Wiek: 31 Do³±czy³: 6383 dni temu Posty: 225 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 12520
Wys³any: 2010-01-06, 08:11
To mo¿e ja pierwszy
Film wypad³ naprawdê ¶wietnie, jak wspomnia³em ju¿ na YT. Posiada znakomity klimat, który tworzy siê poprzez dobr± muzykê i zgranie z monta¿em. Stunty by³y ró¿ne : dobre, ¶rednie, s³abe... szkoda tylko, ¿e Tracker zakwalifikowa³ tylko jeden mój trick ;/ Za ca³o¶æ wystawiam ocenê 8/10, poniewa¿ mi³o siê ogl±da³o w tamt± noc sylwestrow± ^^
Aha, taka ma³a rada... staraj siê nie skracaæ za bardzo stuntów, ¿eby zmie¶ci³y siê inne, bo w ten sposób np.mój spot wygl±da³ na faila, gdy¿ ucina³ siê, gdy w³a¶nie ogarnia³em small :P
Wiek: 37 Do³±czy³: 7410 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2010-01-06, 11:41
¦wietny film!
Ciekawy motyw nocy sylwestrowej. Wszystkie stunty widzê w ¶wietle ksiê¿yuca i ¶wiate³ ulicznych. Krótkie intro, stanowczo wstêpuj± po nim stunterzy. ¦wi±teczny klimat utrzymuje siê do samego koñca.
Osobi¶cie nie podoba³ mi siê jeden motyw w intrze. Kiedy pojawi³o siê logo Vision effects, d¼wiêki zag³usza³y siê nawzajem.
Zauwa¿y³em te¿ kilka nowych i ciekawych tricków w filmie: jeden stunt koñczy siê w po³owie i dopiero pó¼niej jest tutaj w ca³o¶ci, dynamiczne efekty dodaj±ce wra¿enia ruchu podkre¶laj±ce wyznaczone momenty w stuntach.
Co do tricków w grze te¿ by³o nie¼le, tak¿e by³o sporo nowych i dobrych stuntów, combosów. Trudno wymieniaæ je, bo jest ich nie ma³o, a ka¿dy jest oryginalny.
Film bardzo ciekawie i dobrze dopasowuje siê do dynamicznej muzyki, dziêki czemu ogl±da siê go ca³kiem przyjemnie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum