Poprzedni temat «» Nastêpny temat
[SS] Premonition
Autor Wiadomo¶æ
VIP|Michu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6971 dni temu
Sk±d: Jelenia Góra

Punkty: 2530
Wys³any: 2008-12-15, 22:42   [SS] Premonition

Cze¶æ, chcia³bym zaprezentowaæ Wam najnowszy film StuntingSociety, wiele czasu minê³o zanim wyszed³, wiele te¿ siê zmieni³o. Ten film te¿ powinien byæ jednak trochê inny, sk³adem stunerów, poziomem, i monta¿em. I mam nadziejê, ¿e wszystko to w dobr± stronê. XQ wa¿y 355MB, ale dla tych z ³±czem 1MB czy 2MB na prawdê polecam pobraæ, zajmuje to 30 minut a jako¶æ i przejrzysto¶æ jak siê patrzy. Edycj± zaj±³ siê nasz kochany Rusch69 z TMS'u <3. (Thanks man for edit this, and spending time for upload and render).

Zapraszam do ogl±dania i szczerych ocen, mile widziane by by³y te¿ mini recenzje :P. Proszê tylko nie pisaæ "o super ss own 10/10!!!!!!!!!!!!!!!oneone, albo SS SUCKS 2/10!!@!@!!!!!!" .

Czas Trwania 5:25

----------------
Stunterzy

Avi
Baseline
Charnel
Dust_n_Bone
KOZA
Ktulu
Mewka
Michu
Sheikah16
ViRuS
PrzemOO
Szmytek

----------------

Download

Filefront Extreme Quality@355MB@1024x768

YouTube@Stream@Low/Medium Quality

FileFront Medium Quality@960x720/56MB

Pe³ne recenzje wkrótce.
Ostatnio zmieniony przez Michu 2008-12-18, 19:31, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy  

Dogger 
Postrach forum

Do³±czy³: 6986 dni temu
Sk±d: Wroc³aw

Punkty: 2727
Wys³any: 2008-12-15, 22:45   

Ojojoj, pierwszy !
Btw. 1024x768 300 mb XQ ?!?! Never !

Tracker 
Maniak postów

Do³±czy³: 6583 dni temu

Punkty: 14310
Ostrze¿eñ:
 6/3/6
Wys³any: 2008-12-16, 07:43   

Stunty 9/10
Monta¿ 9/10
muzyka 9/10
O.o 9/10

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7197 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2008-12-16, 09:13   

Film jest bardzo dobry. Zachwyci³ editem, stuntami i ogólnym zachwytem. Napiszê nawet, ¿e ten film wygl±da³ inaczej, co¶, jakby z pogranicza wspania³o¶ci, czego¶ nieokre¶lonego. Nie wiem, czemu tak s±dzê. Po prostu, takie my¶li nasz³y mnie po tym filmie xP Mi³ym zaskoczeniem by³o zobaczenie w tym filmie Micha. Dobrze, ¿e "wróci³e¶" do stantingu. Mam nadzieje, ¿e na d³ugo :P Wracaj±c do stuntów. Trudno by³o by tutaj wymieniaæ po kolei, kto wypad³ najlepiej, kto najgorzej. Wszyscy mieli wyrównany poziom. Ka¿dy da³ od Siebie jaki¶ dobry stunt, który mo¿na zapamiêtaæ jako znak. Znowu wracaj±c, ale do innego tematu. Edit zachwyca³. Ciekawe zastosowanie ENB, dobrze dobrana muzyka. Czasem tylko jakie¶ ujêcie by³o niewygodne, ale umknie ten aspekt w t³umie :P

Podsumowuj±c, film jest po prostu - ¶wietny!

I dla moich przyjació³!

SouL 
Maniak postów

Do³±czy³: 6550 dni temu
Sk±d: ¦widnica

Punkty: 11049
Wys³any: 2008-12-16, 13:43   

Spodoba³ siê bardzo ;]

Stunty 9/10
Monta¿ 9/10
muzyka 8/10

VIP|DS 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6732 dni temu
Sk±d: Ostro³êka

Punkty: 460
Wys³any: 2008-12-16, 17:51   

Albo mi siê wydawa³o, albo zauwa¿y³em moda zmieniaj±cego grafikê na podobn± do tej, która jest w GTA 4. I tak GTA 4 nikt nie pobije, bo to najlepsza wypuszczona gierka jaka dotychczas wysz³a. No ale wracaj±c do owego filmu.

Film jak film. Stunty bardzo dobre. Wed³ug mnie najlepszy by³ trick Aviego w 2:40 ile¶. Muzyka te¿ dobra, pasowa³a do reszty. Monta¿ zabójczo ³adny. Ogólnie podoba³o mi siê. 8+/10

VIP|Michu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6971 dni temu
Sk±d: Jelenia Góra

Punkty: 2530
Wys³any: 2008-12-16, 18:36   

To jest ENB Series, i ma on za zadanie polepszyæ cienie, bumpmapy, i inne tego typu pierdo³y, to nie upodabnia do tej z GTA4, a wszystko to przez dzieciaki z Gtasite itp, które sobie wymy¶li³y, ¿e to mod na grafikê z gta 4 i wszyscy którzy w³a¶nie ten mod znale¼li pó¼niej i poczytali trochê for, a z tego wychodzi takie co¶... no comment.

Dziêkujê wszystkim za komentarze i zapraszam to udzielania siê nadal :) .

VIP|Rolek 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6623 dni temu
Sk±d: Warszawa

Punkty: 651
Wys³any: 2008-12-18, 21:22   

Obejrza³em. Ca³kiem przyjemne, dynamiczne, podoba mi siê kolorystyka, ¿ywe, nasycone, czasami przesycone barwy, przyjemnie dla oczu, zw³aszcza, ¿e mamy monotonnie szar± porê roku. Nie podobaj± mi siê nadu¿ycia wszelkiej ma¶ci efektów, preferujê znacznie mniejsz± ich ilo¶æ, jestem zdania, i¿ powinny podkre¶laæ pewne elementy, a nie stanowiæ ca³o¶æ monta¿u. Modyfikacja, nazwê której nie jestem w stanie przypomnieæ [Michu poda³ w po¶cie powy¿ej], ale mia³em okazjê przetestowaæ od strony praktycznej, równie¿ in plus. Lekki przepych. Wypad³o pozytywnie.

T³a muzycznego, muzyki nie pamiêtam, prawdopodobnie by³a ma³o wyrazista, a mo¿e zwyczajnie nie przypad³a mi do gustu. Zaliczam do plusów, gdyby by³a fatalna to raczej zapamiêta³bym i wskaza³bym in minus.

D³ugo¶æ, dla jednych nie ma znaczenia, ale dla mnie, mówi±c czysto subiektywnie, jest bardzo wa¿na. Wszystko powy¿ej piêciu, sze¶ciu minut zaczyna mnie nudziæ. Mogê ¶mia³o powiedzieæ, i¿ w materii ilo¶ci dostêpnych trików, stuntów widzia³em praktycznie wszystko, ma³o jest rewolucyjnych ewolucji, kombinacji, a ogl±danie tego samego, podanego w nieco innej formie, jednak w dalszym ci±gu wtórnego, ¶rednio mnie bawi. D³ugo¶æ ma znacznie, oczywi¶cie liczy siê równie¿ i technika, problem polega na tym, i¿ "specjalistów technicznych" móg³by policzyæ przy pomocy jednej rêki, bardzo stary i do¶wiadczony saper. Koniec dygresji. Premonition mie¶ci siê w granicy mojej akceptowalno¶ci.

Stunty, jest dobrze, nie zachwyci³y mnie, kwestia gustu, ale fatalnie równie¿ nie by³o.

Na zakoñczenie, rozeznanie w scenie jest mi ca³kowicie niepotrzebne, powiedzia³bym, i¿ nawet zbêdne, nie wiem kto, co i z kim organizuje, je¿eli filmik jest efektem prac do¶æ znanych mi nicków, ogl±dam, je¿eli nie, ignoruje. Rzadko siê wypowiadam, ma³o kto jest w stanie przyj±æ konstruktywn± krytykê [przyznaj±, ¿e w mojej wypowiedzi jest jej ma³o, có¿, spa³em raptem 5 godzin i kolokwium z historii Rosji jest lekko mêcz±ce, dodatkowo jestem leniem ;) ], wiêc postanowi³em, ¿e nie bêdê marnowa³ swojego czasu na instruowanie wszelkiej ma¶ci ignorantów. Mo¿ecie czuæ siê zaszczyceni [hehe, brzmi wysoko ;) ] lub nie, mo¿ecie zignorowaæ ca³o¶æ, to Wasz wybór, ja oceniam czysto subiektywnie i tyle.

O Premonition zapomnê równie szybko jak o ka¿dym innym filmiku, przyjd± lepsze, gorsze, inne. To naturalny proces. Pomin± wypisywanie bana³ów o doskona³o¶ci. Ka¿da ocena jest chwilowa, nietrwa³a. Dodam tylko, ¿e nie ¿a³uje tych piêciu minut. Moim zdaniem produkcja na mocn± 7, mo¿e 7+.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: