Wiek: 32 Dołączył: 6397 dni temu Posty: 225 Skąd: CzĂŞstochowa
Punkty: 12520
Wysłany: 2010-02-04, 17:54 KINGS
PragnĂŞ ogÂłosiĂŚ, Âże mĂłj pierwszy organizowany i montowany collab wÂłaÂśnie powstaÂł! CieszĂŞ siĂŞ, Âże sporo osĂłb zapisaÂło siĂŞ do tego projektu i jest mi niezmiernie miÂło, Âże wiĂŞksza czêœÌ oddaÂła mi stuff :P Przy tworzeniu filmu nie obeszÂło siĂŞ bez problemĂłw... Rendering*, pomniejsze efekty, repki... Jednak, jak widzicie, wszystko zostaÂło ostatecznie dokoĂączone i wyprodukowane. MontaÂżem, tak jak juÂż wczeÂśniej wspomniaÂłem, zaj¹³em siĂŞ osobiÂście. ChciaÂłem stworzyĂŚ coÂś wyjÂątkowego, pokazaĂŚ Wam, Âże oprĂłcz stuntu interesujĂŞ siĂŞ teÂż montaÂżem. Mam cichÂą nadziejĂŞ, Âże efekt mojej pracy zostanie przez Was doceniony i zaakceptowany ;] A teraz standardowo, jak przy kaÂżdym moim filmie, czekam i proszĂŞ o wiele komentarzy i ocen, i byÂście wyraÂżali prawdziwe odczucia na temat „Kings”, nawet te niezbyt pozytywne (OczywiÂście liczĂŞ, Âże tych bĂŞdzie jak najmniej ^^)
*Podczas napisu koĂącowego w intrze moÂżecie spostrzec drobne migniĂŞcie ekranu, zupeÂłnie nie wiem, dlaczego po renderingu takie coÂś siĂŞ stworzyÂło. MyÂślĂŞ, Âże nie przeszkodzi to zbytnio w odbiorze filmu i nie obniÂży Waszych, bardzo cennych dla mnie, ocen.
Stunterzy :
Adik16
Ang3l
Art
Crack
Grescha
Kicklip06
Kubus
Law
Lilj
LostProphet
OzZarnik
Pit3r
Rusch69
Sedative
Tedik0
nie ma sie co rozpisywac :P nie podobal mi sie praktycznie 1 stunt`` aha oczywiscie szacun dla Cracka Edit, bylo duzo najsowych efektow i wszystko sie trzymalo kupy 8/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum