Do³±czy³: 6779 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2008-08-08, 17:21 Jackass 3 Holidays in Hell
Witajcie!
Kiedy¶, a dok³adnie dwa lata temu wraz z Charnelem (wtedy BandytaPLX) i kolegami z mojego klanu zrobili¶my film w SA-MP. "Jackass". Film siê spodoba³, a potem zacz±³em robiæ cze¶æ drug±. Nie wiedzia³em wtedy nawet jak siê montuje filmy i tym podobne. Film jednak nie uj¿a³ ¶wiat³a dziennego. Kilka tygodni temu, postanowili¶my zrobiæ cze¶æ trzeci±. Dziêki Charnel za spêdzone chwile przy tych gównach. Wybaczcie ten szary gradient w "napisach koñcowych", Vegas strzeli³ zonka. Nie bierzcie go pod uwagê.
Wiek: 36 Do³±czy³: 6968 dni temu Posty: 949 Sk±d: mazowsze
Punkty: 11914
Wys³any: 2008-08-08, 17:27
W pierwszych czê¶ciach z RGodem ( wtedy black_raven ) starali¶my raczej robiæ jakie¶ wyczyny kaskaderskie w tym postawili¶my na ¶mieszne sceny, warto równie¿ nadmieniæ ¿e monta¿ robiony w 2h ! polecam ¶ci±ganie z sendspace bo na YT jak zwykle kiepska jako¶æ.
Wiek: 31 Do³±czy³: 6929 dni temu Posty: 520 Sk±d: Vice City
Punkty: 10260
Wys³any: 2008-08-12, 09:19
Filmy w SAMP maj± swoje plusy i minusy. Plusem jest to, ¿e robisz film z osob±, ktora my¶li a nie botem, który obija siê o ka¿dy s³up i ¶ciane. Minusem jest za to, ¿e w SAMP nie ma takiej super synchronizacji i czasem gra wygl±da jakby siê zbiera³a na sraczke. Film widaæ, ¿e jest dobrze zrobiony. U¿ywali¶cie keybindsów zamiast pisanie w normalnym okienku. Skecze fajne, ale nie rozumiem czemu ta prostytutka zabi³a tego go¶cia z triady? Hmm? Czy¿by nie chcia³ zap³aciæ? 2:26 Bardzo ¶mieszne, naga babka prowadzi wózek wid³owy. Podobaj± mi siê sceny z obiektami, które mo¿na przenosiæ/rozwalaæ. Jest naprawde du¿a mo¿liwo¶æ wykorzystania tego.
10/10
Btw. jak przygniot³e¶ kogo¶ tym kub³em na ¶mieci w 3:26 to co siê dzieje w tedy z graczem? Zabija go czy co?
@down
IgrexolonO napisa³/a:
W tym o to filmie, zwróci³em najbardziej uwagê na edytorstwo...
R*God napisa³/a:
Kiedy¶, a dok³adnie dwa lata temu wraz z Charnelem (wtedy BandytaPLX) i kolegami z mojego klanu zrobili¶my film w SA-MP. "Jackass". Film siê spodoba³, a potem zacz±³em robiæ cze¶æ drug±. Nie wiedzia³em wtedy nawet jak siê montuje filmy i tym podobne.
Czy czê¶æ trzecia te¿ by³a robiona "2 lata temu"? Je¶li tak to uwa¿am, ¿e edit ten by³ stworzony b. dobrze na tamte czasy, i tutejsze :P Ownedy jak w ka¿dym filmie tego typu by³y walone. Filmu nie bêdê ocenia³, gdy¿ to nie stunt film Wiêc, tylko powiem, aby¶ tworzy³ wiêcej takich filmów, i aby roz¶miesza³y publiczno¶æ <Baj - Baju - Baj>
Nie wiem od kiedy czasy maj± jaki kolwiek wp³yw na monta¿. By³ Sony Vrgas , by³y tutoriale wiêc jaki problem? chodzi tu g³ównie o umiejêtno¶ci w monta¿u jakie ma R*. Czasy nic nie maj± z tym wspólnego. To nie jest stunting, ¿e jest jeszcze wiele metod do odkrycia. I nie rozumiem czemu nie mo¿esz oceniæ filmu. Film jak film to, ¿e nie stunting to nic nie znaczy. Jeste¶ np. Krytykiem filmowym w Hollywood mimo to nie ocenisz go bo to nie jaka¶ marna produkcja typu stunt film. I naucz siê czytaæ ze zrozumieniem. To tyle.
btw. f4jn4 t4 0pcj4 l33t ^^
Ostatnio zmieniony przez Nyqual 2008-08-12, 09:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
IgrexolonO [Usuniêty]
Punkty: 10260
Wys³any: 2008-08-12, 09:35
W tym o to filmie, zwróci³em najbardziej uwagê na edytorstwo...
R*God napisa³/a:
Kiedy¶, a dok³adnie dwa lata temu wraz z Charnelem (wtedy BandytaPLX) i kolegami z mojego klanu zrobili¶my film w SA-MP. "Jackass". Film siê spodoba³, a potem zacz±³em robiæ cze¶æ drug±. Nie wiedzia³em wtedy nawet jak siê montuje filmy i tym podobne.
Czy czê¶æ trzecia te¿ by³a robiona "2 lata temu"? Je¶li tak to uwa¿am, ¿e edit ten by³ stworzony b. dobrze na tamte czasy, i tutejsze :P Ownedy jak w ka¿dym filmie tego typu by³y walone. Filmu nie bêdê ocenia³, gdy¿ to nie stunt film Wiêc, tylko powiem, aby¶ tworzy³ wiêcej takich filmów, i aby roz¶miesza³y publiczno¶æ <Baj - Baju - Baj>
Te¿ siê kiedy¶ robi³o, ale ja wtedy wogóle nie rozumia³em przes³ania Jackass. Po co to ? ¯eby ludzie siê ¶miali z czyjego¶ bólu ? Durne... ale jak us³ysza³em ile za ten ból dostaj± pieniêdzy to odpowiadam ¿e ka¿dy by na ich miejscu chcia³ staæ ...
Ale filmik orze buraki niczym nó¿ po ma¶le... gratsy...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum