Wiek: 37 Do³±czy³: 7061 dni temu Posty: 949 Sk±d: mazowsze
Punkty: 11914
Wys³any: 2011-05-13, 16:13
Film dobry, niestety przez te k³ótnie i to jak± atmosferê utworzy³ S³odki wokó³ ca³ego projektu w sumie spodziewa³em siê czego¶ s³abego, jednak myli³em siê.
Stunty: Nie jestem na czasie z najnowszymi stuntami wiêc oceniam je tylko pod wzglêdem wizualnym, w wiêkszo¶ci podoba³y mi siê. Zw³aszcza widowiskowe palm-landy i ró¿nego rodzaju combo zakoñczone grindem. Nie wiem tylko co robi³ tam stunt ProBojda z 4:13 tzn. MTB ambulance bump w LV, jest on tak stary i chyba ka¿da opcja (z precyzyjnym l±dowaniem, z grindem, grindem i grabem etc.) by³a ju¿ zrobiona i nagrana, a tu dali¶cie jedn± z ³atwiejszych wersji.
Monta¿: Ogólnie bez zarzutu, chocia¿ nie mogê powiedzieæ ¿e bym siê zachwyca³, nie by³o nic innowacyjnego moim zdaniem.
Muzyka: Nie rozumiem, od 0:43 do 3:08 bardzo dobra muzyka super pasuj±ca i zgrana z filmem a pó¼niej reggae, ragga czy jak to nazwaæ za miast kontynuowaæ ten sam typ co wcze¶niej.
Nazwa: Powala na kolana, niestety w negatywnym znaczeniu. Od kiedy pojawi³ siê google translator mamy wysyp super angielskich nazw filmów i nicków, szkoda ¿e w wiêkszo¶æ tak ma³o trafnych
Stunty: 8/10
Monta¿: 7/10
Muzyka: od 0:43 do 3:08 9/10 pó¼niej 2/10
Nazwa filmu: 0/10
Oddawa³em 3 stunty, wybrany przez rep checkera zosta³ jeden, inny stunt, pomimo tego w filmie znalazl siê ten odrzucony.
///Edit:
Nie wiem czy zrobi³e¶ to specjalnie, czy wy³±cznie przez uwagê, ale napisa³e¶ to ju¿ po raz
drugi. Jest to moje pierwsze i ostatnie ostrze¿enie. Nastêpny post offtopowy, który nie bêdzie nic wnosi³ i bêdê zmuszony daæ Ci warna. ~Roach
EDIT2:Charnel nie wiedzia³ co robi tam mój stunt wiêc mu napisa³em
Ostatnio zmieniony przez Roach 2011-05-14, 00:38, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum