Wiek: 39 Dołączył: 6753 dni temu Posty: 665 Skąd: Bartoszyce
Punkty: 511
Wysłany: 2009-11-22, 08:12 [PKS] Escape
ChcĂŞ zaprezentowaĂŚ Wam nowe solo, jednakÂże szkoda, Âże 2-godzinne :P Jest to solo, ktĂłre miaÂł montowaĂŚ Haques, ale Roah zmieniÂł zdanie i daÂł szanse mi. ChciaÂłem po prostu pobawiĂŚ siĂŞ trochĂŞ tym freeplayem, no i tak wyszÂło. PodkreÂślam, Âże pierwszy raz montowaÂłem z freeplayem, i wszystkie klipy nagrywaÂłem okoÂło godzinki.
Wiek: 32 Dołączył: 6172 dni temu Posty: 442 Skąd: ÂŻywiec
Punkty: 4458
Wysłany: 2009-11-22, 09:33
Takie sobie to... Za duÂżo freeplay'a MoÂżna go uÂżyĂŚ ze 4 razy w filmie ale bez przesady. Co do stuntĂłw to widaĂŚ Âże wam zaleÂżaÂło na powstaniu tego vidu bo sÂą naprawdĂŞ dobre jak na 2h. Gratuluje filmu 7+/10
Wiek: 31 Dołączył: 6359 dni temu Posty: 225 Skąd: CzĂŞstochowa
Punkty: 12520
Wysłany: 2009-11-22, 12:49
Ca³y film w freeplayu O.o Nie mo¿na wyczuÌ odleg³oœci miêdzy bumpem a landem/grindem ;/ Stunty œrednie, chocia¿ jak na film dwugodzinny, ca³kiem niez³e Monta¿ - czysty, za du¿o freeplaya, ale rozumiem, ¿e chcesz go opanowaÌ i w nastêpnych vidach u¿ywaÌ raczej "odœwiêtnie"... Za ca³oœÌ dam 6/10 ;] Powodzenia w nastêpnych stuntfilmach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum