Baaaardzo zró¿nicowany poziom stuntów tych samych stunterów, by³o parê fajnych ale wiêkszo¶æ stuntów by³a ³atwa...
x2
Film mi sie nie podoba³ [szczególnie kolor cabbie Mewki...]
Stunty: 5-6/10
Muzyka: Dla mnie do kitu, nie nadaje siê do filmów. 4/10
Monta¿: nic specjalnego 4/10
ogólnie: 5-/10
Nie wiem co siê z wami dzieje....
Wiek: 32 Do³±czy³: 7139 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2008-05-29, 12:25
Cytat:
Granat pierdyk2 Smalland
BuHahahaha... lepiej bym tego nie nazwa³
Ostatnio zauwa¿y³em, ze wraz ze stuntami Souzuka na rowerze wzros³a ilo¶æ stuntów na tym poje¼dzie :p Tu mia³em czêsto takie "wizje". Film wypad³ ¶rednio dobrze. Danio zapewne wypad³ najlepiej (jego pierwszy stunt, just ownage). Nie rozumiem, co wam sie nie podoba³o w stuntach Mewki. Kolejna refleksja: przez "rollbost method" jak dla mnie, biusting (polubi³em t± nazwê) straci³ swój urok... Ale dobra.
6/10 (Zaczynam surowo oceniaæ )
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Punkty: 1370
Wys³any: 2008-05-29, 14:39
Trochê spó¼niony. Po ocenach widzê, ¿e taki se ... dlinga
To tak, stunty by³y na dobrym poziomie, nie mówiê o swoich. Dziwiê siê niektórym, ¿e gadaj±, ¿e s³abo wysz³o ;o ... Wiêkszo¶æ nie dorasta do piêt Daniowi i Speirsowi, no ale có¿. Muza spoko In Flames mo¿e byæ. Intro takie sobie, outro fajne :P Dobra bêdê szczery, okropny monta¿ Speirs nam ufundowa³. No mo¿e nie okropny, ale nieczytelny. Kamer± ruszasz gwa³townie, bardziej od Dania. Jest ona blisko pojazdu, co zmniejsza efektywno¶æ wyczynów, poza tym nie by³o zgrania i bardzo ma³o efektów u¿ytych. Trochê siê zawiod³em, no trudno. Dziwne te¿, ¿e wyda³e¶ ju¿ film, my¶la³em, ¿e bêdzie na ³ikend, a Ty w 2 dni z nagraniem stuntów i renderem, oraz uploadem.
ja nie wiem filmik jest nawet spoko nie wiem czemu wszyscy tk go slabo oceniaja ;d
No Dani0 zownil film i wszyscy sie tu zgodz±, chociaz Speirs i Mewka tez zaprezentowali sie na wysokim poziomie
Gryzlek b³agam cie nie mów "small land" bo ja tego bardzo nie lubie mow precision plz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum