Jest to moje najnowsze solo. Nie oczekuje zadnych dobrych ocen gdyz jest to moje pierwsze solo takie lepsze i pierwsze po prawie polrocznej przerwie w stuncie. Fly High
Do¶æ ciekawe stunty , prosty i ma³o efektowny monta¿ oraz dobra muza
Stunty by³y srednie i dobre wiec dam 7+/10
Monta¿ by³ czytelny ale ma³o efektowny 6/10
Chwilami praca kamery zawodzi³a ale nie jest to w tym wypadku jakie¶ wielkie uchybienie.
Daje za ten film mocne 7/10 i gratuluje :564:
Wiek: 38 Do³±czy³: 6840 dni temu Posty: 239 Sk±d: Skierniewice
Punkty: 2500
Wys³any: 2008-03-14, 13:58
Dobra muzyka a nawet wypa¶na.
Dobre stunty, czasem trafi³y siê ¶redniaki.
Monta¿ nie za specjalny, kamera ko¶lawo ustawiona w niektórych stuntach.
Ocenka 7/10.
Kurde, fajny film!
Edycja jaka¶ specjalna nie jest, ale nie przeszkadza w ogl±daniu. I tu mam dodatkowe pytanie. Jak siê dodaje czarne t³o ? Albo inaczej: ¶ci±gne³e¶ czy przerobi³e¶ .txd ? Jak tak to jaki ? :P
Stunty niektóre fajne inne troche gorsze, ale w sumie to tak na poziomie SS by by³o
Danio... no tu nie bêdê mówi³, bo w boostach jeste¶ dobry, ale chcia³ bym zobaczyæ jak±¶ repke :P 1. By zobaczyæ czy clear 2. By siê nauczyæ boostów
Ogólnie fajny filmik 7+/10
Pierwsza fajna produkcja ostatnich tygodni (no + Skamer'a solo)
Punkty: 1070
Wys³any: 2008-03-14, 14:31
Kukiel napisa³/a:
Kurde, fajny film!
Edycja jaka¶ specjalna nie jest, ale nie przeszkadza w ogl±daniu. I tu mam dodatkowe pytanie. Jak siê dodaje czarne t³o ? Albo inaczej: ¶ci±gne³e¶ czy przerobi³e¶ .txd ? Jak tak to jaki ? :P
Stunty niektóre fajne inne troche gorsze, ale w sumie to tak na poziomie SS by by³o
Danio... no tu nie bêdê mówi³, bo w boostach jeste¶ dobry, ale chcia³ bym zobaczyæ jak±¶ repke :P 1. By zobaczyæ czy clear 2. By siê nauczyæ boostów
Ogólnie fajny filmik 7+/10
Pierwsza fajna produkcja ostatnich tygodni (no + Skamer'a solo)
Wiek: 32 Do³±czy³: 7120 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2008-03-14, 15:25
Danio napisa³/a:
W boostach nie ma czego sie uczyc, wystarczy miec kolo 70 fps
A co, je¶li kto¶ ma taki komputer, jak ja, i musi bosst'owac przy 13 FPS? Mówiê Ci, niez³a zabawa
Co do filmu, przez "Danonka" straci³em mój stunt. No wiêc replay do kosza... W ka¿dym razie, bardzo zownowa³ mnie twój skill. Ten film zawiera stunty na bardzo dobrym poziomie. Mo¿na Ci teraz wró¿yæ, ¿e nie d³ugo bêdziemy widzieli wspania³ego stuntera. Wystarcz± chêci Przyznam te¿, ze niektóre stunty by³y a¿ takie dobre(ca³y czas mówi³em sobie, ¿e to twoje pierwsze solo, no i widaæ efekty) ¿e normalnie szczêka dziurê w pod³odze zrobi³a Jak Kukiel wspomnia³: Jest to jedno z najlepszych "solo movie" ostatnich tygodni!
Monta¿ by³, niczym w "Always Dark". Mam tu na my¶li to niebo Nie by³ jaki¶ cudny. Normalny i prosty. To jest wystarczaj±ce
7/10
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Film mi siê podoba, muzyka te¿, monta¿ wystarczaj±cy czyli git
Du¿o nowych stuntów, chocia¿ niektóre by³y s³abe.
Bior±c pod uwagê, ¿e to by³ Twój pierwszy film, dam 8/10
Punkty: 390
Wys³any: 2008-03-14, 19:14
film mi siê bardzo spodoba³ szczególnie muzyka, daje 8/10. Strasznie denerwuj±ca by³a kamerka w niektórych stuntach infernusem.
P.S
da ktos linka na taxi boosting tutorial (najlepiej na pw) kiedy¶ znalaz³em na tej stronie tutka ale teraz szukam i nie moge znale¼æ :P
Jest to fajna produkcja , zw³aszcza bior±c po uwagê to ¿e mia³e¶ tak d³ug± przerwê w stuncie,s³ab± stron± by³ tu monta¿ lecz je¿eli stunty s± dobre to na monta¿ a¿ tak nie zwraca siê uwagi a u Ciebie stunty by³y na dobrym poziomie ,wiêc przyjemnie siê ogl±da³o.
Stunty by³y nowe (przynajmniej jak ich nie znam ) . Nie podoba³o mi siê ustawienie kamery co ju¿ zauwa¿y³ Macc[x] ,momentami wrêcz siê denerwowa³em bo nie wiedzia³em czy to by³ bump czy iBSM ;] Muzyka by³a twoj± mocn± stron± ( jak i stunty ) nagrania by³y fajne ,nie by³o za mocnego ,,darcia ryja " . Oceny:
Monta¿ : 7-/10
stunty: 8+/10
muzyka 9+/10
Ogólnie to bêdzie chyba : 9-/10
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum