Punkty: 680
Wysłany: 2011-01-18, 23:31
To pierwsze co kiedyÂś pokazywaÂłeÂś na forum VE bardziej mi siĂŞ podobaÂło, tego wg mnie nie da siĂŞ sÂłuchaĂŚ :P Ale o gustach siĂŞ nie dyskutuje, wiĂŞc..
Kawa³ek melodycznie jest dosyÌ niesk³adny. Mo¿e to moje odczucie ale hmm... za³ó¿my ¿e siê nie znam. Co do stylu to o gustach siê nie dyskutuje i tak wolê DnB d-.^b .
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
Wiek: 32 Dołączył: 6472 dni temu Posty: 335 Skąd: ÂŚwidnica
Punkty: 11049
Wysłany: 2011-01-19, 07:27
heh nie zÂłe , moje wczeÂśniejszy hs o ile idzie go tak nazwaĂŚ , to tragedia , baÂłbym sie to wrzucic gdzie kolwiek ;d a u ciebie jest Âładnie wszystko tylko tak jakby to charczenia daÂłeÂś za gÂłoÂśno troszeczke ciszej i gites ;d
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2011-01-19, 23:00
Skamer napisał/a:
KawaÂłek melodycznie jest dosyĂŚ nieskÂładny.
Mam podobne wra¿enie. Jest taki trochê chaotyczny. Jest niesk³adny, jak mówi Skamer. Móg³byœ u³o¿yÌ bardziej spójn¹ liniê melodyczn¹, a nawet trochê rozwin¹Ì kawa³ek. Praktycznie przez ca³y kawa³ek powtarza siê jeden motyw. Mimo tego uwa¿am, ¿e robisz ca³kiem niez³e hardstyle i idzie Ci coraz lepiej. Dla mnie i tak jest to coœ w rodzaju techno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum