Wiek: 33 Do³±czy³: 6894 dni temu Posty: 906 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 2530
Wys³any: 2007-09-04, 22:04
Spoko sklejka,stunty moze nie na najwyzszym poziomie,ale niektore fajne ;P.
Montaz do bani .
Za Stunty 7/10
Montazu nie bede ocenial
Zarabales mi muze w Outro :<:<.Ma byc do mojego solo,i teraz beda mowic ,ze zgapiam :<
Znowu czujê niedosyt (chyba idê w koñcu zje¶æ kolacjê ).
Na powa¿nie to sklejka jest na poziomie "good". Trochê jest innowacji ale te¿ wiele starych stuntów oraz trików w miarê prostych.
Jakby podsumowaæ poziom stuntfilmu to jedyne co powiem to : Staæ ciê na wiêcej ! : .
Monta¿: Do bani :P ale nie to w tym przypadku jest warte uwagi.
Muzyka: Sobie leci aby nie by³o ¿e film przeznaczony dla nies³ysz±cych .
Ogólnie jest dobrze. Lecz nadal uwa¿am ¿e mog³o byæ lepiej :P .
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Punkty: 20
Wys³any: 2007-09-04, 22:47
"Zarabales mi muze w Outro :< :<.Ma byc do mojego solo,i teraz beda mowic ,ze zgapiam :<" - twój problem, Darkness by³ pierwszy, trzeba by³o wydaæ przed Darknessem :< (czemu te emotka jest taka popularna ? - Nie mam pojêcia, przyzwyczai³em siê do niej przegl±daj±c to gówniane forum wiêc ... :<)
A filmik by³ dobry.6/10 - nie bêdê siê rozpisywa³ bo po co ? Posta wbi³em i styka. (Oto chodzi na tym forum>?<)
Wiek: 32 Do³±czy³: 7120 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-09-05, 17:36
Ten spam wy¿szych(chodzi mi o osoby, które napisa³y wy¿ej ode mnie posty, a nie o adimów:P) osób jest trochê denerwuj±cy...
Darkness. Mamy co¶ ze sob± wspólnego: Obaj mamy tandetny monta¿ Ale jednak naprawdê mój, a twój film ró¿ni± siê bardzo, i to jak...
Monta¿, to wiadomo. Jest jaki jest. Ja mia³em podobny, ale w porównaniu z twoim, to moje jest najgorsze:P ujêcia: to by³o najbardziej denerwuj±ce podczas tego filmu. Widzieli¶my tylko kawa³ek, albo ju¿ po rozpoczêciu stuntu( nie w wszystkich przypadkach, ale w niektórych)
Muzyka: dopasowana do klimatu filmu. Mo¿na by³o oczywi¶cie daæ co¶ lepszego, ale muzyka to nie najwa¿niejsza czê¶æ tego spektaklu
Stunty. Wiêkszo¶ci stuntów by³y bardzo stare, ale na wysokim poziomie. Trzeba przyznaæ, ze nawet jakby zazdroszczê Ci tego poziomu (pewnie ty ostaniesz w PKS;ie, a ja nie :P) Tak wiêc respekt:P Szkoda, ¿e ¿adnego stuntu autkiem(moja ulubiona czê¶æ ka¿dego opisu. Narzekanie na brak niczego:P). Nie mam tui na my¶li monstera. tricki nim by³y naprawdê ¶wietne
Tak wiêc dam Ci zas³u¿one 8-/10
Mam nadzieje, ze zostaniesz w PKS:P
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 32 Do³±czy³: 6909 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2007-09-05, 18:39
Ja jak ju¿ siê pewnie przyzwyczaili¶cie nie piszê d³ugich recenzjii.
Ale mogê powiedzieæ tak.
Muzyka :
Bardzo fajny kawa³ek, do¶æ dobrze wpasowany do klimatu...
Monta¿ :
Przez Ciebie bêdê mia³ koszmary... O tak, monta¿ by³ straszny...
Stunty :
Móg³bym powiedzieæ, ¿e siê nie znam i nie chcem oceniaæ, ale mnie siê one podoba³y.
Oczywi¶cie by³o parê staroci, ale fajnie zrobionych...
Ogólnie :
Piêkna i Bestia :diabel2:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum