ChciaÂłem siĂŞ zapytac czy ktorys z dobrych stunteoow mogÂłby mnie troche podszkolic w stuntingu?? Poniewaz nie umiem za duÂżo ale chciaÂłbym sie nayczyc dobrze robic grindy, odbijac sie od przszkod i nauczyc sie fajnych nawych trikow
Wiek: 38 Dołączył: 6933 dni temu Posty: 239 Skąd: Skierniewice
Punkty: 2500
Wysłany: 2008-02-07, 15:54
TeÂż myÂślĂŞ Âże samemu lepiej to wychodzi. KaÂżdy robi stunty na swĂłj sposĂłb. Odpal sa-mp wejdÂź ja serwer PKS'u (tylko nie pisz tam tekstĂłw "kto mnie nauczy?") poprzyglÂądaj siĂŞ jak stuntujÂą inni. Z czasem samo to przyjdzie, Âże bĂŞdziesz dobrym stunterem (miejmy nadziejĂŞ).
ostry ma racje,lepiej jak sie samemu uczy,znajduje wlasne stunty i potem sie je robi na single,no chyba ze sie jest juz na single ^.^ z takiego wlasnie stylu wyjdizesz na dobrego stuntera...
ja najpierw bralem stunty od innych (za co bardzo zaluje) bo teraz mam spore braki jak na stunting 7-8 miesiecy...no ale,nie bede cie namawial,rob jak chcesz...a stunting bedziesz umial,jesli bedziesz znal techniki bumpa,wallride,grinda itp.reszta,to tylko stunty,szukasz i robisz juz sie nic uczyc nie musisz
Âło ale sie rozpisalem O.o
Najlepszym nauczycielem moÂże byĂŚ oglÂądanie filmĂłw (oby w miarĂŞ dobrych) , oglÂądanie video tutoriali oraz czytanie tutoriali no i moÂże jakieÂś podpatrywanie na dobrych serwach stunterskich SA-MP. MyÂślĂŞ Âże dasz sobie z tym radĂŞ . Good Luck
Przez 10 min nauczylem sie 2 nowych stuntĂłw Ale chyba sa proste jak dla was
Moge sie pouczyc stuntow przez 2 tygodnie bo dzisiaj zaczĂŞÂły mi siĂŞ Ferieeeeee
P.S Nie zamykajcie tego tematu bo tu bĂŞdĂŞ pisaÂł swoje problemy o stuntach
Punkty: 40
Wysłany: 2008-02-15, 11:40
JesteÂś pewnie poczÂątkujÂącym stunterem wiĂŞc siĂŞ nie dziw Âże poziom twoich stuntĂłw nie jest za wysoki. Ja polecam ci oglÂądaĂŚ duÂżo filmĂłw aby poznaĂŚ techniki stuntu.
ja akurat teÂż siĂŞ sam uczyÂłem/uczĂŞ nadal;) za pierwszym razem nie zrobisz nawet najÂłatwiejszego grinda, poĂŚwicz po w SF obok salonu jest tunel krĂłtki i tam wjedÂź na barierkĂŞ i sprĂłbuj siĂŞ utrzymaĂŚ, i zjechaĂŚ do koĂąca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum