film zgÂłoszony na konkurs crewu as
Name: Deform 2
Stunter: Cjwielki
Music: The Exies-What You Deserve
Editing: Cjwielki
4.04.08r
Limited solo 24h
Thx 4 Watching
Wiek: 32 Dołączył: 7021 dni temu Posty: 710 Skąd: jesteÂś ?
Punkty: 265
Wysłany: 2008-04-04, 13:12
"Limited solo 24h oprĂłch 2 pierwszych stĂłntĂłw" WeÂź to popraw bo to haĂąba dla polski.
Wszystkie stunty stare, no oprócz grabów, coreflowa i tego Tank Bumpa Sandkingiem (którego mo¿na zrobiÌ bez rhino). Nie dostaniesz siê do KS robi¹c tricki z ich filmów, bo teraz w stuntingu nie liczy siê, ¿e zrobi³eœ bumpa i na czymœ wyl¹dowa³eœ, bo mo¿e masz 200 FPS i przeskakujesz most w SF za ka¿dym razem, liczy siê kreatywnoœÌ której u wiêkszoœci stunterów brak.
Stunty: 3/10
W montaÂżu byÂło wiele, bardzo wiele niepotrzebnych efektĂłw i prĂłba zmontowania jak w innych wielkich produkcjach, cuz nie wyszÂło ci to. Ja lubiĂŞ gdy przy maÂłej iloÂści efektĂłw, a najlepiej Âżadnego zgraĂŚ obraz z muzykÂą (prĂłbowaÂłem tak zrobiĂŚ w Equazer).
MontaÂż: 2/10
Muzyka: 1/10
Quaz_69 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-04, 13:54
ooooooooooooooo O.o pszczó³ka maja ! lol .... przejdŸmy do filmu .... plusy : muzyka tylko main , monta¿ nawet mi sie spodoba³, aa i skin nrg fajny minusy: stunty stare i proste wiem, ¿e to 24h solo ale jakoœ mnie nie przekonuje pozdro i powodzenia w tym konkursie
co do filmu szczeÂże ?? ponad poÂłowa filmu to przewijanie do tyÂłu plus intro i outro czyli zostaje 1 min stuntĂłw ;e. Pan crop wiem wiem odnalazÂłem sie w nim nauczyÂłeÂś sie z niego koÂżystaĂŚ cos nowego rozumiem ale BEZ przesady czÂłowieku wiesz jakie to jest wkuÂżajÂące jedziesz sobie i nagre poÂłowy ekranu nie widaĂŚ bo sie przesunÂą no to oczy w tamta strone i nagle zmienia pozycje ;e. Stunty lekko stare, ale i tak jest dobrze ;d.
stunty : 6/10
montaÂż : masakra 3/10
muza : No£ KomenD pszczu³ka ¿¹dzi pokupuj sobie p³yty np. korna, suma 41, yellowcard itd. przydadz¹ sie
Wiek: 32 Dołączył: 7021 dni temu Posty: 710 Skąd: jesteÂś ?
Wysłany: 2008-04-04, 19:15
Streem napisał/a:
Fire Dragon napisał/a:
WeÂź to popraw bo to haĂąba dla polski.
Fire Dragon napisał/a:
cuz
>,<
Film sÂłaby,stunty stare, montaÂż Âśredni, muzyka fajna.
4/10
Przeczytaj "cuz" bez czytania "z" jako "¿". A w polskim nie ma s³owa "cuz", wymyœli³em go sam, a nie napisa³em "có¿" bo "cuz" lepiej brzmi. Zreszt¹ mam wgranego skrypta do FireFoxa i mi podkreœla b³êdy jak nie wiem jak co trzeba napisaÌ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum