Dzisiaj wpad³em na pomys³ zorganizowanie polskiego collabu. Organizacj± zajmê siê ja wraz z DeadMan'em. Chcem aby collab wypad³ jak najlepiej, wiêc dealine jest odleg³y, i mam nadzieje ¿e w ci±gu tego czasu postaracie siê zrobiæ jak najlepsze stunty. Przejd¼my do rzeczy:
Je¿eli uzbieramy potrzebn± liczbê stunterów, to czas na oddanie stuntów bêdzie:
Dealine: 15 Listopad
Gra: San Andreas
Osoby które bêd± bra³y udzia³ w collabie, musz± wys³aæ do mnie lub DM'a paczke zatytu³owan±:
Teraz chyba najwa¿niejsze - edytowaniem filmu zajmie siê profesjonalista, a mianowicie Downight. Wydaje mi siê, ¿e wszystkim siê podoba jego edit.
Wiek: 37 Do³±czy³: 6545 dni temu Posty: 383 Sk±d: Warszawa
Punkty: 651
Wys³any: 2008-10-15, 11:21
Ostatni raz uprzedzam, je¿eli nie pojawi siê regu³ka zamieszczona w regulaminie, polec± bany i nie interesuje mnie kto, jak i co napisa³. Najpierw regu³ka, pó¼niej jakakolwiek tre¶æ.
_________________ S³abi i nieudani niech sczezn±; pierwsza zasada naszej mi³o¶ci dla ludzi.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum