Wiek: 37 Do³±czy³: 7401 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2010-06-30, 14:30
Ten pierwszy stunt jest wed³ug mnie nie na miejscu.
Poza tym muszê pochwaliæ organizatora filmu. Film jest wykonany ¶wietnie.
Stunty s± bardzo ró¿norodne, s± samochody, w tym infernus, firetruck, motory, masa dobrych tricków. A mimo to zdecydowana wiêkszo¶æ do siebie pasuje.
Film jest zrobiony bardzo dobrze, co dla Doggera sta³o siê ju¿ chyba standardem.
Jedyne, co mnie irytuje w tym filmie, to ten pierwszy stunt.
Punkty: 600
Wys³any: 2010-06-30, 22:05
Zrobi³bym recenzjê tego filmu .. ale dzisiaj ju¿ nie mam czasu .. wiêc film jest naprawdê imponuj±cy pod wzglêdem monta¿u jedynie do czego mogê siê przyczepiæ to ¿e kilka stuntów mi ¶mierdzia³o ..
tak w ¶wiecie stuntu nie ma co robiæ nawet tematu o tym kiepskim filmie pod wzglêdem stuntingu. Tak na prawdê monta¿ jest rewelacyjny a delfy jest taki fajny ¿e strach by³o mi go widzieæ w tym collabie. Po prostu Peter ¼le zrobi³ ze dopu¶ci³ jego stunty.
Dogger, kocham Ciê za Twój monta¿. Nie mogê nacieszyæ wzroku. Jeszcze wcze¶niej (Conspiracy II), stunty nie by³y na najwy¿szym poziomie, ale monta¿ do takiej muzyki jak± umieszczasz w filmach jest po prostu Nienaturalny (nie u¿yjê tutaj Boski, bo nie wierzê.) Trzymaj formê miszczu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum