Wiek: 37 Do³±czy³: 7401 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2006-08-04, 21:08
Obejrza³em ju¿ ca³y film. czê¶æ tricków jest maprawdê genialna. Tylko szkoda ¿e te tricki s± tak zepsute przez monta¿ :\/. Za tricki móg³bym postawiæ maksymaln± ocenê, gdy¿ zosta³y pokonane najtrudniejsze tricki Ampeda, a wiem, jakie s± trudne, bo te¿ je robi³em. Zauwa¿y³em te¿ trick, który sam wymy¶li³em, a jeszcze nie publikowa³em 0_o (dziwne). Poza tymi super trickami by³y te¿ takie marne popisy na które nie zwróci³em uwagi. Te "tricki" nie s± potrzebne w takim filmie. Szkoda jeszcze, ¿e lepsze tricki s± ma³o widoczne i zosta³y tak zchrzanione przez g³upie rozmazywanie. Najfajniejsiejszy trick we d³ug mnie by³ to ten ostatni z filmu.
za tricki dajê 9.9/10
za monta¿ 2/10
Ledwo powsta³ Big trick, a ju¿ zmontowa³e¶ w parê godzin nastêpny film. Monta¿ nie by³ dobry :/
Punkty: 39724
Wys³any: 2006-08-04, 21:28
Gesior, tricki w BT i BT2 robi³ Darkness i to NIE W JEDEN DZIEÑ! giga master dosta³ jego tricki bardzo dawno i zamiast wsadziæ je do BT, zrobi³ BT2... Rozmawia³em z nim na gg.
Punkty: 14912
Wys³any: 2006-08-05, 00:30
No to ja powiem to co Gesior7 i jedyn± ocen± któr± siê mogê doczepiæ jest trochê za s³aby monta¿, ale stuntami jest to nadrabiane 2x.
Ogólnie 9.8/10
Je¿eli mo¿na, prze¶lij niektóre stunty do polskiego stuntfilmu Sausage.
Wiêcej info masz na GtaFilms
Wy¶lij je na PW (tu lbu na _F) albo na maila.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum