Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Best of Raziel
Autor Wiadomo¶æ
~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7236 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2009-05-09, 15:03   Best of Raziel

Witam wszystkich!

"Best of Raziel" jest to film z moimi najlepszymi zachowanymi stuntami.
Ju¿ od paru dni mogli¶cie zobaczyæ ten film na YT. Po d³u¿szym namy¶le, stwierdzi³em i¿ wypada³o by pokazaæ go na tym forum w jaki¶ "uroczysty sposób". Czemu? Bo ten film przedstawia wszystkie stunty, jakie zrobi³em podczas obecno¶ci i egzystencji na tym niewielkim skrawku mojego ¿ycia. Mo¿e nie zaskoczy on was poziomem, ale mysle, ze warto po¶wiêciæ tych parê minut.

Edycj± filmu zaj± siê Tracker, za co mu stokrotne Bóg Zap³aæ. Dla mnie odwali³ ¶wietn± robotê i jestem podziwu, ¿e chcia³o mu siê przegl±daæ tych 130 repek :) Cieszê siê, i¿ uda³o mu siê równie¿ tak szybko ten film zmontowaæ (tu ciekawostka: montowa³ go 2 razy :) ) Trudno mi jest jeszcze opisaæ jego zas³ugi. Na prawdê, odwali³ po prostu ¶wietn± robotê. jeszcze raz: Dziêki!

Je¶li mia³bym przy tej okazji dziêkowaæ innym, to z pewno¶ci± lista by³a by ogromna. Praktycznie ka¿dy aktywny forumowicz w czym¶ mi pomaga³. Czy to stuntowa³ ze mn±, czy konsultowa³, czy te¿ wspiera³ w trudnych sytuacjach ¿yciowych. nie chce tutaj nikogo wymieniaæ, gdy¿ bojê siê, ¿e wiele osób zapomnê wypisaæ. Wy wiecie, jak mi pomogli¶cie i mam nadzieje, ¿e nasza wspó³praca na tym siê nie skoñczy. Jedynie podziêkujê crew'owi PKS za to, i¿ mog³em stuntowaæ pod jego skrzyd³ami i siê rozwijaæ. ¯yczê wam powodzenia na przysz³o¶æ!

Kusi mnie, aby napisaæ "I jeszcze jedno, ten film to mój koniec ze stuntowaniem w GTA" jednak takim zdaniem ukaza³bym tylko, jakim jestem k³amc±. Na obecn± chwilê nie dzia³a mi SA, jedynie VC. W VC najlepiej mi nie idzie, wiêc nie widzê sensu, abym tam stuntowa³. Oczekujê na now± kartê graficzn±, ale do tego czasu bêdê "wegetatywny" w dziedzinie stuntingu. Jednak postaram, siê jak najszybciej wróciæ, bo chce wydaæ jakie¶... solo na poziomie panuj±cym w obecnym czasie.

Pozostaje mi tylko zaprosiæ was do zobaczenia i ocenienia Best of Raziel

Best of Raziel na YouTube

I dla moich przyjació³!

Macc 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6792 dni temu
Sk±d: Bartoszyce

Punkty: 511
Wys³any: 2009-05-09, 15:20   

Raziel, tak jak to kiedy¶ Micha³ powiedzia³ "Stunting to tylko zauroczenie, które kiedy¶ przemija..". Pamiêtam, na pocz±tku jak podziwia³em Ciê za Twoje stunty, pomimo tych 15 fps [na których nie ma jakichkolwiek szans na byle jaki stunt] Ty odwalasz kawa³ ¶wietnej roboty. Nadal zaskakuj±/zaskakiwa³y [jeszcze niedawno] mnie Twoje stunty, nawet te quadem, za którymi nie przepadam s± ¶wietne. Naszczê¶cie to co napisa³em na pocz±tku, to fa³sz i nie skoñczysz bynajmniej teraz :) .

Stunty w tym filmie, s± bardzo zaskakuj±ce. Tak jak ju¿ wspomnia³em, 15 fps i takie stunty. Brawo! Jedynie tyle mogê powiedzieæ. Oczywi¶cie nigdy nie zapomnê jednego stunta - "double boost", w LS, który pewnie ju¿ nied³ugo pojawi siê w "Best of GTAS". Kiedy stuntujê, przelatujê sobie tamtêdy, zawsze kusi mnie aby powtórzyæ ten wyczyn.

Monta¿ filmu, jak monta¿. Dla mnie montowanie best of, jest czym¶ spokojnym, brak wielkiej ilo¶ci efektów (np. Confession - Dani0 best of), za¶ za du¿o efektów, jest czym¶ czego nie nawidzê w best of (np. Best Of Tracker).

Jako, ¿e best of siê nie ocenia, oceniaæ nie bêdê. Powiem tylko pare s³ów.

RAZIEL GOÑ ICH TAM Z T¡ KART¡ GRAFICZN¡!

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7236 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2009-05-09, 15:51   

Ja dodam, i¿ z tymi FPS'ami by³o ró¿nie. raz by³o 15, a raz 30, wiêc aby nie by³o :P

I dla moich przyjació³!

Streem 
Dziecko neo

Do³±czy³: 7003 dni temu

Punkty: 63862
Wys³any: 2009-05-09, 21:10   

Macc napisa³/a:
Stunty w tym filmie, s± bardzo zaskakuj±ce. Tak jak ju¿ wspomnia³em, 15 fps i takie stunty. Brawo! Jedynie tyle mogê powiedzieæ. Oczywi¶cie nigdy nie zapomnê jednego stunta - "double boost", w LS, który pewnie ju¿ nied³ugo pojawi siê w "Best of GTAS". Kiedy stuntujê, przelatujê sobie tamtêdy, zawsze kusi mnie aby powtórzyæ ten wyczyn.

Co¶ jeste¶ s³abo poinformowany, best of gtas juz dawno upad³o.
Jak dla mnie Raziel leci na slowitdown, na 15 fpsach nie da sie robic takich boostów, pozdro

"Google is the key"

Macc 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6792 dni temu
Sk±d: Bartoszyce

Punkty: 511
Wys³any: 2009-05-09, 21:13   

Nie wiem, ja tam siê w sumie nie orientuje w sprawach GTAS, jedynie dzia³ Modding i Filmy wiêc przepraszam, moja pomy³ka.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: