Wiek: 30 Do³±czy³: 6118 dni temu Posty: 56 Sk±d: Tarnowskie Góry
Punkty: 640
Wys³any: 2010-09-09, 22:13 Gone Forever!
Hi, I would to present my new solo in San Andreas, edited by myself, guested by Sedative. ExLective give me stunt too but I notice I have to more my reps on this song.
BTW I know edit isn't perfect but I'm in still learning. I thing I'm getting better, Do I think good? Back to stunts: No mods, handling changes etc. Some landed long time ago.
And I have a question: I render my video as wmv with resize 640x360, and it takes 180MB, meybe it's not many but for me many. Is it normall? Or I have bad settings?
Comment, Rate, Like Thumb etc, and If you are cool go press yellow button with text: Subscribe ^^
No to ja pierwszy. Co do stuntów to nie by³o ¼le. Niektóre stunty widocznie górowa³y nad reszt± np. double grind monsterem lub boost2prec. Nie podoba³o mi siê jednak to, ¿e da³e¶ praktycznie najlepsze stunty na outro (ten boost wywar³ na mnie ogromne wra¿enie). My¶lê, ¿e lepiej by³o by gdyby zmontowa³ to solo kto¶ inny. Nie mówiê, ¿e monta¿ by³ z³y lecz moim zdaniem nie oddawa³ ca³ego "piêkna" tych stuntów. Co do go¶cia to da³ mo¿na powiedzieæ przeciêtny stunt, nic ciekawego.
Wiek: 30 Do³±czy³: 6118 dni temu Posty: 56 Sk±d: Tarnowskie Góry
Wys³any: 2010-09-10, 14:08
Rzeczywiscie s±dz±c po komentarzach troche ¼le posegregowa³em stunty, mia³em inny zamiar, ale okaza³o siê ze stuntów jest za du¿o na ta piosenkê, a za ma³o na drug±, totez po prostu wrzuci³em je jako t³o do outra.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7220 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2010-09-10, 16:24
Deidara, zgadzam siê z Tob± Ale to jest kwestia gustu, co siê daje do filmu, wiêc ... Nie mam opini (ale prywatnie to siê zgadzam!) Co do samego filmu, to... liczy³em na troche wiêcej. nie przeczyta³em wstêpu w tym temacie, jednak gdy ogl±da³em ten film, to mia³em takie uczucie, jakby to by³ leftover. By³o parê fajnych stuntów, jednak wiêkszo¶æ wygl±da³a na zupe³ny przypadek. Podoba³ mi siê pomys³ z grindem monsterem, bardzo pozytywnie Jednak poza tym... to mo¿e jeszcze jeden albo dwa stunty mogê uznaæ za dobre, reszta albo stare, albo nie zrobione jak nale¿y.
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Do³±czy³: 7409 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2010-09-14, 12:39
FutuRe napisa³/a:
Rzeczywiscie s±dz±c po komentarzach troche ¼le posegregowa³em stunty
To raptem zdanie tylko jednej osoby.
Moim zdaniem Monta¿ tego filmu by³ ca³kiem spokojny i schludny. Najbardziej podoba³y mis siê stunty, które by³y wyj±tkowo oryginalne, wheelie do ty³u, ¶lizgi, bardzo dobre l±dowanie w ostatnim stuncie przed kredytami. Zdziwi³o mnie to, ¿e niektóre stunty by³y skracane, na przyk³ad ten z bump przy palmie i nagle ¶lizg na murze. W tym miejscu, nie wiadomo czemu, wyciêto fragment. Dla kontrastu stunt z precyzyjnym l±dowaniem mia³ a¿ dwie powtórki. To jest dla mnie nie zrozumia³e.
P.S. Gdzie uczy³e¶ siê angielskiego?
Wys³any: 2010-09-14, 14:40
Cytat:
FutuRe napisa³/a:
Rzeczywiscie s±dz±c po komentarzach troche ¼le posegregowa³em stunty
To raptem zdanie tylko jednej osoby.
Film jest umieszczony w wielu miejsca i to by³o zdanie kilkunastu nawet osób
Gesior7 napisa³/a:
Zdziwi³o mnie to, ¿e niektóre stunty by³y skracane, na przyk³ad ten z bump przy palmie i nagle ¶lizg na murze
zwyk³y fail editu z mojej strony
Gesior7 napisa³/a:
Dla kontrastu stunt z precyzyjnym l±dowaniem mia³ a¿ dwie powtórki. To jest dla mnie nie zrozumia³e.
po prostu nie zgadza³ mi siê czas z piosenk±, je¶li da³bym (chodzi teraz o fnisher btw?) jesli tak to: da³bym 2 klipy, to zostanie mi piosenki, jesli da³bym 2 klipy w prefinisherze, zbyt szybko konczy³a mi siê piosenka na finisherze.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum