Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-28, 19:23 Trick Attack 2
Witam!
Dzisiaj przedstawiam wam nasz stunt-film "Trick Attack 2". Poza stunterami z naszego teamu wystêpuje tu go¶cinnie 007marcio. Ci którzy oczekiwali czego¶ nadzwyczajnego napewno siê zawiod± ogl±daj±c film. Ale film wygl±da tak, jak mia³ wygl±daæ, i my¶lê, ¿e nie jest z³y. Chia³bym ¿eby¶cie tu wyrazili swoje opinie na temat filmu i podzielili siê swoimi wra¿eniami. Chcia³em podziêkowaæ wszystkim za wspó³pracê i za stunty.
W filmie umie¶ci³em parê podziêkowañ ale zamieszczê je tak¿e w tym po¶cie.
Dziêki dla:
PKS Team za wspania³e stunty
GTAStunting przede wszystkim za wspania³e stunt-filmy i inspiracjê do stworzenia tego filmu
GTAFilms za inspiracjê
Filefront za hosting
Daffy za jego ¶wietne tutoriale i porady, bez których nie uzyska³bym tak dobrej jako¶ci i kompresji filmu.
radziuinblack za pomoc przy robieniu filmu i za fachowe porady
Shark za pomoc z grafik± i wsparcie
Kanosh za pomoc w dobieraniu muzyki do filmu
Drool za wersjê na Youtube
Dami za pomoc przy kompresji filmu
[RS] czita za wsparcie pscychiczne i cierpliwo¶æ kr3mlin za "monster dynamics" Go¶æ za cierpliwo¶æ i za obejrzenie filmu
oraz wszystkim stunterom.
Mia³em k³opoty z wersj± wmv i mp4, wiêc na razie nie bêdzie wersji wmv i mp4.
I jeszcze jedna ma³a uwaga: W napisach koñcowych (creditsach) stunty nie s± podpisane. S± tam stunty kolejno:
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-02-28, 19:31
Mog³em cieszyæ siê proedpremierowym seansem. Film genialny, ¶wietny i ogólnie wspania³y. Najlepsze polskie stunty, najlepszy polski monta¿. Najlelpszy polski... co ja mówiê! Jeden z lepszych filmów na ¦WIECIE! Jednym s³owem... brak mi s³ów. :P Gesior pokaza³ nam (i nie tylko), ¿e Polak potrafi (i to jak!). Gesior - je¿eli idziesz w tak zawrotnym tempie... nie wyobra¿am sobie jaki bêdzie Twój nastêpny film. Gratulacje i oby¶ nie wypad³ z znakomitej formy!
Mo¿e zbyt ponios³y mnie emocje, ale moja ocena to 10+♥√/10 :
Ten film jest tak wspania³y ¿e jedyne co moge wyksztusiæ to "Awesome "
i "Must see".
Mam tylko ¿al do siebie ¿e takie s³abe triki da³em :/
Czy zamierzasz daæ to na GTAS ????
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 35 Do³±czy³: 7139 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-02-28, 20:16
Nie mam s³ów... Film jest z a [cenzura] i s t y ! ! ! Gesior7 popisa³e¶ siê¶wietnym monta¿em, no i ca³a reszta ¶wietnymi trickami. No i muzyczka fajnie dobrana!! Nic wiêcej niemam do powiedzenia, film obej¿a³em ju¿ 3 razy i ¶ci±gam HQ, mimo ¿e komp mówi ¿e ma siê ¶ci±gaæ 5 godzin :P
Wiek: 32 Do³±czy³: 7124 dni temu Posty: 14 Sk±d: Zawiercie
Punkty: 200
Wys³any: 2007-02-28, 20:19
FILM JEST PO PROSTU ¦WIETNY!!
Chcia³bym pogratulowaæ Gesiorowi7 za cierpliwo¶æ, wiedzê i umiejêtno¶ci jakie posiada w tworzeniu filmów. G7 super produkcja na skalê ¶wiatow±
Chcia³bym tak¿e pogratulowaæ ca³emu PKS Teamowi (oprócz siebie) za super stunty jakie robicie szczerze mówi±c nikt wam nie dorównuje
Wiem ¿e da³em s³abe tricki i ma³o, za to jestem na siebie w¶ciek³y :560: :558: :573: ale wy wszyscy dali¶cie tyle doskona³ych tricków ¿e mnie tam prawie* wogóle nie widaæ :P
*(prawie robi wielk± ró¿nicê )
FILM DOSKONA£Y
TEN FILM TRZEBA OBEJRZEÆ
Gratulacje!!
Ostatnio zmieniony przez Frytkasis 2007-02-28, 20:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
DS [Usuniêty]
Punkty: 200
Wys³any: 2007-02-28, 20:21
Co ja tu duzo bede gadal. Plakac mi sie chce . No powiem szczerze, ze tak wypasionego filmu w polskiej obstawie mowie o stunterach to niewidzialem. Teraz z lekkoscia na duchu moge stwierdzic ze film niczym sie nie ruzni od filmow klanu TMS. Nie ruzni mam na mysli ze w montazu i w tych sprawach.
Wiek: 35 Do³±czy³: 7139 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-02-28, 20:57
aadriann napisa³/a:
Cytat:
aadriann za cierpliwo¶æ i za obejrzenie filmu
yyy, o co chodzi?
To taki ¿yrt z komend± [ you ] :P
Wys³any: 2007-02-28, 21:03
Osz kurde, wróci³em przed chwil± od brata a tu cyk, taka niespodzianka!
¦ci±gam HQ of course
Normalnie nie mogê siê doczekaæ. Choæbym mia³ to ¶ci±gaæ do 3 rano, to poczekam, byleby tylko cieszyæ siê wspania³± jako¶ci± obrazu równie wspania³ego (przed obejrzeniem ju¿ to wiem ) filmu. Ale jak transfer spadnie, to chyba jednak nie wytrzymam
Ostatnio zmieniony przez Shark 2007-02-28, 22:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum