ja tam osobi¶cie polecam serwer,mi³a Administracja oraz gracze.A co do tych gangów rowerowych to opanujcie siê to nie jest temat na pogaduszki o gangach i kto jest grubszy a kto chudszy proszê o zamkniêcie tego tematu poniewa¿ robi siê tak zwany BURDEL.
To nie prawda ¿e s± wysokie pingi.
Obecne info o serwerze jest ju¿ do¶æ nie¶wie¿e, obecnie wersja serwera to v1.4, jest bardzo wiele nowo¶ci dlatego te¿ proszê o zamkniecie tematu lub usuniêcie. za oko³o tydzieñ wstawiê ¶wie¿y temat ze wszystkimi informacjami.
pozdrawiam.
PS. radom ma 280tys mieszkañców i jest do¶æ du¿ym miastem, jesli wydaje Ci sie ¿e mnie postraszysz bo masz d³ugie w³osy na klacie czy rower -haha to niestety, nie wysz³o. Jak chcesz mówi³em. Radom G2 Chrobrego. Zapraszam serdecznie
a! dziêkuje Igorze pulpeciku i Sympatyczny kolego na sk³adaku za du¿± dawke ¶miechu, administracja powinna was nagrodziæ za dobry humor w tak ponurym, waszym ¶wiecie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum