Pytanie tak jak w temacie - wasze ulubione stuntmovie. Moimi sÂą na przykÂład Amped (otworzyÂł mi oczy na zupeÂłnie inny wymiar stuntingu), As One Again (jak wyÂżej), Trick Attack (ten pokazaÂł mi, Âże Polak potrafi - i to nie gorzej niÂż reszta Âświata) no i I'd Rather Be Surfing (tego pewnie nie znacie - za czasĂłw Rybexa i Strangers' Timesa powstaÂł dosyĂŚ normalny, zagraniczny stuntmovie. nie miaÂł on wspaniaÂłych trickĂłw, czy montaÂżu, ale... KLIMAT - wydawaÂło mi siĂŞ to niemoÂżliwe, ale... ten stunt miaÂł klimat, co mnie niesamowicie urzekÂło )
Wiek: 37 Dołączył: 7323 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-01-13, 18:41
Drool napisał/a:
I'd Rather Be Surfing (tego pewnie nie znacie
MĂłgÂłbym prosiĂŚ o jakiÂś link?
Moje ulubione stuntfilmy to:
WipeOut Dla mnie podoba siĂŞ najbardziej. Just Ride Âświetny polski stuntfilm
As One Again caÂłkiem fajny, i nowszy; Chyba wszyscy go znajÂą. Progression Âświetne solo, a tymbardziej muzyka
XSA X TeÂż lubiĂŞ ten film. ZrobiÂł na mnie wraÂżenie. Jest tam sporo fajnych trickĂłw.
Ride hard Âświetny stunt film z naszego forum
ÂŚwiatowe:
WipeOut-ten stuntfilm mnie pobiÂł jakoÂściÂą i dÂługoÂściÂą (co wcale nie oznacza Âże jest nudny)
Amped- -od zobaczenia tego stunta zaczoÂłem stuntowaĂŚ.
As One Again- -No co tu duÂżo pisaĂŚ wspaniaÂły
French touch- - za piĂŞkne grindy
Polskie:
Trick Attack- MontaÂż i stunty
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
Aftershock
As One Again
Amped
As One
33 Malfunctions
For No Reason
Trick Attack
Wysłany: 2007-01-14, 10:53
Connected, As One Again, Out of Reach, Illusions, SA, My Way, Trick Attack, Amped, Amped II... prawie wszystkie filmy z gtastunting sÂą moimi ulubionymi :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum