Wiek: 33 Dołączył: 7372 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2006-12-23, 09:46 STYL - WRESZCIE ZMIANA!
Witam wszystkich. Z okazji ÂświÂąt zamierzam zmieniaĂŚ styl na stronie. Ale Âżeby bardziej przypadÂł wam do gustu bĂŞdĂŞ modyfikowaĂŚ go na bierzÂąco na FTP. Tak wiĂŞc wyraÂżajcie tutaj swoje opinie na temat nowego stylu, a ja bĂŞdĂŞ je braÂł pod uwagĂŞ i jeÂżeli pomysÂł spodoba mi siĂŞ - niedÂługo pojawi siĂŞ na forum.
GĂłrna ramka z logiem PKS ma dziwne wymiary(poprzednio bylo o wiele lepiej), napisy znajdujÂące sie pod niÂą sÂą sÂłabo widoczne, tÂło rĂłwnieÂż nie wyglÂąda najlepiej. NieÂżle wyglÂąda pole, w ktorym znajduja sie posty. Ogolnie bardziej przypadÂł mi do gustu poprzedni wyglÂąd forum.
Wiek: 33 Dołączył: 7372 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2006-12-23, 18:28
uff... moja cierpliwoœÌ zosta³a poddana ciê¿kiej próbie, ale uda³o siê - skoùczy³em modyfikowaÌ styl forum. jak wam siê podoba? co zmieniÌ? (logo spróbujê ustawiÌ tak, aby za ka¿dym razem pojawia³ siê inny pojazd (nrg, infernus, bullet, bus... - teraz jest jedynie cabbie )
Wiek: 35 Dołączył: 7328 dni temu Posty: 300 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 5780
Wysłany: 2006-12-24, 18:01
Popieram G7 - logo bardzo fajne. Styl mi siĂŞ napradĂŞ podoba, oprĂłcz ramek pod postami "profil", "pw" etc - biaÂłe niezbyt pasujÂą. Ale poza tym jest git.
_________________ Talk, it's only talk
Arguments, agreements, advice, answers,
Articulate announcements
It's only talk
Wiek: 37 Dołączył: 7345 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2006-12-24, 19:35
Rzeczywiœcie, link do downloadu znikn¹³, ale mo¿e to i dobrze, bo na pewno wróci, kiedy tylko download bêdzie uporz¹dkowany i zaktualizowany. (Pewnie siê zakurzy³ nieodœwierzany przez d³ugi czas ) Napisy pod logiem s¹ ma³o widoczne.
No i jedno pytanie: Co bêdzie z chatem? Link siedzi gdzieœ zchowany na dole strony. Ma³o komu wpadnie do g³owy, ¿e coœ takiego tu jest. Myœlê, ¿e powinien byÌ gdzieœ w g³ównym menu, albo pod logiem.
Punkty: 8840
Wysłany: 2006-12-28, 11:10
BiaÂłe akcenty usuniĂŞte wyglÂądajÂą o niebo lepiej :P Co do loga zdania mam takie same co Yama - drugie logo jest zdecydowanie lepsze ( bo nie jest zasÂłoniĂŞte przez napis )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum