Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2010-08-07, 19:56 PKS 4 Ever
Kilka s³ów wstêpu:
Projekt filmu by³ pomys³em maj±cym doj¶æ do rzeczywisto¶ci w dniu czwartych urodzin tego forum (forum Polskiego Ko³a Stunterskiego), a wiêc 29. marca 2010 roku. Chcia³bym przeprosiæ wszystkich za gigantyczne spó¼nienie.
Dobra robota ch³opaki co prawda pocz±tek trochê przynudza³ ,ale ogole odczucia po obejrzeniu bardzo pozytywne Pks - oczywi¶cie du¿y poziom stuntów jak i oczywi¶cie monta¿ wymaga³ du¿ych umiejêtno¶ci . Teraz oceny Muza 7/10 STUNTY 8/10 monta¿ 9,5/10
Punkty: 4458
Wys³any: 2010-08-07, 20:27
Film do¶æ udany, stunty s³abe ale bior±c pod uwagê, to ¿e film zosta³ wydany symbolicznie i ¿e niektóre stunty robione by³y dawno temu, to mogê stwiedziæ, ¿e na prawdê fajnie to wysz³o. Monta¿ hmm, podoba³o mi siê intro, monta¿ maina nie przeszkadza³ w ogl±daniu, ale nie by³ to monta¿ do jakich nas przyzwyczai³e¶. Muzyka by³a ok i tutaj nie mam siê do czego przyczepiæ.
A wiêc tak. Stunty z VC roz¶mieszy³y mnie a¿ do ³ez. Jedynie finisher Fristajlucha by³ dobry. Stunty z SA, poziom PSC z przed roku, jedynie Skamer odda³ dobry stunt =,=
Stunty 4/10
Muzyka (By³a u¿ywana z tego co pamiêtam)
Monta¿ - Jak monta¿ 8/10
jak dla mnie s³abo jak na PKS, wiele stuntów old ( niektóre maj± na prawdê kilka dobrych miesiêcy )
Nie traktujcie tego jak typowy Crew Collab.
To jest film okazyjny i ma wymiar symboliczny jak sam zauwa¿y³e¶ wyst±pili w nim miêdzy innymi starzy cz³onkowie PKS Studios. Stunty niektóre maj± nawet po 2-3 lata :P .
Tak. Fire Dragon tak¿e kiedy¶ by³ cz³onkiem PKSu.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 116 Do³±czy³: 6330 dni temu Posty: 230 Sk±d: Japanese
Punkty: 2660
Wys³any: 2010-08-08, 12:55
Montaz bardzo fajny, fajne main menu jak w grze i w ogole. Dobry pomysl.
=DS=MexikanoS napisa³/a:
A wiêc tak. Stunty z VC roz¶mieszy³y mnie a¿ do ³ez. Jedynie finisher Fristajlucha by³ dobry. Stunty z SA, poziom PSC z przed roku, jedynie Skamer odda³ dobry stunt =,=
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum