I tak dalej cwicze swoje stunty. Nie umiem, ale sie staram i to co mi siĂŞ udaÂło nakrĂŞciÂłem w formie filmiku. Nie wiem czy dobrze, uczĂŞ sie dopiero. to mĂłj 3 stunt bo do drugiego dalej kumplowi moje stare stunty a klamac nie wypada... Zatem...
Punkty: 14912
Wysłany: 2008-03-09, 20:01
Czuje siĂŞ zaszczycony, gdy ktoÂś robi coÂś na mĂłj wzĂłr
Je¿eli chodzi o ogó³ filmu - pocz¹tek zapowiada³ ca³kiem dobry stuntfilm, ale czym dalej siê ogl¹da, tym jest on coraz nudniejszy.
MontaÂż Âśredni, trochĂŞ niedobrane efekty. Muzyka dobra, ale "hys a luzer" bĂŞdzie mnie drĂŞczyĂŚ do koĂąca dnia.
Stunty lepsze i gorsze. SzczegĂłlnie te taksĂłwkami i grindy samochodami siĂŞ mi podobaÂły.
Ogó³em 6/10.
Btw. w napisach jest coÂś "by radziuinblack" ale nie ma napisane co ;D
Ostatnio zmieniony przez radziu 2008-03-12, 13:57, w całości zmieniany 1 raz
na gorÂąco wydaje mi siĂŞ Âże pojazdy majÂą zmienione wlaÂściwoÂści...
yhy wiêkszoœÌ samochodów i motocyklów nie ma standardowej prêdkoœci... wiêc to nie jest dla mnie do koùca stunt movie mimo to postaram siê jakoœ go "oceniÌ"...
Stunty - na mĂłj gust za duÂżo trikĂłw z samochodami, nie kaÂżdy byÂł wykonywany poprawnie ale fikuÂśne salta spowodowane wiĂŞkszÂą prĂŞdkoÂściÂą byly nawet efektowne - 3/10
MontaÂż - bardzo podobalo mi siĂŞ intro, outro teÂż nie zÂłe, rozwiniĂŞcie na Âśrednim poziomie nie rzucilo mnie na kolana... 7/10
Muza - mi teÂż utkwiÂło his a looser :P reszta "znoÂśna" 6/10
Wiek: 30 Dołączył: 6873 dni temu Posty: 237 Skąd: aleksandrĂłw kujawski
Punkty: 2394
Wysłany: 2008-03-09, 22:04
Stunty: Obroty, salta, fuksiarskie grindy autem, Âżalowe stunty taxi, niedosc ze slabe stunty freewayem to jescze zakonczone upadkiem i skoki pcj nie zachwicily mnie...
MontaÂż: Intro w stylu radzia podobalo mi sie myslalem ze to bedzie nie zla produkcja lecz sie mylilem...montarz w main polegal na glowie i paru efektach.
Muzyka: dobra niechce mi sie pisac...
Ogulnie watpie zeby przy spotkaniu z ziemia taxi tak "wystrzeliwaÂł" w powietrze i te dziwnie podnoszace sie tylne kolo pcj gdy tylko wcisniesz gaz
Ogó³em moge daÌ 4/10 za intro :P
Wiek: 31 Dołączył: 6931 dni temu Posty: 520 Skąd: Vice City
Punkty: 10260
Wysłany: 2008-03-10, 16:23
Czemu przy hamowaniu to koÂło tak dziwnie sie podnosi? Jedyne za co mogĂŞ CiĂŞ pochwaliĂŚ to za editing, ale ... CiÂągle kradniesz intra! Taki zdolny koleÂś jak Ty powinien czasem wysiliĂŚ makuwkĂŞ (Chyba tak sie to pisze) i wymyslec coÂś. Powodzenia w nastepnych produkcjach ...
SÂłabo zrobione intro, sÂłaby font, modowane stunty.
0/10 nie spodziewaÂłe siĂŞ tego po tobie, ale widze, ze jak dostaÂłeÂś admina to siĂŞ zgorszyÂłeÂś
SÂłabo zrobione intro, sÂłaby font, modowane stunty.
0/10 nie spodziewaÂłe siĂŞ tego po tobie, ale widze, ze jak dostaÂłeÂś admina to siĂŞ zgorszyÂłeÂś
blah, nie jestem aÂż takim pasjonatem stuntĂłw, ktĂłry odda za nie Âżycie, ja poprostu cwiczĂŞ na nich montaÂż a Âże cos wyjdzie...
Streem maniaku ty jeden, ty ciÂągle myÂślisz o LRP, ty juÂż nie masz Âżycia innego ? Wszystko przyrĂłwnujesz do lrp, a adminem siĂŞ nie przejmuje... Chcesz - bierz, mnie nie potrzebny...
_________________ ObyÂś zdechÂł, Gesior7.
Rolek [Usunięty]
Punkty: 2360
Wysłany: 2008-03-13, 16:08
Blue Dragon, podpis jest niezgodny z regulaminem, proszĂŞ o usuniĂŞcie, inaczej, zostaniesz odpowiednio ukarany. Drugi raz, zwracam Ci juÂż uwagĂŞ, nie chcesz po dobroci, to zataĂączymy inaczej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum