Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Mój pierwszy edit
Autor Wiadomo¶æ
VIPstear 
Amator postów

Do³±czy³: 6516 dni temu
Sk±d: Gniewkówiec

Punkty: 1030
Wys³any: 2010-11-04, 20:26   Mój pierwszy edit

Taki filmik ma³y u¿yty z wszystkich repek jakie mi sie trafi³y losowo wybrane. Du¿o stuntów wziêtych z moich starych solówek, parê leftoverów i z 2 nowe stunty. Ogólnie film ma na celu pokazanie mojego pierwszego editu. Nie zwraca³em szczególnej uwagi na jako¶æ, cc i ten napis fraps. Nie zmienia³em tego bo tu nie chodzi o to ¿eby film by³ taki normalny jak ka¿dy tylko zaprezentowanie ogólnego editu. Mo¿na powiedzieæ ¿e to edit test, nie quality ani cc ale ogólnego editu.

http://www.youtube.com/watch?v=iYRkmMZwS-o

Czekam na komentarze, ale mam nadzieje ¿e bêdzie oceniany g³ównie edit i bêdziecie mi pokazywali b³êdy jakie pope³ni³em (wiem ¿e nie ma cc, z³a jako¶c i jest napis fraps)

only GTA san andreas player

Thanks to Dogger

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7402 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2010-11-04, 22:04   

1. Nieczytelny tytu³ (napis na pocz±tku filmu). Bia³y napis jest na jaskrawym tle.
2. Iskry znik±d. Nie wiem, co to, ale nie podoba mi siê.
3. Zbyt ma³a jasno¶æ, du¿y kontrast, uciêty stunt (¶lizg w skateparku w LS).

Podsumowuj±c:
Ma³o b³êdów, du¿o ciêæ w stuntach, du¿o ognia, iskier, sztucznych ogni i wybuchów. Bardzo dobre na ¶wiêtowanie nowego roku.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

szybki 
Maniak postów

Do³±czy³: 6121 dni temu

Punkty: 3440
Wys³any: 2010-11-05, 08:11   

wiem ze to twoj pierwszy edit ale napisze co mi sie nie podobalo: nie potrzebne te iskry plomnienie i wogule, jak napisales nie zwracasz szczegolnej uwagi na jakosc ;o(co jest bledem), no ok, ale jak by bylo te 720p napewno by sie lepiej ogladalo.

teraz co mi sie podobalo: jezeli jest to naprawde twoj pierwszy raz to napewno jest lepszy od niejednego poczatkujacego. nie powinienem tego oceniac ale w skali 1-10 to na mnie 4,5/10 czyli niezle ;f

aha i co do napisu fraps to chyba wiesz jak go sie pozbyc nie ?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: