Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Jep My bro - Criben's leftover solo!
Autor Wiadomo¶æ
Every 
Maniak postów

Do³±czy³: 6764 dni temu

Punkty: 7975
Wys³any: 2009-08-13, 16:22   Jep My bro - Criben's leftover solo!

Jep My bro - Criben's leftover solo!

Witam! Chcia³bym przedstawiæ pañstwu nowe solo [leftover] Cribena. Monta¿em zaj±³em siê ja, ze wzglêdu, ¿e Criben opu¶ci³ swój komputer [wyjazd]. Nie zagaduj±c, udostêpniam wam wersjê LQ. HQ/MQ zostanie pó¼niej zrenderowane + dam download! :)

@Sedative - Tak mam zapisane to CC :) , na wersjê HD/HQ siê przyszykujcie bo zamierzam wprowadziæ parê zmian :->
Ostatnio zmieniony przez Every 2009-08-13, 17:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Sedative 
Maniak postów

Do³±czy³: 6198 dni temu

Punkty: 1820
Wys³any: 2009-08-13, 17:08   

Film na bardzo ¶rednim poziomie, pod wzglêdem stuntów jak i zarówno monta¿u. Zacznê od tego pierwszego. Stunty momentami zlamione bezpotrzebnymi pojazdami lub samym "wygl±dem". Widzia³em dwa stare stunty, który nale¿a³y do s³abych. By³y jednak trzy czy nawet cztery stunty, które pod wzglêdem trudno¶ci oraz ogólnego wygl±du, by³y ¶rednie. Co do monta¿u; EB widaæ, ¿e siê stara³e¶. Jakby¶ u¿y³ ENB Series napewno to CC doda³o by pewnego uroku do tego filmu. Mam nadziejê, ¿e zapisa³e¶ gdzie¶ to CC :P Piosenka zawiera du¿o momentów, do których mo¿na by dodaæ ¶wietne efekty. Jednak ty nie u¿y³e¶ przynajmniej trzech pi±tych (3/5) tych momentów. Raz u¿y³e¶ efektu, raz nie... Ogólnie za film mogê postawiæ 4+/10.

Dash 
Wymiatacz

Do³±czy³: 6763 dni temu

Punkty: 57587
Wys³any: 2009-08-13, 17:31   

¦redni filmik , ¿adnych super stuntów ale skoro to left to spoko . Monta¿ taki sobie, w miare czysto bez ¿adnych efektów nowych , wiêc chleb powszedni niczym mnie ten film nie zadziwi³ , wiêc :

5/10.

VIP|Criben 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6672 dni temu

Punkty: 3417
Wys³any: 2009-08-13, 20:56   

Sedative napisa³/a:
Film na bardzo ¶rednim poziomie, pod wzglêdem stuntów jak i zarówno monta¿u. Zacznê od tego pierwszego. Stunty momentami zlamione bezpotrzebnymi pojazdami lub samym "wygl±dem". Widzia³em dwa stare stunty, który nale¿a³y do s³abych. By³y jednak trzy czy nawet cztery stunty, które pod wzglêdem trudno¶ci oraz ogólnego wygl±du, by³y ¶rednie. Co do monta¿u; EB widaæ, ¿e siê stara³e¶. Jakby¶ u¿y³ ENB Series napewno to CC doda³o by pewnego uroku do tego filmu. Mam nadziejê, ¿e zapisa³e¶ gdzie¶ to CC :P Piosenka zawiera du¿o momentów, do których mo¿na by dodaæ ¶wietne efekty. Jednak ty nie u¿y³e¶ przynajmniej trzech pi±tych (3/5) tych momentów. Raz u¿y³e¶ efektu, raz nie... Ogólnie za film mogê postawiæ 4+/10.

Nie znasz znaczenia s³owa Leftover to nie odzywaj sie proszê :)
Dziêkuje EBwi za monta¿, mi siê podoba.

Zapraszam Serdecznie!

Kafel 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6727 dni temu
Sk±d: przylec± kosmici?

Punkty: 441
Wys³any: 2009-08-13, 21:28   

Jedno magiczne s³owo i odrazu wy¿sze ocenki ;D Ka¿dy wie o co mi chodzi :) btw. jakim cudem to jest Leftover solo jak pare stuntów ju¿ widzia³em w jakich¶ tam vidach czy sotmach czy innych ¶miesznych zabawach?:)

Zapraszam Serdecznie!

VIP|Criben 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6672 dni temu

Punkty: 3417
Wys³any: 2009-08-13, 21:42   

Kafel napisa³/a:
Jedno magiczne s³owo i odrazu wy¿sze ocenki ;D Ka¿dy wie o co mi chodzi :) btw. jakim cudem to jest Leftover solo jak pare stuntów ju¿ widzia³em w jakich¶ tam vidach czy sotmach czy innych ¶miesznych zabawach?:)

Dalem wszystkie stunty stare, zu¿yte i wgl.

Zapraszam Serdecznie!

Sedative 
Maniak postów

Wys³any: 2009-08-13, 22:03   

Criben napisa³/a:
Kafel napisa³/a:

Dalem wszystkie stunty stare, zu¿yte i wgl.

Czyli mo¿e ty jednak nie znasz znaczenia s³owa "leftover" :) Leftover - stunt, który nie zosta³ przyjêty do ¿adnego collabu. Czyli stunt którego nikt nie chce, a nie chcesz sobie ¼dziebko nieszczyæ solówki, wiêc dajesz na leftover collab/solo :)

BTW. Na gg piszesz, ¿e chcesz sie ze mn± pogodziæ, a tu wogóle co innego...

Macc 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6769 dni temu
Sk±d: Bartoszyce

Punkty: 511
Wys³any: 2009-08-13, 23:00   

Co tu du¿o mówiæ, s³aba solówka. Criben, nie wiem czy Ty nie czytasz tego co piszesz, ale spójrz: Piszesz g³upoty, na temat innych solówek, s³abe, cienkie, do dupy, Ty nie potrafisz tego, tego i tamtego, a ja umiem. Po wydaniu solo, co siê okazujê Criben jest s³aby, jak w.w zawodnicy.

S³abe solo. 3/10

Heros 
Amator postów

Do³±czy³: 6313 dni temu
Sk±d: Wroc³aw

Punkty: 6860
Wys³any: 2009-08-14, 07:42   

Hymm czyli wychodzi na to ¿e nie postara³e¶ siê zbytnio ze stuntami w tym filmie , grindy by³y s³abe !!!
Nie bêdê pisa³ jak koledzy wy¿ej ocen i wylicza³ mu ¶redni± bo to ¿a³osne oceniaæ czyj¶ poziom a potem na solówkach mieæ podobne stunty
Kto¶ siê zemn± nie zgadza ??

StrangereQ 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6741 dni temu

Punkty: 60170
Wys³any: 2009-08-14, 08:00   

Wasze oceny s± ¿a³osne. To jest leftover solo, które jest zaje***e. Stunty prawdopodobnie podkrêcone fantastycznym monta¿em, z pro elo cam anglesami. ¦wietny film no :)

MexikanoS 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6224 dni temu
Sk±d: Mosina

Punkty: 2020
Ostrze¿eñ:
 8/3/6
Wys³any: 2009-08-14, 09:10   

Tak jak to powiedzia³ Mistyczny Gryzlek... "Dzi¶ nie ma leftoverów, jak kto¶ siê skapnie ¿e ma *brzydkie* ... stunty to nazywa to leftoverem" : > Na ogó³ vid nie wypali³...

6/10

Jak Cie [cenzura], to Cie krew zaleje.

VIP|Adik16 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6375 dni temu
Sk±d: Czêstochowa

Punkty: 12520
Wys³any: 2009-08-14, 09:37   

Typowe stany ¶rednie, chod¼ monta¿ dobry, nie powiem... Mog³e¶ siê bardziej postaraæ, kolejna polska solówka nale¿±ca do tych, które siê ogl±da, a po tygodniu o nich zapomina... 5,5/10 :)

Sedative 
Maniak postów

Wys³any: 2009-08-14, 09:39   

Heros napisa³/a:
Hymm czyli wychodzi na to ¿e nie postara³e¶ siê zbytnio ze stuntami w tym filmie , grindy by³y s³abe !!!
Nie bêdê pisa³ jak koledzy wy¿ej ocen i wylicza³ mu ¶redni± bo to ¿a³osne oceniaæ czyj¶ poziom a potem na solówkach mieæ podobne stunty
Kto¶ siê zemn± nie zgadza ??

Hahaha! Nie -,- I zgasi³em Cie :]

zozolek47 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6202 dni temu
Sk±d: ngd

Punkty: 680
Wys³any: 2009-08-16, 23:50   

Cytat:
kolejna polska solówka nale¿±ca do tych, które siê ogl±da, a po tygodniu o nich zapomina

a¿ po tygodniu?! ja zapominam o solowce ktora obejzalem po paru minutach he xd

co do tematu - nice film, 5/10 ;P fajny motnaz.

How High 
Maniak postów

Do³±czy³: 6791 dni temu

Punkty: 2360
Wys³any: 2009-08-17, 12:41   

Po obejrzeniu ca³ego filmiku "s±d forumowy imienia porucznika ponczka i s-ki" stwierdza co nastêpuje: (a na powa¿nie, + i - :) )
- Woot, tylko tyle stuntów, krótkie to jak guma w majtach.
- leftover, patrz±c po technice stwierdzam ¿e i ja bym móg³ spróbowaæ si³ w leftoverach i bym mia³ podobne oceny.. có¿, lepszy cyc ni¿ nic, ale ja nie stuntuje... :)
- muzyka, pasuje chocia¿ taka ¶redniawa ...
- napisy koñcowe - blah, gotowa templatka od andrzeja krejmera.

s³owem, 4-/10 :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku