr s0beitem, d³ugie wyskoki, etc. (jestem bardziej obeznany w stuntach w VC, wiêc mogê ple¶æ g³upstwa bo w "fizyce" SA jestem nie obeznany).
Muzyka: S³aba.. nudnaaa.. w ogóle nie pasuje do stunt-movie, mo¿na na niej najwy¿ej zasn±æ..
Monta¿: £o taki sobiê, na pocz±tku efekt starego filmu by³ nie potrzebny..
Ogó³em: Chrupie ochydnie, s0beit'em ¶mierdzi na kilometr (to tylko moje przypuszczenia), monta¿ ssie.. itd.
Ocena: (Cheaty) - 4/10
(Czy¶ciutki) - 6-/10
¯yczê dalszych sukcesów w dziedzinie stuntingu.
Wiek: 33 Do³±czy³: 7426 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2007-02-12, 15:09
Yama napisa³/a:
Zamieniacie siê powoli w GTASite, oskar¿acie o cheaty... a¿ bojê tutaj (w przysz³o¶ci) pokazaæ swojego stunta
To nie tak, poprostu firedragon ma do tego sk³onno¶ci, modowanie przychodzi mu z ³atwo¶ci± tak jak choæby spowolnienie do ktorego siê przyzna³ wiêc o oskar¿enia dla niego ³atwiej ni¿ dla normalnego usera bez takich sk³onno¶ci.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum