Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Skamer
2010-09-18, 12:41
Time Tricks
Autor Wiadomo¶æ
Dark 
Aktywny amator

Do³±czy³: 7256 dni temu

Punkty: 2980
Wys³any: 2006-12-03, 16:22   Time Tricks

Time Tricks:

YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=QHGjQMBKseI

Oceniajcie.

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7336 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 666667056
Wys³any: 2006-12-03, 16:59   

No wiêc tak: jak wykle stunty (Twoje :D ) s± na wysokim poziomie. Jest to najwiêkszy plus i pewna podstawa filmu. Monta¿ zachwycaj±cy nie jest - wed³ug mnie lepiej by³oby gdzieniegdzie po prostu nie u¿ywaæ efektów, bo by³y 'niesmaczne'. Muzyka - pasuje, aczkolwiek nie wpada w ucho. Ale te¿ nie przeszkadza, wiêc mo¿na to uznaæ za '+'. Widaæ, ¿e jest to film z Twojej serii. (bez obrazy) s³aby monta¿, ale za to wspania³e stunty. Gdzie indziej tego siê nie znajdzie - rada: poszukaj trochê pomocy naukowych co do montowania, albo dawaj materia³ komu innemu, bo przy przyzwoitej oprawie graficznej Twoje stunty prezentowa³yby siê jeszcze lepiej (o czym ¶wiadczy Stuntmania - coming soon! :D ).

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7309 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2006-12-03, 23:18   

Film mi siê podoba³, gdy¿ wszyscy dobrze skakali. Nawet Mateo, na którego Yama tak narzeka. Muzyka nie pasuje. Jest raczej podpasowana na si³ê. Monta¿ ca³kiem skromny, ale niezbyt mi siê podoba³. Jedna uwaga do Darknessa: Twoje stunty taxówk± i te w nowym Liberty City by³y nieudane. Mog³e¶ do filmu daæ te, które wykonasz prawid³owo. Ten trick taxówk± powinien byæ przy innych schodach. Zamieszczasz na filmie tricki, które dopiero trenujesz. ;]
Jeszcze jedno: Twoje tricki s± nagrane dobrze, ale tricki pozosta³ych stunterów wygl±daj±, jakby kto¶ niewidomy je nagrywa³.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku