Wiek: 32 Dołączył: 6094 dni temu Posty: 442 Skąd: ÂŻywiec
Punkty: 4458
Wysłany: 2010-02-20, 19:25
WiĂŞc tak, chciaÂłem to nrg no i siĂŞ nie doczekaÂłem - bo miaÂłem napisaĂŚ dokÂładniej jaki chcĂŞ,
Body: kolor body to czarny oraz srebrny. Vinyl ma byÌ we szwach - tak aby wygl¹da³ jak pozszywany, do tego na srodku body ma znaleœÌ siê http://img.brothersoft.co...1236829475.jpeg ten obrazek, oczywiœcie kolor ma byÌ ciemniejszy.
Hamulce: czerwone z napisem Kipr
ObrĂŞcze: jak tam chcecie
Punkty: 4510
Wysłany: 2010-03-25, 13:42
Ca³kiem przyziemne, przyku³o moj¹ uwagê z³e przejœcie tekstur na oponach i trochê kiepskiej jakoœci bia³y pasek. Z daleka i tak nie widaÌ ró¿nicy, wiêc jest spoko. Metal zaje bisty.
Co do paska masz zupeÂłnÂą racjĂŞ. Zaczynam dopiero przygodĂŞ z PhotoShopem, tak wiĂŞc nie ma co oczekiwaĂŚ ode mnie od razu arcydzieÂł. Pasek nie wyszedÂł zbyt Âładnie, ale tak jak napisaÂłeÂś z daleka tego nie widaĂŚ.
Oj Niestety nie rip. Po prostu zrobiÂłem infernusa ze swoimi ustawieniami i z moimi nie straconymi 4-oma godzinami. Na marginesie jak byÂś zauwaÂżyÂł (na tym Best Of) on ma szersze paski i tylko na masce, pozatym inne loga firm ... Nara i PozdrĂłw rodzicĂłw
I jak byÂś nie zauwaÂżyÂł nasz Panie, to tamten infernus co miaÂł go FloW jest na remapie Mila. A ten co tracker zrobiÂł. nie ! WiĂŞc proszĂŞ CiĂŞ, odczep siĂŞ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum