Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Leftover Collaboration.
Autor Wiadomo¶æ
Every 
Maniak postów

Do³±czy³: 6687 dni temu

Punkty: 7975
Wys³any: 2009-04-13, 09:48   Leftover Collaboration.

Witam! ;) Chcia³bym przedstawiæ wam nowy film, stworzony prze zemnie, Cribena oraz Raziela. Tak, cz³onek PKS'u, zosta³ 'wykorzystany' w tym filmie.

Edycj± zaj±³em siê JA, z pomoc± Cribena [Zrobi³ Intro], oraz [pomóg³ w dobraniu typa do Outra]. Moim zdaniem, jest to jedna z lepszych moich edycji filmów.

Jest to tak zwane "trio", poniewa¿ wystêpuj± tam, a¿ 'niebywa³e' 3 osoby. Tak¿e, zapraszam do ogl±dania wersji XLQ [Extreme Low Quality, niestety poniewa¿ MQ/HQ ma 265mb i wrzuca³o by siê latami, dlatego potem dam wersjê DOWNLOAD, je¿eli komu¶ bêdzie siê to podoba³o, mogê zrobiæ wersjê na Telefony Komórkowe ;) ]

TAK WIÊC :

Zapraszam do ogl±dania! ;)

WOS 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6413 dni temu

Punkty: 390
Wys³any: 2009-04-13, 09:59   

1st.

Stunty by³y s³abo/¶rednie ale wkoñcu to leftovery wiêc mo¿e byæ. Edit, efekty nie pasowa³y do tej "beznadziejnej" pisenki. Piosenka tak jak wcze¶niej - beznadziejna. Outro to ju¿ by³o wogóle n/c.

Stunty: 5/10
Edit: 3.5/10
Muzyka: 0/10
Ocene koñcow± sobie sam policz.

[Zapraszam Serdecznie![/

SouL 
Maniak postów

Do³±czy³: 6489 dni temu
Sk±d: ¦widnica

Punkty: 11049
Wys³any: 2009-04-13, 10:33   

ehh no przyznam s³abo :(
jedynie niektóre stunty raziela mi siê podoba³y
a wiec
stunty nie które mo¿na by³o wykonaæ w zwyk³ym SA i to za pierwszym razem a VC jest wiêksza grawitacja no to wrêcz banalne

monta¿ hmmm LQ co mam powiedzieæ nic ciekawego nie widzia³em :?

muzyka hmmm co to ma byæ ?

razem mogê daæ -----4/10

Every 
Maniak postów

Wys³any: 2009-04-13, 10:43   

Lol, czepiacie siê muzyki jak nie wiem, najlepsze to by³o by darcie ryja Downighta, nie?. SouL, dajesz, zdoñ ostatni w sa. plz.. chce to zobaczyæ.

How High 
Maniak postów

Do³±czy³: 6714 dni temu

Punkty: 2360
Wys³any: 2009-04-13, 10:46   

Oooo, oldschool muzyka, lubie taki typ, i jeszcze monta¿ podobny do radziowego filmu.
"New Prospects" . I szybkie przej¶cie do stuntów, których ju¿ zaiste nie oceniam :P . Brak Sterylno¶ci "jako takiej"
a¿ odrzuca, troszke za ma³a jako¶æ jak na HQ. Oczywioszka za muzyke masz ma³y +, bo lubie oldskul :) . Jedziemy dalej - dwie minuty i dwa tysiace siarczystych
przekleñstw narzuca siê na jêzyk.. Nie do¶æ ¿e monta¿ przesadzony to jeszcze nijaki taki...
I filmiki s± za wolne... za ma³o dynamiki. A napisy koñcowe jeszcze gorsze, cholera. Realne Video i zwyk³e napisy, no brawo...
4/10 - ten +1 za muzykê... ;p

Crack 
Maniak postów

Do³±czy³: 6586 dni temu

Punkty: 3680
Wys³any: 2009-04-13, 11:21   

Every napisa³/a:
Lol, czepiacie siê muzyki jak nie wiem, najlepsze to by³o by darcie ryja Downighta, nie?. SouL, dajesz, zdoñ ostatni w sa. plz.. chce to zobaczyæ.

Nie mo¿na komentowaæ bo ty od razu jako¶ dziwnie reagujesz, nie umiesz przyj±æ krytyki? o_o
Ogólnie zrobi³ by finishera jakby u¿y³ soba, bo tam jest slow road bug.

Ogólnie co do filmu:
Stunty - jak na leftover, ¶rednie/s³abe, najbardziej podoba³y mi siê stunty Raziela oraz finisher jak siê nie mylê EB.
Monta¿ - Co¶ by³o, ale prawie nic.
Muzyka - Nie najlepsza, nie najgorsza, mo¿e byæ.

JackSparrow 
Maniak postów

Do³±czy³: 6620 dni temu
Sk±d: Bêdzin

Punkty: 1340
Wys³any: 2009-04-13, 11:27   

najgorszy collab jaki w zyciu widzialem :)

ocena ogolna: 1/10

BlackNoise, Dryzi, Furious, Invasion, Joker, SouL, Souther, Sharingan, Ulltra, VIPstear

Every 
Maniak postów

Wys³any: 2009-04-13, 12:34   

Poczytajcie s³ownik co to leftover. Mia³a to byæ zabawa. Wszystko bierzecie na powa¿nie. ¯ycie to nie GTA...

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7136 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2009-04-13, 12:35   

Dla mnie film wyszed³ ¶wietnie. Jak ka¿dy ma ma³e b³êdy, jednak tu chodzi tylko o to, aby siê pobawiæ, a nie o to, ¿eby by³o "nie pokaza³e¶ najwy¿szego poziomu. Zawiod³e¶, wiêc spier*****" Bardzo siê cieszê, ¿e mog³em wyst±piæ w tym filmie, bo jest to tak w³a¶ciwie mój pierwszy "pe³ny" collab. Oczywi¶cie, wcze¶niej by³ "Practis", jednak mój wk³ad w tamten film nie by³ najlepszy. Poziom stuntów tutaj u ka¿dego by³ dla mnie ¶wietny :) Na prawdê, dziêkujê, ¿e mog³em z wami wyst±piæ :* Mam nadzieje, ¿e upniesz w najbli¿szym czasie wersjê do pobrania ;)

I dla moich przyjació³!

ViRuS 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6749 dni temu
Sk±d: Wa³brzych

Punkty: 13387
Wys³any: 2009-04-13, 13:23   

JOKER napisa³/a:
najgorszy collab jaki w zyciu widzialem :)

ocena ogolna: 1/10

to jest ¿alowe... cz³owieku nie udzielaj siê bo jeste¶ nie obiektywny...

co do filmu to mo¿e i szczytem marzeñ nie by³ ale nie by³o te¿ tak ¼le, pro nie jeste¶cie ale w koñcu to jest leftover..
5/10

HaqueS
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-04-13, 13:33   

I znów musze przyznaæ racjê ViRuS'owi -,-... JOKER - we¼ zamknij twarz, poniewa¿ nie potrafisz pokazaæ wy¿szego poziomu stuntingu nawet w SA.... Co do leftovera to edit i stunty nice ale nie chce mi siê pisac...

Ocena: 5+/10

Every 
Maniak postów

Wys³any: 2009-04-13, 14:10   

W prawdzie, oceny przez was wystawiane 'wisz± mi'. Po prostu chce znaæ zdanie innych.

ViRuS - pr0 nie jeste¶my, wisi mi to ca³e 'pr0 el0' bo jak kto¶ jest dobry to ma s³awê na GTAS i ka¿dy go broni. Moim zdaniem, collab wyszed³ bardzo dobrze. Moim zdaniem, edycja do tej muzyki bardzo pasowa³a i ogólnie, podoba mi siê.

Teraz do postów - Niektórzy z was nie mówiê, ¿e wszyscy ludzie. Je¼dzicie ludziom po ich filmach dlatego bo :

- Nie lubicie ich
- Jeste¶cie s³absi od nich
- Lub po prostu, jeste¶cie lepsi, a tak naprawdê w vidach Crewowych/Solówkach dajecie dupy.

BTW X2. Crack, potrafiê przyj±æ krytykê, a to ¿e reaguje dziwnie nie znaczy, ¿e nie potrafiê przyj±æ krytyki -_- .

@How High - mhm, je¿eli przyspieszy³bym stunty, to odrazu typki pseudo : FloW, bo on to nigdy nie modowa³ nie! I reszta, ¿e tak powiem psed0 pr0 el0, bd wyskakiwaæ z tekstami typu :

AA!!!! Speedhack, modderzy, itp itd.

Je¿eli chodzi o outro - brak pomys³u? To akuratnie nadawa³o siê na taki 'for funiasty' koniec filmu :) .

:J Wersja download wkrótce.. :)

Tak aby na zakoñczenie. Wielu pr0 el0, ludzi my¶li, ¿e je¿eli kto¶ jest od niego s³abszy, i wydaje s³absze solówki/collaby zostaje wy¶miewany. Tak potraktowali¶cie, Mnie, Cribena oraz Raziela. Dziêkuje, za uwagê. Tak poza tym, je¿eli nie macie nic konkretnego do powiedzenia[Pozdro Joker] tylko w stylu : Najgorszy vid ¶wiata 1/10 chocia¿ nie zrobi lepszego, to albo piszecie z sensem, a nie tak o dla idiotyzmu, aby pokazaæ, ¿e cz³onek z PKS'u mo¿e wiele -.-
Ostatnio zmieniony przez Every 2009-04-13, 17:43, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Mariusz 
Moderator
sex

Do³±czy³: 6796 dni temu
Sk±d: prawiePoznañ

Punkty: 4510
Wys³any: 2009-04-13, 14:45   

Cytat:
- Nie lubicie ich
- Jeste¶cie s³absi od nich

Co jak co, ¶wiêta prawda.

Jednego ju¿ po¿egnali¶my, teraz mo¿ecie wracaæ do oceniania i wymieniania siê opiniami nt. filmu, dyskutowania (ale z sensem) i tak dalej...

ViRuS 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6749 dni temu
Sk±d: Wa³brzych

Wys³any: 2009-04-13, 19:46   

jaka¶ aluzja do mnie z tymi co s± w dobrych crewach a daj± dupy? wybacz ale ja nie daje dupy.. ani dos³ownie ani w przeno¶ni ;)
btw. chcia³em ciê broniæ, powiedzia³em ¿e ¼le nie by³o ale no nie oszukujmy siê, ten film nie by³ pro i tyle..

Every 
Maniak postów

Wys³any: 2009-04-13, 21:57   

Nie mówiê, tu o Jokerze - Niby jest lepszy, a collaby/sollówki ma po prostu s³abe.

Ten film, nie by³ pro i nie bêdzie...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku