Do³±czy³: 6781 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2008-03-28, 17:34 RGod Back
No wiêc tak. Stuntowa³em sobie, nasz³a mnie chêæ, zrobi³em nawet intro, ale nie chcia³o mi siê dalej montowaæ (w sumie nic nowego), wiêc poprosi³em Hota i zrobienie monta¿u. Wysz³o jak wysz³o, mi siê podoba. G³ównie chodzi mi o stunty, nie o monta¿. W koñcu zacz±³em taktowaæ ten "sport" na powa¿nie. Efekty mo¿ecie zobaczyæ w filmie. Jest to moje drugie (choæ pierwsze to jaka¶ pomy³ka) solo, które jest duuuuuuuuu¿o lepsze ni¿ pierwsze. Bez historyjek d³ugich, zapraszam do ogl±dania.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7120 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2008-03-28, 18:49
Na d³u¿sz± recenzje u mnie nie licz
Stunty. Widaæ, ¿e dobrze "wzi±³e¶ na serrio" te stunty. Praktycznie wszystkie by³y na poziomie ¶rednio dobrym. Mo¿na by³o te¿ zauwa¿yæ bardzo fajne kombosy, które a¿ dodawa³y u¶miech na twarzy. Tak wiec, mam nadzieje, ¿e bêdziesz to kontynuowa³. Jeste¶ na naprawdê dobrej drodze. Good luck!
Monta¿: Tu by³o równie dobrze, jak i przy stuntach. Dopasowany do muzyki i nie przesadny.
Muzyka: Tu chyba dam minusa... chcia³em ta muze wykorzystaæ w pewnym moim filmie Ale, kto pierwszy, ten pierwszy.
Czyli z -7/10
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Stunty: 6/10
Muzyka: 7/10
Montaz: Jak juz ktos powiedzial totalnie najzwyklejszy , widac ze ten Hot dobrym checkerem nie jest , jezeli wziol cos od ciebie za ten montaz . . . . to lepiej nie mow. 4/10
Quaz_69 [Usuniêty]
Punkty: 40
Wys³any: 2008-03-28, 19:23
takie sobie niektore stunty bardzo fajne a niektore takie sobie 6/10
Punkty: 1370
Wys³any: 2008-03-28, 19:24
Filmik na ¶rednim poziomie z przeb³yskami. Monta¿ mi siê nie podoba³, sporo niepotrzebnych efektów i niewielkie zgranie z muz±, która te¿ nie zachwyca³a. Stunty niez³e w wiêkszo¶ci, sporo nowych co jest du¿ym plusem.
Film nie podoba³ mi siê za bardzo,ale nie by³ z³y. W pewnym momencie zdenerwowa³ mnei monta¿ poniewa¿ uniemo¿liwi³ zobaczenie ca³ego stunta.
5/10
PS: Zauwa¿y³em ¿e da³e¶ do swojego solo 1 stunt który wzi±³em do collabu,wiêc usuwam go.Nie mogê go u¿yæ w collabie skoro by³ w solo. Pozdrawiam.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum