Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Yama
2007-06-22, 17:44
[stunt] Invasion of Power 5
Autor Wiadomo¶æ
Fire Dragon 
Wymiatacz

Do³±czy³: 7113 dni temu
Sk±d: jeste¶ ?

Punkty: 265
Wys³any: 2007-03-13, 21:10   

Przyszed³em tu dlatego ¿e by³o to moim ma¿eniem uj¿eæ logo PKS'u w moim stuncie. Wasze filmy mnie zachwyca³y i chcia³em byæ w waszej ekipe za wszelk± cenê chcia³em do³±czy³ wiêc nawet oszuka³em. Ale wy to wykryli¶cie wtedy jeszcze bradziej chcia³em byæ w PKS, wiêc zrobi³em film z moimi najlepszymi stuntami i postara³em siê przy monta¿u, nie uda³o siê, dobiero za 3 razem po nakrêceniu IOF 4 do³±czy³em i to by³ najszczêsliwszy dzieñ w moim ¿yciu stuntera w GTA. Bardzo mi na tym zale¿a³o i tego typu posty mnie poprostu bardzo smuc± "A kiedy czyta³em Twoje pierwsze posty to my¶la³em zupe³nie inaczej...
Przecie¿ jak to ³adnie powiedzia³e¶ na _F, ¿e przyszed³e¶ tutaj tylko dlatego, ¿e tam ka¿dy Ciê oskar¿a³ o mody, a tutaj tylko wiêkszo¶æ... naprawdê k³amiesz co chwila. "

Trzeba by³o odrazu powiedzieæ przy moim pierwszym stuncie, ¿e jestem stunterem do dupy, i nawet z modami nie umiem zrobiæ czego¶ fajnego.

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7401 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2007-03-14, 09:27   

Yama napisa³/a:
firedragon - naprawdê obra¿asz tak± stronê porównuj±c j± do GTASite.pl. Zreszt± obra¿a³e¶ nas ju¿ wcze¶niej, próbuj±c nam wcisn±æ modowane stunty.

To ju¿ naprawde niewiele siê ró¿ni od gtasite. Nie bêdê wymienia³ podobieñstw do tamtejszych "inteligentnych" forumowiczów. Sami pomy¶lcie, czy nie znacie tego sk±d? a mo¿e z gtasite ...
Szkoda, ¿e odszed³ dobry stunter z PKSu. :(
Nie poznajê Polskiego Ko³a Stunterskiego. :|

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku