Siema, jest to moje kolejne solo, ktore zrobi³em podczas ferii zimowych, kiedy nie mia³em internetu. Jak narazie muszê lecieæ, wiêcej o filmie napisze jutro, teraz zamieszczam link.
Wiek: 31 Do³±czy³: 6282 dni temu Posty: 225 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 12520
Wys³any: 2009-02-16, 08:11
Fajny film, podoba mi siê Widaæ, ¿e jeste¶ kreatywny i starasz siê wymy¶laæ nowe stunty. Dam ci ocenkê 9, gdy¿ twoje solo podoba³o mi siê, ale widywa³em lepsze.
Hmm Tediko widzê ¿e lubisz grindy , dobre solo jeste¶ coraz lepszy, mam nadziejê ¿e woda sodowa nie uderzy ci do g³owy [w ogóle zapomnij o tym co powiedzia³em] ale pomijaj±c to film jest dobry.
niezbyt efektowny stunt maverickiem;/ a dlaczego? bo widaæ ¿e musia³e¶ sam dolecieæ do budynku...
Muzyka: obrzydliwa!! Rammstein tak?
Monta¿: nie podoba³ mi siê (no by³y takie momenty kilku sekundowe)
Stunty: wypas masz g³owê do pomys³ów...
Oceny:
Muzyka: 0
Monta¿: 4
Stunty 9
[ Komentarz dodany przez: Yama: 2009-02-16, 14:45 ]
Teraz, przy ka¿dym filmie, w którym Ci siê muzyka nie podoba, bêdziesz pisaæ, ¿e to Rammstein ? Rozczarujê Ciê - to nie R+, ba. W ogóle inne brzmienie, o g³osie wokalisty nie wspominaj±c.
Kawa³em podlecia³em, ale pomijaj±c fakt, jest to trudny stunt, po 1 za kazdym razem jak podlatujesz nad auto to ono samo siê wybija, robi³em to wiele razy i tylko 2 razy zdo³a³em gdzies dolecieæ
Co wy macie do R+ ? Bo niemieckie, nie rozumiem was..
Dobre solo. Przepraszam, Ciê lecz jutro napisze Ci recenzjê z prawdziwego zdarzenia.
//Administracjê proszê o nieusuwanie tego postu, jutro go uzupe³niê.
Mia³em napisaæ - napisze!
Jako, ¿e jest to twoje najnowsze solo które naprawdê mnie zowni³o. Bardzo dobre!, stunty? Na prawde, jest to jeden z lepszych widów w tym roku!.
Muzyka - Nie by³o ¼le, dla mnie? Bomba . Bardzo siê podoba³a.
Monta¿ - Tu ju¿ nie by³o dobrze, ale nie by³o tak¿e ¼le. Postara³e¶ siê, widaæ.
Jedyna wzmianka ode mnie - jak chcesz to renderuj swoje filmy w 1280x720 5mbps .wmv
Na zakoñczenie powiem, ¿e BARDZO mi siê podoba³o! Chcê wiecej takich sol, w twoim wykonaniu!
8/10 + znaczek jako¶ci by Evribady rox
Ostatnio zmieniony przez Every 2009-02-18, 13:32, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wiek: 37 Do³±czy³: 6546 dni temu Posty: 383 Sk±d: Warszawa
Punkty: 651
Wys³any: 2009-02-17, 21:17
Panowie, ja wiem, ¿e pisaæ d³uga zdania po polska jêzyka to trudna rzecz, ale postarajcie siê, naprawdê Was proszê, mo¿e takie dwa, trzy zdania na temat filmu ? Nie ? To po¿egnamy Pana WorldOfStunter i Pana radwaka.
Tak sobie my¶lê, chyba nie bêdê czeka³, mam kapsel od Heinekena, jak wypadnie napis, to Was nie zbanuje, jak wypadnie druga strona, to lecicie na dwutygodniowe wczasy
Hmm, macie pecha Panowie... 2 tygodnie wakacji.
Kapsel mam, mogê rzucaæ i rzucaæ i rzucaæ. Zacznijcie pisaæ normalne recenzje, równie dobrze mo¿na wywaliæ wszystkich, po co komu potrzebne s± jakie¶ karykatury pseudo recenzyjne ?
_________________ S³abi i nieudani niech sczezn±; pierwsza zasada naszej mi³o¶ci dla ludzi.
Bread [Usuniêty]
Punkty: 651
Wys³any: 2009-02-17, 23:14
Nice post Rolek
btw
Muzyka mi sie nie podobala stunty nawet nawet montaz pr0
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum