Organizuje polski collab lecz nie bêdzie to zwyk³y collab. Bêdzie polega³ na robieniu stuntów tylko i wy³¹cznie pojazdami ciê¿kimi typu Rhino lub FireTruck. Nie zadawaÌ mi pytaù "a czy mo¿na robiÌ stunty infernusem ?" Odpowiedz bêdzie jasna NIE ! w tym Collabie nie bêdziemy przyjmowaÌ stuntów wszelakich rodzajów motorami lub tzw. osobówkami minimum mo¿na zrobiÌ stunty "Busem" lub "£odzi¹". ¿eby zaoszczêdziÌ cennego czasu czekera Stunty jak zawsze Paczuszke rar/zip o nazwie Nick.rar np Criben.rar a w nim tylko i wy³¹cznie repki !. do mnie zaœ wysy³ajcie paczke rar/zip o takiej samej nazwie jak dacie do czekera lecz ma znajdowaÌ siê tam : Czcionka, uwagi dotycz¹ce jakiegokolwiek problemu lub czegoœ innego
Wiek: 32 Dołączył: 7119 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2008-07-20, 15:31
ChĂŞtnie pomogĂŞ Ci w wszelkiego rodzaju organizacji bÂądÂź replay checkowaniu. Napisz do mnie na Gadu Gadu (1133509). I przy okazji dodaj mnie do listy
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Lista jest prawie na bie¿¹co odœwie¿ana. Raziel nie moge z³apaÌ ciê na gg wiêc powiem ci tu je¿eli chcesz b¹dz 2nd organizatorem i jednoczeœnie replay czekerem do monta¿u kogoœ znajde
Punkty: 4510
Wysłany: 2008-07-21, 11:12
MĂłgÂłbym montowaĂŚ, jak wrĂłcĂŞ dodomu mam czas wolny i coÂś mogĂŞ zrobiĂŚ. Moje "referencje" podaÂł kiedyÂś CzarnĂŞ, a z przyjemnoÂściÂą mi siĂŞ robi takie filmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum