Wiek: 32 Do³±czy³: 7124 dni temu Posty: 14 Sk±d: Zawiercie
Punkty: 200
Wys³any: 2006-11-18, 17:40 Pami±tkowy album ze screenami z PKS Place.
Witam! Zrobi³em dzisiaj taki pamiatkowy album ze screenami z zabawy na PKS Place. S± tam ¶mieszne screeny i powa¿ne . Bêdzie to taka pami±tka naszych "potyczek ze stuntami i z lagami" na tym serverze. Gdy bêdziemy starsi (nie doro¶li, chocia¿ kto wie :P ) bêdziemy mogli powspominaæ dawne czasy PKS-owców
To tyle we wstêpniaku teraz wstawianie screenów:
KA¯DY MO¯E DODAÆ SWÓJ SCREEN WYSTARCZY WYS£AÆ MI GO NA MAILA A JA OPISZE KTO GO ZROBI£ I BÊDZIE PAMI¡TKA Mo¿emy robiæ screeny jak komu¶ wyjdzie jeden trick ustawi siê a kto¶ mu zrobi fotkê, b±d¼ jak wszyscy zrobi± jaki¶ trick ustawia siê i kto¶ zrobi screena. My¶lê ze dla wielu osób bêdzie to niezapomniana pami±tka.
Album oczywi¶cie na bierz±co aktualizowany.
Wiek: 32 Do³±czy³a: 7122 dni temu Posty: 87 Sk±d: Siemianowice ¦l
Punkty: 6650
Wys³any: 2006-11-25, 23:58
W sumie mi³o siê wspomina takie chwile Szkoda ¿e p³ytka z gta nie by³a moja a znajomy jest najwiêkszym skner± i chamem :/ Chyba bêde musia³a kupiæ oryginalne gta :[ a chwilowo mój portfel ¶wieci pustkami...
Pomysl na album fajny album tez fajny Doda³ Yama:
Zaraz mnie co¶ trza¶nie - oduczy³e¶ siê nabijania postów, wiêc przerzuci³e¶ siê na odkopywanie tematów? Chcesz zostaæ grabarzem, czy co? OSTATNI raz Ci zwracam uwagê...
_________________ podpisu nie bêdzie... komputerowi dysk wypad³
Ostatnio zmieniony przez Yama 2007-04-03, 18:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum