Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Nie uwierzysz gdy to przeczytasz...
Autor Wiadomo¶æ
Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Do³±czy³: 7231 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 666626588
Wys³any: 2011-10-16, 00:28   

Jako¶ nie doczeka³em siê ¿adnej rozmowy czy wypowiedzi G7 dot. mojej propozycji.

W takim razie czy chce czy nie mianuje Gesiora7 nowym Liderem PKS studios.

Mam nadzieje, ¿e zaopiekujesz siê PKSem, liczê na Twoje d³ugoletnie (d³u¿sze ni¿ moje) do¶wiadczenie. ¯yczê wytrwa³o¶ci i udanej wspó³pracy z naszymi cz³onkami ;)

Powinienem te¿ opu¶ciæ szeregi grupy PKS na forum jednak sam usun±æ siê nie mogê ^^ ( z reszt± sam tak ustali³em ). St±d pro¶ba do G7 o usuniêcie mnie z teamu.

P.S - tak jeszcze apropo niektórych wypowiedzi. Przecie¿ ja nigdzie nie odchodzê :) , po prostu skoñczy³em dzia³alno¶æ w szeroko rozumianym "stuntingu". Co nie oznacza, ¿e zapomnê o was i o forum. Jako admin zawsze zagl±dam tu przynajmniej raz dziennie. To siê nie zmieni jak przypuszczam.

I druga sprawa, wbrew nadziej± niektórych. Wybaczcie ale nie wrócê do stuntowania ju¿. Nawet je¿eli znajdê woln± chwilê w coraz bardziej zabieganym ¿yciu to s±dzê ¿e spo¿ytkujê j± w inny sposób ni¿ siedzenie i "mêczenie spota". Nie powiem, stuntowanie i tworzenie stuntfilmów to bardzo kreatywna i bardzo niszowa twórczo¶æ jednak to ju¿ mnie tak nie ci±gnie. Swoje zrobi³em , niektórzy s±dz± ¿e nawet ca³kiem nie¼le mi to wysz³o (co mnie bardzo cieszy). Zarówno grupa ludzi jak i sam materia³ siê zu¿y³ a ludzie robi± coraz mniej aby przed³u¿yæ ¿ywotno¶æ stuntingu.
Gdy co¶ cz³owieka ju¿ nie cieszy, to nie ma dylematu ani chêci powracaæ.

To tyle w temacie ;) trzymam kciuki za osoby maj±ce jeszcze na to czas, w was ca³a nadzieja ! Mo¿ecie go jeszcze twórczo wykorzystaæ i mo¿e przed³u¿yæ ¿ywotno¶æ stuntingu ! Jednak wszystko co robicie musi byæ z pomys³em ! kreatywno¶æ przede wszystkim :)

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7425 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2011-10-16, 01:06   

Nie wiem, co powiedzieæ, jestem w szoku. W³a¶nie zosta³em mimowolnie mianowany liderem grupy PKS.
Skam, podziwia³em i nadal podziwiam Twoje oddanie, odpowiedzialno¶æ i wytrwa³o¶æ na stanowisku lidera. Zrobi³e¶ dobrze swoj± robotê. Nie ³atwo bêdzie Ciê zast±piæ. = )
Bêdzie mi brakowa³o Twoich stuntów, bo zawsze, kiedy widzia³em je na filmach by³y takie oryginalne. Co¶ w tym by³o. I d³ugo bêdzie mi tego brakowaæ. Mam jeszcze cich± nadziejê, ¿e jednak zrobisz jakiego¶ stunta i zobaczymy go na filmie. Obiekt nie wa¿ny, mo¿e to bêdzie stunt na rowerze, mo¿e na kostce Rubika. Mam nadziejê, ¿e prêdko nie zapomnisz o GTA no i o nas.
Zgadajmy siê jeszcze na PM. Muszê z Tob± omówiæ parê spraw odno¶nie mianowania mnie nowym liderem.

Co do stuntingu: Stunting by³ i jest, poniewa¿ s± jego mi³o¶nicy, co widz± w tym sens i zami³owanie. Tak wiêc Poti, nie musisz siê martwiæ, ¿e stunt zginie, jak na przyk³ad Tobie siê znudzi. Ja na przyk³ad mam zami³owanie do sportów ekstremalnych. GTA Stunting jest sportem ekstremalnym, i lubiê go tak, jak niegdy¶, kiedy nagrywa³em pierwszy film.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

~KS|Track3r 
Zbanowany

Do³±czy³: 5461 dni temu

Punkty: 800
Wys³any: 2011-10-19, 23:13   

O [cenzura] MOJE SERCE XDDDDDDDDD

zozolek47 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6225 dni temu
Sk±d: ngd

Punkty: 680
Wys³any: 2011-10-19, 23:28   

Dobry wybór Skamer. Odwali³e¶ kawa³ dobrej roboty, siedzia³e¶ w tym kawa³ czasu. Wszystko siê koñczy, zabawa w stunt te¿ kiedy¶ musi :) W sumie to nawet spodziewa³em siê ¿e skoñczysz stuntowaæ jeszcze pod koniec tego roku, zw³aszcza po rozpoczêciu studiów. Mia³em racjê :D Nazwa tematu nawet mnie nie zdziwi³a, wrêcz przeciwnie, odrazu wiedzia³em co siê ¶wiêci :D No có¿, ¿egnaæ siê nie ¿egnam bo jak mówisz forum nie opuszczasz. Wiêc powodzenia :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: