Wiek: 33 Dołączył: 6194 dni temu Posty: 663 Skąd: MyszkĂłw
Punkty: 28050
Wysłany: 2009-12-01, 21:24
stunty - jeden boost ptrvyego wyglÂąda na slowitdown , a reszta niczym mnie nie zaskoczyÂła. 7/10
montaÂż - denerwujÂący. juÂż siĂŞ cieszyÂłem gdy pisaÂło the end , juÂż chce tu pisaĂŚ a tam stunt >.<. Dobra , thanks for watching , a tam zaÂś stunt :S. 6/10
Nie rozumiem co tutaj denerwowaÂło Cie w montaÂżu? MoÂże to, Âże nie byÂło uwalonych nie wiadomo ile efektĂłw?
Dla mnie film pod wzglĂŞdem montaÂżu, stuntĂłw, muzyki byÂł bardzo fajny.
Najbardziej spodobaÂły mi siĂŞ stunty Streema infenusem, bardzo, bardzo fajne, szczegĂłlnie ten w ~0:40
Wiek: 37 Dołączył: 7401 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2009-12-03, 14:20
ÂŚwietny stunt! Bardzo podoba mis siĂŞ ÂśmiaÂłe podejÂście do montaÂżu filmu, jak i do caÂłego filmu. Jest duÂżo Âświetnych stuntĂłw, trickĂłw, jest Âświetna, i pasujÂąca muzyka, sÂą efekty specjalne, wzmacniajÂące wraÂżenia. ZaskoczyÂło mnie bardzo dosyĂŚ dÂługie zakoĂączenie. Przez caÂły czas z wyjÂątkiem napisĂłw i dziwacznie poruszajÂących siĂŞ czarnych kresek na biaÂłym tle, byÂły tam ciÂągle stunty. ZdziwiÂły mnie teÂż stunty lÂądowane na drzewach, wewnÂątrz Âścian, no i nie zabrakÂło teÂż combosĂłw, ktĂłre lubiĂŞ. =) ByÂły podwĂłjne, potrĂłjne Âślizgi, inne kombinacje.
Z czystym sumieniem mogĂŞ nazwaĂŚ ten film dziwacznym.
Nie wspomniaÂłem jeszce jednej dziwacznej rzeczy. Stunt zielonym infernusem z napisem "Streem" w lewym dolnym rogu filmu (0:43 czas w filmie). Czy ktoÂś moÂże mi wyjaÂśniĂŚ, co to byÂło?
Nie wspomniaÂłem jeszce jednej dziwacznej rzeczy. Stunt zielonym infernusem z napisem "Streem" w lewym dolnym rogu filmu (0:43 czas w filmie). Czy ktoÂś moÂże mi wyjaÂśniĂŚ, co to byÂło?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum