Wiek: 33 Do³±czy³: 6913 dni temu Posty: 906 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 2530
Wys³any: 2008-05-22, 13:19 Here I Am - Last Solo
Witam, na wstêpie chcia³bym powiedzieæ wszystkim, ¿e to ju¿ mój oficjalny koniec. Ka¿dy kiedy¶ zacz±³, i ka¿dy kiedy¶ skoñczy - dzi¶ koñczê ja. Gdyby nie Kusus, mo¿e by³bym nadal noobkiem, lub w ogóle tym siê nie zajmowa³, to On pierwszy pokaza³ mi www.gtastunt.net. Dziêki PKS, waszym film±, i lud¼mi których tu pozna³em, spe³ni³em swoje marzenia. Pamiêtam czasy kiedy na ¶wiat wyszed³ Amped 2, jakie to by³o super, jak oni skakali..., jak oni to robili. Z czasem ten skill tak sam jako¶ skoczy³, po prostu - trening czyni mistrza, a ja tego treningu mia³em du¿o, bardzo du¿o.
Wiêkszo¶æ znajomych, i osób które mi jako¶ pomog³y, by³y dla mnie kim¶ - umie¶ci³em w napisach koñcowych, ale przepraszam bo zabrak³o tam na pewno kilku osób. Film montowa³em 5-6h, nie du¿o - no ale có¿, chcia³em to zakoñczyæ i tyle, mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Stunting Society za te wszystkie chwile spêdzone w tym Crewie, ¿yczê aby¶cie z czasem byli tak s³awni, jak TMS czy XSA. Wiem na pewno, ¿e ka¿dy szanuj±cy siê stunter
wie co to [SS].
Ca³y film to jest jakby Best Of..., no ale znalaz³y siê tam a¿ 2 nowe stunty. A¿...
Jako¶æ jest ¶rednia, film zajmuje 117MB, ale polecam pobraæ, ten jeden jedyny raz.
''Stunting to tylko zauroczenie, które kiedy¶ mija''
Michu, film przepiêkny! Stunty by³y zdecydowanie ¶wietne! Kilmat mi przypasowa³, muzyka te¿. Turtle Dick mnie zdziwi³, oczywi¶cie pozytywnie. Ostatni stunt by³ po prostu cudny, jestem pewien, ¿e je¶li odbêdzie siê stunting awards 2008 w Polsce, ten stunt otrzyma nagrodê "Najlepszy stunt autem". Smutno mi, ¿e ju¿ koñczysz, mam nadziejê, ¿e jeszcze bêdziesz tu zagl±da³
Za film dam 10/10
Aha, i dziêkuje, ¿e mnie wymieni³e¶ w gretingsach
Ostatnio zmieniony przez PrzemOO 2008-05-22, 15:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Punkty: 1370
Wys³any: 2008-05-22, 13:38
Film siê bardzo przyjemnie ogl±da³o, nada³e¶ mu klimat ostatniego filmu, ale za bardzo dramatyzujesz wg. mnie :P Nadal mo¿emy pogadaæ mo¿esz poadminowaæ na SS forum, po prostu ju¿ nie stuntujesz. Szkoda, bo jak wiesz moja przygoda na PKS forum rozpoczê³a siê z Tob± Ja tam nigdy nie mia³em marzeñ, ¿eby wystêpowaæ w jakim¶ flimie z gostkiem np. z TMSu, XSA czy WH, ale dobra. Co do filmu, to muzyka dobra, choæ lekka, a wiesz co ja bardziej lubiê, ale i tak mi sie podoba³a. Monta¿ równie¿ mi pasowa³, naprawdê siê spisa³e¶, ale widaæ, ¿e krótko go robi³e¶, ale z klimatem i my¶l± o mnie ... Stunty by³y g³ównie z WW2, w naszym filmie Ale inne te¿ bardzo dobre, widaæ, ze jeste¶ Inf-mastarem. Pierwszy i ostatni stunt widzê, ¿e zrobi³e¶ do tego solo, choæ pierwszego zrobi³ KM, ale có¿, a ten ostatni to best double bump na ¶wiecie, no mo¿e razem z finisherem DMa w TT :P Film nie by³ idealny, ale mia³ w sobie to co¶. Oceny nie wystawiam
Aaaa! Nie ma mnie w greetingsach :< ( :P ) Film mi³o siê ogl±da³o, stunty infernusem s± naprawdê dobre, podoba³y mi siê szczególnie tank bumpy. Monta¿ fajny i nie przeszkadza w ogl±daniu, za to wielki +. Muzyka - mój gust! Michu koffam Ciê :*
Na pocz±tek , dziêki za umieszczenie mnie w napisach koñcowych ; ) .
Co do filmu to bardziej jest to best of , ni¿ solo jak ju¿ wspomnia³e¶ ale to nie zmienia faktu ¿e jest to jeden z moich ulubionych filmów SA ! Twoja "kariera" stunterska by³a bardzo ciekawa. Tak na ciekawostkê dziêki twoich filmach du¿o siê nauczy³em, by³e¶ i bêdziesz zawsze wzorem dla mnie je¿eli chodzi o stunt . Zacz±³e¶ w wielkim stylu i w takim stylu odchodzisz . Powodzenia ! ; ) .
9/10 .
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum