Poprzedni temat «» Nastêpny temat
[SA] Straight into space
Autor Wiadomo¶æ
Cichy 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6813 dni temu

Punkty: 1510
Wys³any: 2011-11-27, 08:45   [SA] Straight into space

Witam, nie mam za bardzo czasu siê rozpisywaæ. Mamy niedzielê a dobrzy chrze¶cijanie (nie tacy jak ja) id± do ko¶cio³a. Przedstawiam wam trzeci film, który wychodzi z pod skrzyde³ crewu Stunt Anarchy. Mam nadziejê, ¿e wam siê on spodoba. Pozdrawiam.

http://vimeo.com/32736214

Ostatnio zmieniony przez Cichy 2011-11-27, 17:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7325 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2011-11-27, 12:08   

Dobre tricki.
Monta¿ jest i¶cie dyskotekowy. Po obejrzeniu wcze¶niej paru mryga³ek z wydzieraniem gard³a, nawet taki film bez d¼wiêku ogl±da siê niemi³o.
Dyskotekowy styl widaæ tak¿e po tym jak ma³o istotna jest tre¶æ. Stunty s± poucinane, powtarzane (jakby losowo), zniekszta³cane, fajne grindy s± uciête tu¿ przed koñcem. Mo¿e to i dobrze, ¿e nie dodawa³e¶ d¼wiêku. Gdyby i d¼wiêk by³ taki ra¿±cy i trudny do zniesienia, to nie da³bym rady ju¿ pisaæ komentarzy.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

~KS|Track3r 
Zbanowany

Do³±czy³: 5361 dni temu

Punkty: 800
Wys³any: 2011-11-27, 13:58   

DL

http://www.megaupload.com/?d=OYUTR1S8

Cichy 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6813 dni temu

Punkty: 1510
Wys³any: 2011-11-27, 17:23   

Nowy upload. YT zablokowa³o film.

Erney 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6082 dni temu
Sk±d: Jelenia Góra

Punkty: 1490
Wys³any: 2011-11-27, 17:29   

Fajny film, jest to moim zdaniem najlepsza produkcja, jak± wydali¶cie. Podoba³ mi siê opener oraz grind wykonany przez ScreaM'a. Z dobrej strony pokaza³ siê równie¿ Numero.
Podoba³ mi siê monta¿, przejrzysty , nie nawalony nie potrzebnymi efektami.

Film na du¿y plus.

Hiya

Alibi 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6016 dni temu
Sk±d: taka powaga?

Punkty: 1950
Wys³any: 2011-11-29, 02:21   

Fajny edit, rzeczywi¶cie bez muzyki by³o by o wiele gorzej bo gdzie nie gdzie te kamery s± zbyt blisko i stunty poucinane, ogólnie jest ³adnie, nie jest to clean edit do koñca ale efekty nie s± takie przesadne co jest du¿ym plusem, na temat stuntów siê nie wypowiadam aczkolwiek podoba³ mi siê grind ScreaM'a podobnie jak koledze wy¿ej, nie chcê mi siê tego dok³adnie opisywaæ gdy¿ koledzy ze Stunting Anarchy nie s± sk³onni do komêtowania collabów RE, to tyle dziêkujê. wy³±czam siê.

Never look at what you've lost

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7325 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2011-11-29, 21:58   

Jak ogl±da³em to na Youtube, nie by³o podk³adu d¼wiêkowego.

Obejrza³em jeszcze raz. Przyznam, ¿e ogl±da³o siê inaczej. Z podk³adem muzycznym ogl±da³o siê trochê milej.
Jednak wcze¶niej, podszed³em do filmu ¼le, z uprzedzeniem. Ogl±da³em przed tym stunt-filmem 2 inne. Tamte jednak by³y wykonane okropnie. By³em ju¿ maksymalnie wyczulony na wszelkie uciêcia, efekty zniekszta³caj±ce, szybkie przej¶cia.
Po ponownym obejrzeniu, s±dzê, ¿e monta¿ nie by³ taki z³y. Stunty jak najbardziej by³y widoczne (nie powinienem tego pisaæ). Ujêcia s± jak najbardziej w porz±dku, podobaj± mi siê. Szybkie przej¶cia dopasowa³y siê do muzyki. W monta¿u natomiast nie podoba³o mi siê to, ¿e uci±³e¶ parê stuntów zaraz przed koñcem (pisa³em o tym wcze¶niej). Ka¿dy stunt musi byæ jako¶ zakoñczony, zwykle l±dowaniem na ko³ach. I to powinno byæ widoczne w filmie. Co do stuntów nie zmieni³em opinii. Nadal twierdzê, ¿e s± bardzo fajne. Zachwyci³ mnie wprost grajnd w Los Santos na murku, niedaleko, pod literami "Vinewood". To by³o kilka fajnych tricków po³±czonych w naprawdê fajne combo.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

~KS|Black 
Amator postów

Do³±czy³: 6699 dni temu

Punkty: 40
Wys³any: 2011-12-01, 00:06   

Ciekawy monta¿, przyjemnie sie oglada, muzyka te¿ wpada w ucho, stunty mi³e, fajne, przyjemne, ciekawe no i co najwa¿niejsze - dobre :)

Dla przyjació³:

Dla fanów:

<-- Pami±tka.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum