Wiek: 32 Do³±czy³: 6102 dni temu Posty: 181 Sk±d: Zielona Góra
Punkty: 2440
Wys³any: 2011-02-23, 11:10
nie no panowie, szacuneczek i to ogromny !
film naprawdê dobry, z pocz±tku tylko lekko edit mi siê nie spodoba³ ale t± lukê wype³ni³a ca³a reszta, poprostu majstersztyk. Nie mówi±c ju¿ o edicie, to sama kreatywno¶æ powala na kola. tak jak napisa³ G7:
Gesior7 napisa³/a:
Róbmy wiêcej takich filmów.
Chcia³bym zobaczyæ jeszcze co¶ takiego w najbli¿szej przysz³o¶æi, ale tak, ¿eby nawet najgorszy hejter nie mia³ siê do czego przyczepiæ !
Pozdrawiam i 10.1/10
Chcia³bym zobaczyæ jeszcze co¶ takiego w najbli¿szej przysz³o¶æi, ale tak, ¿eby nawet najgorszy hejter nie mia³ siê do czego przyczepiæ !
Pozdrawiam i 10.1/10
Hejterzy zawsze maj± siê do czego przyczepiæ, niestety.
A film naprawdê fajny, spodoba³o mi siê, a szczególnie 2:33.
Wiek: 30 Do³±czy³: 6078 dni temu Posty: 132 Sk±d: siê bior± n00by?
Punkty: 1420
Wys³any: 2011-02-23, 16:38
Whhahah, w 2:53 jaki¶ pseudo stunter o ¶cianê haczy D: Teraz to zobaczy³em :O
Dodaj±c, epicko, ogl±dam codziennie i nie mogê siê oderwaæ, strasznie mi siê to spodoba³o, a co do tego, ¿eby zrobiæ drugie podobne dzie³o jestem bardzo, ale to bardzo chêtny! Do pomocy oczywi¶cie! Pozdrawiam.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7001 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2011-02-24, 22:38
Bardziej prostego monta¿u nie da³o siê zrobiæ.
Tyle, ¿e taki prosty monta¿ z tak ¶wietn± prac± kamery i tak zaje*ist± muzyk± jest czym¶ od czego krew zaczyna bardziej dop³ywaæ do dolnej partii cia³a zwan± genitaliami.
Jeszcze mi tylko powiedz jaka to piosenka w main i nie bêdê musia³ dzi¶ odwiedzaæ RedTuba.
Mniam, mniam , mniam! Normalnie siê w tym zakocha³em! W dodatku to jedna z moich dzia³ek, bo gram spooooooro w mta i infenusa mam niemal do perfekcji opanowanego Je¿eli bêdziesz robi³ drug± tak± produkcjê, poinfomuj mnie w miarê mo¿liwo¶ci, z mi³± chêci± pomogê! Co do filmu, ¦WIETNIE! Muzyka idealnie dobrana, klimat, miejscówki tamten gainer (salto) ;D Piêknie, 100+/10! Po prostu kapitalnie to wysz³o!
Za³o¿ymy siê ¿e nie masz xd ? Chodzi mi o mta kiciu
Co do filmu to rewelka oby wiêcej takich ! Sam chcia³em nakrêcaæ ostatnio promo, ale nikt siê nie zmobilizowa³ z serva i nie dzia³a mi cam hack w win 7 ( w sensie problem rozwi±zany z GTA SA ale w MTA ju¿ nie dziabie ;p )
Wiek: 30 Do³±czy³: 6078 dni temu Posty: 132 Sk±d: siê bior± n00by?
Punkty: 1420
Wys³any: 2011-02-27, 20:10
Jozio napisa³/a:
3ruNNer napisa³/a:
Mniam, mniam , mniam! Normalnie siê w tym zakocha³em! W dodatku to jedna z moich dzia³ek, bo gram spooooooro w mta i infenusa mam niemal do perfekcji opanowanego Je¿eli bêdziesz robi³ drug± tak± produkcjê, poinfomuj mnie w miarê mo¿liwo¶ci, z mi³± chêci± pomogê! Co do filmu, ¦WIETNIE! Muzyka idealnie dobrana, klimat, miejscówki tamten gainer (salto) ;D Piêknie, 100+/10! Po prostu kapitalnie to wysz³o!
Za³o¿ymy siê ¿e nie masz xd ? Chodzi mi o mta kiciu
Co do filmu to rewelka oby wiêcej takich ! Sam chcia³em nakrêcaæ ostatnio promo, ale nikt siê nie zmobilizowa³ z serva i nie dzia³a mi cam hack w win 7 ( w sensie problem rozwi±zany z GTA SA ale w MTA ju¿ nie dziabie ;p )
Co ty wiesz! Na DD mnie tylko widzia³e¶! =DD Wbij czasem na TG to zobaczysz jak siê wo¿ê ;D
Nawiasem, dodaj±c do filmu. Gdyby by³ w nim jeszcze jaki¶ konkretny edit to by³by niemal¿e idealny!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum