Wiek: 33 Do³±czy³: 6769 dni temu Posty: 564 Sk±d: Wa³brzych
Punkty: 13387
Wys³any: 2008-06-17, 15:11
2nd
no stunty do momentu tego grinda, który ju¿ envy u¿y³ by³y spoko... dalej te¿ by³o parê fajnych, ale ostatni wydaje mi siê modowany !!! choæ mogê siê myliæ
ogólnie najgorzej wypad³ PIT3R albo sharingan, ca³a reszta na poziomie ¶rednim
tylko powiedzcie mi sk±d wy te nicki bierzecie lol ^^
Muzyki nie s³ysza³em bo nie mog³em, monta¿ nawet dawa³ radê ale oceniæ czy zgranie by³o nie mogê
Punkty: 1370
Wys³any: 2008-06-17, 15:25
Gryzoñ muza u¿yta? Gdzie :P Podoba³a mi siê, lubiê taki styl, choæ monta¿ móg³by byæ bardziej dopracowany, ale nie by³o ¼le. Tylko denerwowa³o mnie czasem te przycinanie siê, zalecam skasowanie 10x draw distance, bo to strasznie ¶cina grê. Trzeba mieæ na to dobrego kompa. Co do stuntów, to gdyby nie by³o tyle tych Groubd Grabów i starych stuntów, by³oby nie¼le, a tak jest ¶rednio, czasem s³abo. Ogó³em filmie nie wyszed³ ¼le. Postarajcie siê lepiej przy nastêpnym 6/10
Wiek: 32 Do³±czy³: 6569 dni temu Posty: 18 Sk±d: Ciechanów
Punkty: 320
Wys³any: 2008-06-17, 16:10
tak jak Mewka mówi³, za du¿o tych ground grabów by³o (i wiêkszo¶æ by³o "upiêkszonymi zakoñczeniami" ma³o ciekawych, ³atwych bumpów). Stunty niektóre by³y fajne, a niektóre takie sobie. Monta¿? Prosty, bez wysypu efektów, podoba³o mi siê przedstawienie stunterów na pocz±tku;) Zgrania z muzyk± troche by³o, wkurza³y mnie za to takie 3-sekundowe przerwy gdzieniegdzie miêdzy stuntami. No i film by³ trochê za d³ugi jak dla mnie. Ocena? Hm... 6,5/10 chocia¿ ja tam nie lubie oceniaæ na skali ;P
Wiek: 33 Do³±czy³: 6902 dni temu Posty: 339 Sk±d: www.wroclaw.pl
Punkty: 26725
Wys³any: 2008-06-17, 16:33
Z filmu najbardziej podoba³o mi siê intro. Zapowiada³o siê nie¼le, ale ju¿ po zobaczeniu 1st stunta odechcia³o mi siê ogl±daæ, jednak dotrwa³em do koñca.
Zdziwi³o mnie to, ¿e stunty EnVy by³y ju¿ u¿yte chyba w jego solu :S
Ogólnie to poni¿ej ¶redniej + dobra muzyka i intro
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum